X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie podnioslam 4 literki i zrobilam sobie kanapeczki wlasnie z konserwowym :-D

Pojem, obejrze pierwsza milosc i wracam do sprzatania :-/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka jak tam sprzatanie?

Monika ja ogorasy robilam jakis czas temu tez w zalewie musztardowej i kilka sloikow konserwowych :) 30 kg mialam ale mialam tez i pomoc mamy wiec szybko poszlo:)

zaczynam sie troszke denerwowac bo zjadlam dwa male kotleciki mielone na obiad i wydawalo mi sie ze smakuja normalnie a teraz jak usmazylam mezowi to on mowi ze niedobre sa;/ kurcze mieso przeterminowane nie bylo mam nadzieje ze mi nie zaszkodzi.

• Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie dziś jak w weekend :)

43kt9vvjbmmercyy.png

Wysłany: 16 września 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona pewnie jakieś dziwne smaki ma mąż. Myślę, ze Ty bys predzej wyczuła, że cos z nimi nie tak. I smażyłaś je wiec nawet jeśli coś z miesem nie tak to temperartura powinna zabic jakies ewentualne bakterie.

A ja posprzatałam to co chciałam i juz z braku sił zaczeło mnie wszystko denerwować aż łzy sie w oczach pojawiły. Z jakiejs bezsilnosci, braku takich sił tak jak kiedys jeszcze przed ciąża. Nie sądziłam, ze kiedys bede zła, ze ogranicza mnie brzuch... I miałam jeszcze wyzwanie - jutro gin wiec trzeba było się ogarnąć tu i ówdzie :P ale wykończona jestem i nawet nie mam sily lóżka rozkładać wiec czekam na meza jak z pracy wróci.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:-)

Dorotka miała rację :-) to mój mąż wybrzydza :-) mi tam nic nie dolega.
    Jeszcze troszkę i odzyszkasz siły i brzuszek nie będzie przeszkadzał:-) powodzenia na wizycie:-)

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja na szybko bo nie mam jak pisac na telefonie.Wczoraj przed 9 urodzila sie mala J.2990 kg i 54 cm.Jest slodka i właśnie sie karmimy.Aha,jest temperamentna:) po powrocie do domu nadrobie was i zdam relacje bo porod byl naprawde wymarzony.

kwiatuszek789, miszkaaa, monika_89, czekolada, arien, dreambaby, dmuchawiec, blumen21, Lorka lubią tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia gratulacje:-)

Wysłany: 17 września 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu gratuluje z calego serducha :-) <3 cudownie, ze jestes szczesliwa i ze wszystko odbylo sie jak nalezy :-) czekamy na relacje. Buziaki dla Was :-* :-*

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 17 września 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona ciesze sie ze po kotlecikach jest wszystko ok :-)
    A na wizycie dzisiaj mi doktorek pobierze posiew GBS. Najchetniej bym przelezala caly dzien i nawet na ta wizyte nie chce mi sie isc :-P

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia gratuluje i z niecierpliwością czekamy na szerszą relacje :) ucałuj ją od e-ciotek :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwariuje zaraz mój poj....sąsiad zostawił samochód z rozkreconym radiem na drodze pod moim oknem:-( czuje się jak na dyskotece:-(

• Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, gratulacje :) To wspaniale, że poród był dobrym przeżyciem. Odpoczywajcie, a potem czekamy na relację.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, dziś dzień wizytt, też idę podglądać małą :)

Iwona 30kg to całkiem sporo, dobrze, że ja miałam mniej :P niepotrzbenie Cię maż nastraszył tymi kotlecikami

Dorotko rozumiem tą bezsilnośc, też się czasem wkurzam jak nie mogę czegoś zrobić a gdzie tam koniec. Juz neidlugo znowu będziesz zwinna jak gazela ;)

Kasiu gratuluję! :)

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:23

arien, miszkaaa lubią tę wiadomość

Marzec x 2 <3 <3

Wysłany: 17 września 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia swietna wiadomosc ze PAPPA znakomita :-) wiec tak jak lekarz powiedzial - teraz mozesz cieszyc sie ciaza w 100% :-)

Monia kciuki sciskam za Twoja wizte :-)

Iwona ja tez nie lubie tak glosnej muzyki. Jak szlam teraz do gina to jechal jakis koles samochodem i oczywiscie hip hop rozkrecony na maxa. Przeciez wszyscy musza slyszec ta "fantastyczna" muzyke :-/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:23

Marzec x 2 <3 <3
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia super, że wyniki pappa ok :) Ja na szczęście swoje miałam podane razem z oceną ryzyka wiec nie musialam czekać na przeliczenie. Teraz jak mała się rusza to jakoś tak spokojniej, wcześniej mogłabym być non stop podpięta do usg ;)

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)

Kasiarzynka, gratuluję córeczki i czekamy na relację :-)

Monika to trochę narobiłaś się :-)

Dorota, ja pomimo że nie miałam dużo sprzątania i tak mnie denerwuje to że na wszysto trzeba czekać :/

Kasia, spokojnie wena na pewno wróci :-P

Magda super że z dzieckiem wszystko dobrze :-)

Iwona współczuje takiego sąsiada...

Rano byłam na depilacji nóg i bikini i myslałam, że nie wytrzymam...bikini było dla mnie koszmarem, kosmetyczka powiedziała że to normalne teraz w ciąży ale mam nadzieję że następnym razem nie będzie już tak bolało ;-)

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty! :-)

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kochane kciuki!
    Kasieńko - gratuluję z całego serca! :) Cudownie! :) <3
    Madzia - bardzo cieszę się, że PAPPA w porządku. :) Świetne wieści i teraz odsuwasz wszystkie gorsze myśli od siebie i cieszysz się jak szalona :D
    Dorota - już niedługo Ty też będziesz tulić malutką :) <3

A mnie coś od wtorku po południu pobolewa brzuch. Tak jak na @ trochę. Generalnie staram się bardzo oszczędzać, ale wiadomo, niektóre rzeczy nie zrobią się same...Mam nadzieje, że to nic takiego, że po prostu macica rośnie i to dlatego. Już za tydzień wizyta :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu gratuluję córeczki. Cieszę się że poród jest dla ciebie dobrym wspomnieniem :)

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty :)

Monika, Dorota nie przemęczajcie się tak :)

Madziu cieszę się że wyniki dobre. Tak jak lekarz powiedział ciesz się na 100% :)

Iwona dobrze że kotlety nie zaszkodziły :)

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
‹‹ 178 179 180 181 182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ