Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ada, ja zaplakana po obejrzeniu "moje 600 gramow szczescia" usmiechnelam sie jak przeczytalam o ruchach Twojego malenstwa
Az mam wyrzuty sumienia ze tak narzekam na zmeczenie spowodowane ciaza, kiedy tyle kobiet chcialoby sie tak "meczyc" na koniec i donosic szczesliwie ciaze a nie rodzic takie wczesniaczki.
Ja tak samo dzis mialam chec na slodkie ale zjadlam hurtem 4 gruszki, 6 brzoskwin i wyjadlam owoce z musli
Ciasto marchewkowe mnie strasznie intryguje ale dopuki gdzies nie sprobuje to sama chyba nie zaryzykuje aby zrobic.
Musze jeszcze zupke na jutro wstawic ale planuje barszczyk czerwony na slodko wiec szybko pojdzie. Narazie sprzatam jeden segment regalu.
Dzis w pracy jedna dziewczyna do mnie czy moze poglaskac brzuch a ja bez zastanowienia ze nie bo agresywnie na to reagujeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 18:02
-
dorota, trzeba było od razu dziewczynie walnąć a ciasto marchewskowe polecam, pycha. Ja najbardziej lubię bez żadnych kremów, polew i innych takich. Tylko orzechy do środka i cukier puder na wierzch
A jak Wy się na FB namierzacie? Przecież znacie tylko imię, rocznik i ewentualnie miasto. Zagadka to dla mnie jest
A jadłyście kiedyś pieczone buraki? Mnie tata jakis czas temu przepis sprzedal i jestem w nich zakochana
Ada, strasznie Ci zazdroszczę już ruchów. Ja tez dzisiaj czuje laskotanie i bulgotanie. Ale to po gruszcze i kefirzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 18:05
-
Wy byscie mogly glaskac a Ci co w pracy wilkiem sa dla mnie (a ja dla nich) a nagle udaja milych to niech spier...
Sylwia kopniaka od Julki? Jak sie pzyklada jej reke to sie uspokaja
Kasia mozesz nam podrzucic tu przepis na te pieczone buraczki jak nie skompkikowane to moze skorzystam z przepisu
Ada moze lepiej nie nadrabiaj bo koncowka odcinka nieciekawa -
Ada, ada! Pokaż usmiech!
Są super extra buraczki. Polewa się je jeszcze takim sosikiem z oleju, octu balsamicznego, miodu, sosu sojowego i tymianku! chyba muszę zrobic. A na jutro rosół planuje ugotować, ale jeszcze nic na niego nie mam Dzisiaj też obiadu nie ma. Jakas padaka z tym gotowaniem u mnie. Teraz już mnie skręca z głodu ale nie mam ochoty na nic. Poza buraczkami, ale samych jeść nie będę, poza tym nie chce mi się robić
Dorota, Sylwia chciała kopniaka od Ciebie proporcje sosu robię na oko pieczę się około 45-50 minut w 180 stopniach, kroi w kostkę albo ósemki.
Ja to w ogóle od razu stwierdziłam, że nie mam zamiaru emocjonalnie katować się takimi programami. Silne emocje nie są wskazane A ja mam duzo emocji ze swoim swiatem wewnetrznym to mi wystarczyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 18:13