Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jestem po wizycie, szyjka ładna, prawie 5,5 cm. Niestety przez moją "cukrzycę" i to, że babka dowaliła mi insuliną (symbolicznie, ale jednak( prawdopodobnie mam się szykowac na wcześniejszy poród. O jakieś 2 tygodnie. Będą wywoływać a jak nie ruszy to cc nikt mnie z cukrzycą ciażoową nie będzie trzymac do samego końca, bo mogę przenosić
Marlena podziwiam, ja raz byłam i to była tragedia (a może kiepska kosmetyczka bo i skórę i z nóg zdarła )
Kasia tak po tc to chyba powoli znowu termin @, co? pewnie stad te bóle
Dorotko super, że wszystko dobrze na wizycie Ciekawe czy mala faktycznie zechce się szybciej pojawić na świecie
blumen masz jeszcze czas żeby poprawić wyniki krwi
też czasem zagladam czy nie ma nowych wpisów w pamiętniku, ale cisza. Grupa na fb jakoś nie żyje...13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Eeee tam normalna ze mnie dziewczyna
Madziu (Pleasure) ja też poproszę o link na fb
Ale mam fajne nowe koleżanki na fb Jakoś fajniej się gada jeśli wiemy jak wyglądamy Ja na fb wolę nie pisać na temat starań bo po co ktoś ma wiedzieć ale na priv chętnie
Dorota ale masz nogi do nieba! Zazdraszczam Ta twoja teściowa te teksty chyba z zazdrości sypie
Kasia co za włosy! Naturalni ci się tak kręcą?
Monika Ciebie też zapraszam na fb jeśli nie masz nic przeciwko Może takie rozwiązanie jest lepsze w takiej sytuacji, a na pewno bezpieczniejsze dla córeczki
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
W ogóle dziewczyny jakie Wy wszystkie macie fajne figurki!
Monika, zdrowie małej i Twoje najważniejsze. Na pewno lekarze wiedzą co robią. Dwa tygodnie przed terminem to przeciez ciąża donoszona. Nie martw się, wszystko będzie dobrze
Sylwia, mnie też się bardzo podobasz A wlosy od urodzenia takie, naturalne Ale ile cierpienia mi one przysporzyły jak byłam młodsza to tylko ja jedna wiemLorka lubi tę wiadomość
-
Ada a tobie przypadkiem nie kręcą się też włoski? Bo na niektórych zdjęciach masz kręcone
Kasiu mam koleżankę która też ma takie sprężynki. Kiedyś jak wyprostowała to takie długie były
Madziu (Pleasure) ale młodziutko wyglądasz
Wszystkie mi się podobacie
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Monia tak o niestety jest, ze przy cukrzycy przyspieszają poród o te 2 tygodnie. ale z drugiej strony bedziesz znała termin i nie bedziesz musiala wyczekiwac na skurcze. Chyba, zę bardzo Ci zależało na porodzie SN. Chociaż wywoływanie tez do przyjemnych podobno nie należy.
Jestem pod wrazeniem twojej szyjki 5,5 cm!!
Sylwia nogi jak nogi chociaż mój mąż się smieje jak Julka kopie ze to nózki po mamie "taaakie dłuuugie" Dla mnie sa zwyczajne
Ja na fb nie ogłaszałam w ogóle ze w ciazy jestem. I przestrzegałam meza i jego siostre przed wrzucaniem zdjec prosto ze szpitala. Nie lubie za dużo "pokazywać" na fb -
Dorotko mam to samo, też nie lubię tam zbyt dużo pokazywać. Już nawet zdjęć z wakacji nie wrzucam. Po co ktoś ma wiedzieć gdzie jeżdżę i wnioskować np ile mam pieniędzy. Uważam że to nawet jest niebezpieczne. Ale kiedyś tak do tego nie podchodziłam.
Zdjęć dziecka kiedyś też nie zechcę pokazywać. No chyba że mi się odmieni i że zechcę się pochwalić całemu światu.
A mój mąż jest taki antyfacebookowy że nic tam nie umie zrobić On nawet nie umie zdjęcia dodać. Jak kiedyś przypadkiem coś polubił to pytał jak to odlubić Śmiechu mam z niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 18:51
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Ja kiedys sporo dodawałam ale wyrosłam z tego, sporo ukryłam a na codzien wrzucam coś od swieta. w sumie musze zrobic przegląd tego co mam publiczne bo juz sama nie pamietam
Moja znajoma urodziła jakos chyba w lipcu i pełno zdjec bylo co kilka dni z serii "ooo tak sobie ślicznie spie" wrrr -
Co do włosów chyba najłatwiejsze w utrzymaniu są proste bo można z nich wszystko zrobić.
Też kiedyś dużo wrzucałam i też wyrosłam. Chyba się starzeję
Ja rozumiem że ktoś jest mega szczęśliwy i wrzuca zdjęcia dziecka, ale codziennie to przesada. Ja jestem na tyle przewrażliwiona że bałabym się że moje dziecko wyhaczy jakiś pedofil. Taka moja psychoza.
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
A ja się tam jakoś nie boję
Chociaż miałam moment zwątpienia przed wrzuceniem zdjęcia z wyprawką. Bo to w końcu ogłoszenie światu, że jestem w ciąży. Ale co tam A jak będę ładnie z brzuchem się prezentować, to też może jakąś fotkę wrzucę a co se będę załować :p