Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja wam powiem że cieszę się że jutro piątek. To mój ulubiony dzień tygodnia Muszę kupić coś mężowi na imieniny. Doradzicie coś? Na początku miał sobie coś wybrać a potem stwierdził że chce niespodziankę
Poza tym powiem wam że ciągle zastanawiam się czy włączyć dupka już w tym cyklu czy zacząć od następnego. Nie chcę zbyt mocno faszerować się lekami. Boję się że rozwali mi cykle. Miałyście czasem kłucie jajnika po owulacji? Mnie właśnie coś kuje, ostatnio było tak codziennie po owulacji. Dziś trochę kłuje, ale nie chcę się nakręcać. Jak się utrzyma dalej to chyba zacznę brać dupka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 21:55
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Sylwia ja bardziej klucie czulam tuz przed i w trakcie owulacji. Ale to tez od cyklu zalezalo. W szczesliwym cyklu to jajniki po owulce tez dawaly znac o sobie.
Co do prezentu to zalezy co maz lubi, czym sie interesuje. Moj to jest szczesliwy jak mu kupuje cos do garazu, jakis sprzet typu wiertarki, wkretarki itp.
Iwona w sensie ze nie wiesz jak link skopiowac? Mozesz podac w prywatnej wiadomosci nazwisko to znajdziemy Cie u Moni -
nick nieaktualny
-
Mój jest zakochany w swoim starym motorze, ale nie umiem mu kupić nic przydatnego do tego. Nie robimy sobie też jakichś drogich prezentów. To tylko imieniny. Jakoś pomysłu mi brakuje. A imieniny były tydzień temu Ale wstyd
Czyli potwierdziłyście mi że to nic nadzwyczajnego
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
nick nieaktualny
-
Sylwia nie da sie tego okreslic tak na prawde. Musisz czekac na rozwoj wydarzen ja z perspektywy czasu dziwie sie jak moglam sie nie nakrecac od razu bolami jajnikow i brzucha ktore byly intensywniejsze i troszke inne w szczesliwym niz w zwyklym cyklu. Ale to wszystko jest sprawa indywidualna
-
nick nieaktualny