X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:23

Marzec x 2 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia popieram dziewczyny.jestes pod dobra opieka wszystko bedzie dobrze napewno. Odpoczywaj.

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Dorotko mojego męża cięzko przekonać do zakupów, ale jak już pójdzie ooo, potrafi wydać :P

Kasia poobserwują Cię i wypuszczą do domu, muszą coś takiego napisać na karcie więc tym sie nie przejmuj :*

Sylwia o, whisky to zawsze dobry pomysl, nie wiem ile chcesz wydać, ale polecam Wodford reserve albo chivasa, oboje z mężem też lubimy whisky :)

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w biedronce sa promocje na proszek lovella i chyba yelpa cos bylo. Dokladnie nie wiem co bo ja nie potrzebuje ale pisze to moze Wy skozystacie :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam kochane za wsparcie. Dzisiaj miałam badanie ginekologiczne i od tej strony wszystko ok, czekam na usg :) na ciśnienie dostaje jakies dwa leki, zostaje na kontrole do poniedzialku...

o1483e5e2gt7h77w.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może kogoś zainteresuje :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=902888236426198&set=o.452786268119780&type=1

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:23

Marzec x 2 <3 <3
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co tam u Kasiarzynki i małej.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka dobrze że u Ciebie wszystko w porządku , jej już za 2 tygodnie jak to zleciało!
    A to nie powinni podać Ci jej wymiarów i wagi ?
    Ja mam teraz wizytę 15.10 a usg 22.10 męża nie będzie wcześniej a chce być więc odzielnie usg odzielnie wizyta.
    Blumen nastawiasz się na znieczulenie?
    Ja raczej na metody niefarmakologiczne chyba ze bedzie potrzeba lekarz zleci, ale wolałabym tego uniknąć bo to i na mnie i na malucha wpływa.

Ewelina pozazdrościć:) nasz urlop narazie odłożony nie wiadomo czy będzie chcielibysmy wyskoczyć chociaż na 2-3 dni gdzieś aby zmienić otoczenie,ale nie żałujemy że gdzieś pojechaliśmy, domek się buduje,dzidzia w drodzę czego chcieć więcej:)

Widzę że o Poli nie tylko ja myślę tylko wiecej nas jest, ciekawa jestem co u niej jak się mniewa...

Wczoraj spotkałam koleżankę z którą wcześniej pracowałam, długo starali się o dzidziusia i akurat u gina sie spotkałyśmy tak sie ucieszyłam że jej się udało!

Ciasto marchewkowe uwielbiam!
    Dawno nie robiłam ale chyba zrobie któregoś dnia!
    Z dyni też jest świetne!
    Nie wiem czy jadłyście ze szpinakiem jest pyszne!
    Przykładowy przepis:)
    http://kulinarni.tvn.pl/przepisy/przepis-ciasto-ze-szpinakiem,2062.html

Monia niestety z cukrzycą tak jest ale moja znajoma nie miała 2 tyg wcześniej jedynie co to nie mogła przenosić urodziła 2 dni po terminie.

Również nie jestem za udostępnianiem zdjęć dzieci.

Kasiu trzymam kciuki ! Odpoczywaj!

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia daj znac po badaniu

My dzisiaj byliśmy z mężem na ściągnięciu szwów. Później u moich rodziców. Zakupiłam w biedronce komodę na ciuszki dziecięce. Ps. Pewnie pomyślicie ze ja tylko w biedronce kupuje :P ale w sumie to prawda :D spodobała mi się a do tego cena dobra.

A i umówiłam wizytę na usg 4d. :D na 28.09 to będzie początek 19tc wiec mam nadzieje ze będzie dobrze widać. Może zadzwonię przed do tego lekarza i sie upewnię, bp na razie jest na urlopie. Dzisiaj przeczytałam na lutówkach smutna wiadomość i to mnie zmobilizowało do zrobienia tego usg, ale nie będę się wdawać w szczegóły. mąż nie bardzo chce się zgodzić ze względów finansowych. Ale mam no gdzieś, albo pójdzie ze mną albo nie. Ale znając życie i tak pójdzie.

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 18 września 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka wage malej mi podaja a calkowitej dlugosci nie. Ale jakos mocno mi na tym nie zalezy, wazne ze wszystkie inne pomiary sa dobre.

Musze zadzwonic i zapisac sie na to dodatkowe usg ale az mi sie nie chce bo nie przepadam za tym lekarzem.

Ada ja tez wiekszosc zakupow robie w biedrze. Znajduje tam wiekszosc tego co mi potrzeba i w przystepnych cenach. Duzo taniej niz w kauflandzie czy tesco.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:30

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arien, jak usg?

43kt9vvjbmmercyy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narescie jestem w domu :) zaraz zabieram sie za czytanie ide najpierw po pieluszki bo podobno kurier byl:)

Wysłany: 18 września 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Narescie jestem w domu :) zaraz zabieram sie za czytanie ide najpierw po pieluszki bo podobno kurier byl:)
    tetrowe i flanelowe zamawiałas? czy jednorazówki przez neta? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:15

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po Usg wszystko ok :) ciśnienie dzisiaj tez bardzo ładne ale na lekach jestem. Ttoche mało się rozpisuje ale wiecie jak to jest z telefonu pisac :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko tetrowe narazie 15 szt kolorowe :)

Wysłany: 18 września 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia najwazniejsze, ze po usg jest ok a leki ustabilizowały ciśnienie :) odpoczywaj i się nie stresuj tylko :)

Iwona tetrówki to niby tylko pieluchy ale ja sie napatrzec nie mogłam na nie i nacieszyc oczu nimi :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu cieszesie ze wszystko dobrze :) Dorotka dobrze mowi leki pomoga na cisnienie :) odpoczywaj :)

Dorotka ja mam tak samo:) a jeszcze zamowilam kolorowe wiec oko ciesza pieluchy :)

Wysłany: 18 września 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam większość białych ale nie odmówiłam sobie przyjemności kupienia kilku kolorowych tetrowych i milutkich flanelowych :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie mam tylko kolorowe :)tetroew flanelowe a baweliane biale w jakies tam wzorki :)

Znowu bola mnie nogi juz nie wiem co mam z nimi zrobic;/

‹‹ 185 186 187 188 189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ