X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:23

Marzec x 2 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia popieram dziewczyny.jestes pod dobra opieka wszystko bedzie dobrze napewno. Odpoczywaj.

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Dorotko mojego męża cięzko przekonać do zakupów, ale jak już pójdzie ooo, potrafi wydać :P

Kasia poobserwują Cię i wypuszczą do domu, muszą coś takiego napisać na karcie więc tym sie nie przejmuj :*

Sylwia o, whisky to zawsze dobry pomysl, nie wiem ile chcesz wydać, ale polecam Wodford reserve albo chivasa, oboje z mężem też lubimy whisky :)

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w biedronce sa promocje na proszek lovella i chyba yelpa cos bylo. Dokladnie nie wiem co bo ja nie potrzebuje ale pisze to moze Wy skozystacie :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam kochane za wsparcie. Dzisiaj miałam badanie ginekologiczne i od tej strony wszystko ok, czekam na usg :) na ciśnienie dostaje jakies dwa leki, zostaje na kontrole do poniedzialku...

o1483e5e2gt7h77w.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może kogoś zainteresuje :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=902888236426198&set=o.452786268119780&type=1

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:23

Marzec x 2 <3 <3
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co tam u Kasiarzynki i małej.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka dobrze że u Ciebie wszystko w porządku , jej już za 2 tygodnie jak to zleciało!
    A to nie powinni podać Ci jej wymiarów i wagi ?
    Ja mam teraz wizytę 15.10 a usg 22.10 męża nie będzie wcześniej a chce być więc odzielnie usg odzielnie wizyta.
    Blumen nastawiasz się na znieczulenie?
    Ja raczej na metody niefarmakologiczne chyba ze bedzie potrzeba lekarz zleci, ale wolałabym tego uniknąć bo to i na mnie i na malucha wpływa.

Ewelina pozazdrościć:) nasz urlop narazie odłożony nie wiadomo czy będzie chcielibysmy wyskoczyć chociaż na 2-3 dni gdzieś aby zmienić otoczenie,ale nie żałujemy że gdzieś pojechaliśmy, domek się buduje,dzidzia w drodzę czego chcieć więcej:)

Widzę że o Poli nie tylko ja myślę tylko wiecej nas jest, ciekawa jestem co u niej jak się mniewa...

Wczoraj spotkałam koleżankę z którą wcześniej pracowałam, długo starali się o dzidziusia i akurat u gina sie spotkałyśmy tak sie ucieszyłam że jej się udało!

Ciasto marchewkowe uwielbiam!
    Dawno nie robiłam ale chyba zrobie któregoś dnia!
    Z dyni też jest świetne!
    Nie wiem czy jadłyście ze szpinakiem jest pyszne!
    Przykładowy przepis:)
    http://kulinarni.tvn.pl/przepisy/przepis-ciasto-ze-szpinakiem,2062.html

Monia niestety z cukrzycą tak jest ale moja znajoma nie miała 2 tyg wcześniej jedynie co to nie mogła przenosić urodziła 2 dni po terminie.

Również nie jestem za udostępnianiem zdjęć dzieci.

Kasiu trzymam kciuki ! Odpoczywaj!

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia daj znac po badaniu

My dzisiaj byliśmy z mężem na ściągnięciu szwów. Później u moich rodziców. Zakupiłam w biedronce komodę na ciuszki dziecięce. Ps. Pewnie pomyślicie ze ja tylko w biedronce kupuje :P ale w sumie to prawda :D spodobała mi się a do tego cena dobra.

A i umówiłam wizytę na usg 4d. :D na 28.09 to będzie początek 19tc wiec mam nadzieje ze będzie dobrze widać. Może zadzwonię przed do tego lekarza i sie upewnię, bp na razie jest na urlopie. Dzisiaj przeczytałam na lutówkach smutna wiadomość i to mnie zmobilizowało do zrobienia tego usg, ale nie będę się wdawać w szczegóły. mąż nie bardzo chce się zgodzić ze względów finansowych. Ale mam no gdzieś, albo pójdzie ze mną albo nie. Ale znając życie i tak pójdzie.

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 18 września 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka wage malej mi podaja a calkowitej dlugosci nie. Ale jakos mocno mi na tym nie zalezy, wazne ze wszystkie inne pomiary sa dobre.

Musze zadzwonic i zapisac sie na to dodatkowe usg ale az mi sie nie chce bo nie przepadam za tym lekarzem.

Ada ja tez wiekszosc zakupow robie w biedrze. Znajduje tam wiekszosc tego co mi potrzeba i w przystepnych cenach. Duzo taniej niz w kauflandzie czy tesco.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:30

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arien, jak usg?

43kt9vvjbmmercyy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narescie jestem w domu :) zaraz zabieram sie za czytanie ide najpierw po pieluszki bo podobno kurier byl:)

Wysłany: 18 września 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Narescie jestem w domu :) zaraz zabieram sie za czytanie ide najpierw po pieluszki bo podobno kurier byl:)
    tetrowe i flanelowe zamawiałas? czy jednorazówki przez neta? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:15

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po Usg wszystko ok :) ciśnienie dzisiaj tez bardzo ładne ale na lekach jestem. Ttoche mało się rozpisuje ale wiecie jak to jest z telefonu pisac :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko tetrowe narazie 15 szt kolorowe :)

Wysłany: 18 września 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia najwazniejsze, ze po usg jest ok a leki ustabilizowały ciśnienie :) odpoczywaj i się nie stresuj tylko :)

Iwona tetrówki to niby tylko pieluchy ale ja sie napatrzec nie mogłam na nie i nacieszyc oczu nimi :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu cieszesie ze wszystko dobrze :) Dorotka dobrze mowi leki pomoga na cisnienie :) odpoczywaj :)

Dorotka ja mam tak samo:) a jeszcze zamowilam kolorowe wiec oko ciesza pieluchy :)

Wysłany: 18 września 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam większość białych ale nie odmówiłam sobie przyjemności kupienia kilku kolorowych tetrowych i milutkich flanelowych :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie mam tylko kolorowe :)tetroew flanelowe a baweliane biale w jakies tam wzorki :)

Znowu bola mnie nogi juz nie wiem co mam z nimi zrobic;/

‹‹ 185 186 187 188 189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ