Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dorotko mojego męża cięzko przekonać do zakupów, ale jak już pójdzie ooo, potrafi wydać
Kasia poobserwują Cię i wypuszczą do domu, muszą coś takiego napisać na karcie więc tym sie nie przejmuj :*
Sylwia o, whisky to zawsze dobry pomysl, nie wiem ile chcesz wydać, ale polecam Wodford reserve albo chivasa, oboje z mężem też lubimy whisky13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dorotka dobrze że u Ciebie wszystko w porządku , jej już za 2 tygodnie jak to zleciało!
A to nie powinni podać Ci jej wymiarów i wagi ?
Ja mam teraz wizytę 15.10 a usg 22.10 męża nie będzie wcześniej a chce być więc odzielnie usg odzielnie wizyta.
Blumen nastawiasz się na znieczulenie?
Ja raczej na metody niefarmakologiczne chyba ze bedzie potrzeba lekarz zleci, ale wolałabym tego uniknąć bo to i na mnie i na malucha wpływa.
Ewelina pozazdrościć nasz urlop narazie odłożony nie wiadomo czy będzie chcielibysmy wyskoczyć chociaż na 2-3 dni gdzieś aby zmienić otoczenie,ale nie żałujemy że gdzieś pojechaliśmy, domek się buduje,dzidzia w drodzę czego chcieć więcej:)
Widzę że o Poli nie tylko ja myślę tylko wiecej nas jest, ciekawa jestem co u niej jak się mniewa...
Wczoraj spotkałam koleżankę z którą wcześniej pracowałam, długo starali się o dzidziusia i akurat u gina sie spotkałyśmy tak sie ucieszyłam że jej się udało!
Ciasto marchewkowe uwielbiam!
Dawno nie robiłam ale chyba zrobie któregoś dnia!
Z dyni też jest świetne!
Nie wiem czy jadłyście ze szpinakiem jest pyszne!
Przykładowy przepis:)
http://kulinarni.tvn.pl/przepisy/przepis-ciasto-ze-szpinakiem,2062.html
Monia niestety z cukrzycą tak jest ale moja znajoma nie miała 2 tyg wcześniej jedynie co to nie mogła przenosić urodziła 2 dni po terminie.
Również nie jestem za udostępnianiem zdjęć dzieci.
Kasiu trzymam kciuki ! Odpoczywaj! -
Kasia daj znac po badaniu
My dzisiaj byliśmy z mężem na ściągnięciu szwów. Później u moich rodziców. Zakupiłam w biedronce komodę na ciuszki dziecięce. Ps. Pewnie pomyślicie ze ja tylko w biedronce kupuje ale w sumie to prawda spodobała mi się a do tego cena dobra.
A i umówiłam wizytę na usg 4d. na 28.09 to będzie początek 19tc wiec mam nadzieje ze będzie dobrze widać. Może zadzwonię przed do tego lekarza i sie upewnię, bp na razie jest na urlopie. Dzisiaj przeczytałam na lutówkach smutna wiadomość i to mnie zmobilizowało do zrobienia tego usg, ale nie będę się wdawać w szczegóły. mąż nie bardzo chce się zgodzić ze względów finansowych. Ale mam no gdzieś, albo pójdzie ze mną albo nie. Ale znając życie i tak pójdzie. -
Agnieszka wage malej mi podaja a calkowitej dlugosci nie. Ale jakos mocno mi na tym nie zalezy, wazne ze wszystkie inne pomiary sa dobre.
Musze zadzwonic i zapisac sie na to dodatkowe usg ale az mi sie nie chce bo nie przepadam za tym lekarzem.
Ada ja tez wiekszosc zakupow robie w biedrze. Znajduje tam wiekszosc tego co mi potrzeba i w przystepnych cenach. Duzo taniej niz w kauflandzie czy tesco.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny