X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dreambaby wrote:
    Ja staram się podejść do tego z dystansem. Przeczucie mówi mi że w tym cyklu nic z tego więc nie będę zawiedziona.
    Tak jak pisalysmy - Ty sie nie nastawiaj a my trzymamy kciuki. A czekasz na @ czy cgcesz testowac?

Iwona no co tu mowic, plany maz ma ciekawe :-P u mnie nie lepiej, tez maz bedzie zarobiony przez remont. Jak dobrze pojdzie to w niedziele plytki bedziemy kladli w lazience :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja tez takie podejscie mialam, mowilam nawet do meza ze na pewno sie nie uda bo robilam maly monitoring wiedzialam ze pecherzyki sa i ze pekly i mile sie zaskoczylam jak zrobilam testa:)

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona no to sprawa zrozumiała :) Może wam się uda spędzić wspólny wieczór :)

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to juz sie przyzwyczailam do tego ze w sobote moj maz pracuje w domu. ale z drugiej strony dobrze ze chce robic w domu i w okol domu:)

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to trzymajcie kciuki :) Co do testu to nie wiem. Nie lubię ich robić, ale chyba będę musiała, bo albo włączę dupka albo przerwę o ile zacznę go brać. Zobaczę jak się będzie klarować sytuacja.

To pracowici wasi mężowie w ten weekend :) Ja zamierzam leniuchować :)

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze:) niedziele zawsze spedzamy razem :) a ta mamy jechac na wycieczke :)

• Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, Kasia już 2h się nie odzywa, oby wszystko było dobrze.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Kasią musi być wszystko dobrze!

Ja lecę spać. Dobranoc <3

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz was popodgladalam :) Fajne z was kobitki :)

Dobranoc Sylwia :)

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale lecicie z postami ;)

Sylwia mój mąż ma w sobotę urodziny, i dostanie ode mnie buziaka :P ostatnio kupił 3 pary spodni a mieliśmy oszczędzać na budoe więc... ;) Skoro ma fizia na punkcie motoru to może by go odnowić oddać do piaskowania i lakierowania/chromowania jakieś lampy czy cos? Ja bym dupka wzięła już od tego cyklu

na ip zanim coś się zacznie dziac to mija trochę czasu. Pewnie jest po badaniu i nie miała czasu wpasć napisać że jest ok

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3

Wysłany: 17 września 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia jak byla owulka to chyba bym zaczela brac dupka. Tylko od ktorego dnia cyklu lekarz kazal Ci brac?

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 17 września 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia zeby tak moj chcial sobie spodnie kupic. Albo cokolwiek dla siebie i swojego wygladu. Wiecznie aby slysze ze on nic nie potrzebuje. Ehh ciezko mam z nim pod tym wzgledem

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota moj taki sam zabrac go zeby kupil spodnie czy cokolwiek to jakis cud sama znowu mu nie kupuje bo on taki suchy a wysoki ze ciazko trafic;/

• arien Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to leze w szpitalu. Miałam ciśnienie takie jak mój mąż ostatnio - 170/100 :/ zle się poczułam, nie mogłam oddychać, serce walilo jak oszalałe.
    Zadzwoniłam do gina a on kazał natychmiast do szpitala. No i pojechałam. Dostałam leki na zbicie ciśnienia, ale lekarce nie podobają sie te pobolewania macicy. Wytlumaczyla ze jak boli np. Raz z jednej raz z drugiej strony to ok. Ale jak pobolewa cale podbrzusze to gorzej
    w karcie mam wpisane poronienie zagrażające ;( ale maluch się rusza, nie ma cech krwawienia, krwiaka, odklejania sie czegokolwiek wiec jestem dobrej myśli.

o1483e5e2gt7h77w.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, może po tym wysiłku...skoro dzidzia rusza się i z nia jest wszystko w porządku to będzie dobrze. Może dostaniesz coś rozkurczowego a teraz zapewne boli Cię ze stresu i emocji.. Trzymaj się i bądź dzielna! :-)

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu cieszė się , że już wszystko pod kontrolą . Cały wieczòr myślałam jak z Wami . Teraz będzie już tylko lepiej :-) dzidziuś fika to dobry znak :-) trzymam kciuki za poprawę zdròwka i szybki powrót do domku :-)

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia. Będzie dobrze! Najważniejsze ze z dzidzią wszystko w porządku. A o Tym poronieniu napisali może w związku z Twoja poprzednią strata. Jestesmy z Tobą. U dawaj znać na bieżąco <3

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu najważniejsze że z dzidzią jest dobrze. Z tym zagrażającym poronieniem to podejrzewam że oni muszą tak pisać, wiadomo zabezpieczają swój tyłek. Musisz teraz dużo odpoczywać i nie przemęczać się. Zdrowiej Kochana <3

Iwona gdzie jedziecie na wycieczkę?

Monika właśnie on już praktycznie porobił takie rzeczy jak chromowanie, piaskowanie itd. Chyba po prostu kupię mu jakieś śmieszne bokserki albo whisky bo lubi:)

Dorotko lekarz powiedział że mam go brać tak trochę intuicyjnie, jak czuję że coś może się dziać to koniecznie. Powiedział że niektóre kobiety biorą po owulacji i to na pewno nie zaszkodzi. Powiedział że najważniejsze żebym przerwała dopiero jak mam 100% pewności że nie ma ciąży, że lepiej 2-3 dni przeciągnąć niż za wcześnie przestać brać. A najlepiej zrobić bete. Ale nie uśmiecha mi się co miesiąc na bete chodzić. Pomyślą że jakaś wariatka.

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb

Wysłany: 18 września 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia tak jak napisala Sylwia - w szpitalach pisza od razu ze poronienie zagrazajace wiec nie martw sie. Odpocznij teraz, nie stresuj sie a wszystko bedzie dobrze. Wazne ze maluch ladnie sie rusza :-) dlugo zostaniesz w szpitalu?

Sylwia bierz dupka na wszelki wypadek. Bedziesz spokojniejsza.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz i mniej martwisz. Zgadzam się z dziewczynami - w szpitalach z automatu piszą poronienie zagrażające, więc nie przejmuj się tym. Najważniejsze, że łożysko jest całe, nie ma krwiaków a dziecko ma się dobrze.

43kt9vvjbmmercyy.png
‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ