Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dreambaby wrote:Ja staram się podejść do tego z dystansem. Przeczucie mówi mi że w tym cyklu nic z tego więc nie będę zawiedziona.
Iwona no co tu mowic, plany maz ma ciekaweu mnie nie lepiej, tez maz bedzie zarobiony przez remont. Jak dobrze pojdzie to w niedziele plytki bedziemy kladli w lazience
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to trzymajcie kciuki
Co do testu to nie wiem. Nie lubię ich robić, ale chyba będę musiała, bo albo włączę dupka albo przerwę o ile zacznę go brać. Zobaczę jak się będzie klarować sytuacja.
To pracowici wasi mężowie w ten weekendJa zamierzam leniuchować
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale lecicie z postami
Sylwia mój mąż ma w sobotę urodziny, i dostanie ode mnie buziakaostatnio kupił 3 pary spodni a mieliśmy oszczędzać na budoe więc...
Skoro ma fizia na punkcie motoru to może by go odnowić oddać do piaskowania i lakierowania/chromowania jakieś lampy czy cos? Ja bym dupka wzięła już od tego cyklu
na ip zanim coś się zacznie dziac to mija trochę czasu. Pewnie jest po badaniu i nie miała czasu wpasć napisać że jest ok13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
No to leze w szpitalu. Miałam ciśnienie takie jak mój mąż ostatnio - 170/100
zle się poczułam, nie mogłam oddychać, serce walilo jak oszalałe.
Zadzwoniłam do gina a on kazał natychmiast do szpitala. No i pojechałam. Dostałam leki na zbicie ciśnienia, ale lekarce nie podobają sie te pobolewania macicy. Wytlumaczyla ze jak boli np. Raz z jednej raz z drugiej strony to ok. Ale jak pobolewa cale podbrzusze to gorzej
w karcie mam wpisane poronienie zagrażające ;( ale maluch się rusza, nie ma cech krwawienia, krwiaka, odklejania sie czegokolwiek wiec jestem dobrej myśli.
-
Kasiu najważniejsze że z dzidzią jest dobrze. Z tym zagrażającym poronieniem to podejrzewam że oni muszą tak pisać, wiadomo zabezpieczają swój tyłek. Musisz teraz dużo odpoczywać i nie przemęczać się. Zdrowiej Kochana
Iwona gdzie jedziecie na wycieczkę?
Monika właśnie on już praktycznie porobił takie rzeczy jak chromowanie, piaskowanie itd. Chyba po prostu kupię mu jakieś śmieszne bokserki albo whisky bo lubi:)
Dorotko lekarz powiedział że mam go brać tak trochę intuicyjnie, jak czuję że coś może się dziać to koniecznie. Powiedział że niektóre kobiety biorą po owulacji i to na pewno nie zaszkodzi. Powiedział że najważniejsze żebym przerwała dopiero jak mam 100% pewności że nie ma ciąży, że lepiej 2-3 dni przeciągnąć niż za wcześnie przestać brać. A najlepiej zrobić bete. Ale nie uśmiecha mi się co miesiąc na bete chodzić. Pomyślą że jakaś wariatka.
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Kasia tak jak napisala Sylwia - w szpitalach pisza od razu ze poronienie zagrazajace wiec nie martw sie. Odpocznij teraz, nie stresuj sie a wszystko bedzie dobrze. Wazne ze maluch ladnie sie rusza
dlugo zostaniesz w szpitalu?
Sylwia bierz dupka na wszelki wypadek. Bedziesz spokojniejsza. -
Kasia, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz i mniej martwisz. Zgadzam się z dziewczynami - w szpitalach z automatu piszą poronienie zagrażające, więc nie przejmuj się tym. Najważniejsze, że łożysko jest całe, nie ma krwiaków a dziecko ma się dobrze.