WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dreambaby wrote:
    Ja staram się podejść do tego z dystansem. Przeczucie mówi mi że w tym cyklu nic z tego więc nie będę zawiedziona.
    Tak jak pisalysmy - Ty sie nie nastawiaj a my trzymamy kciuki. A czekasz na @ czy cgcesz testowac?

Iwona no co tu mowic, plany maz ma ciekawe :-P u mnie nie lepiej, tez maz bedzie zarobiony przez remont. Jak dobrze pojdzie to w niedziele plytki bedziemy kladli w lazience :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja tez takie podejscie mialam, mowilam nawet do meza ze na pewno sie nie uda bo robilam maly monitoring wiedzialam ze pecherzyki sa i ze pekly i mile sie zaskoczylam jak zrobilam testa:)

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona no to sprawa zrozumiała :) Może wam się uda spędzić wspólny wieczór :)

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to juz sie przyzwyczailam do tego ze w sobote moj maz pracuje w domu. ale z drugiej strony dobrze ze chce robic w domu i w okol domu:)

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to trzymajcie kciuki :) Co do testu to nie wiem. Nie lubię ich robić, ale chyba będę musiała, bo albo włączę dupka albo przerwę o ile zacznę go brać. Zobaczę jak się będzie klarować sytuacja.

To pracowici wasi mężowie w ten weekend :) Ja zamierzam leniuchować :)

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze:) niedziele zawsze spedzamy razem :) a ta mamy jechac na wycieczke :)

• Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, Kasia już 2h się nie odzywa, oby wszystko było dobrze.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Kasią musi być wszystko dobrze!

Ja lecę spać. Dobranoc <3

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz was popodgladalam :) Fajne z was kobitki :)

Dobranoc Sylwia :)

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale lecicie z postami ;)

Sylwia mój mąż ma w sobotę urodziny, i dostanie ode mnie buziaka :P ostatnio kupił 3 pary spodni a mieliśmy oszczędzać na budoe więc... ;) Skoro ma fizia na punkcie motoru to może by go odnowić oddać do piaskowania i lakierowania/chromowania jakieś lampy czy cos? Ja bym dupka wzięła już od tego cyklu

na ip zanim coś się zacznie dziac to mija trochę czasu. Pewnie jest po badaniu i nie miała czasu wpasć napisać że jest ok

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3

Wysłany: 17 września 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia jak byla owulka to chyba bym zaczela brac dupka. Tylko od ktorego dnia cyklu lekarz kazal Ci brac?

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 17 września 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia zeby tak moj chcial sobie spodnie kupic. Albo cokolwiek dla siebie i swojego wygladu. Wiecznie aby slysze ze on nic nie potrzebuje. Ehh ciezko mam z nim pod tym wzgledem

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota moj taki sam zabrac go zeby kupil spodnie czy cokolwiek to jakis cud sama znowu mu nie kupuje bo on taki suchy a wysoki ze ciazko trafic;/

• arien Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to leze w szpitalu. Miałam ciśnienie takie jak mój mąż ostatnio - 170/100 :/ zle się poczułam, nie mogłam oddychać, serce walilo jak oszalałe.
    Zadzwoniłam do gina a on kazał natychmiast do szpitala. No i pojechałam. Dostałam leki na zbicie ciśnienia, ale lekarce nie podobają sie te pobolewania macicy. Wytlumaczyla ze jak boli np. Raz z jednej raz z drugiej strony to ok. Ale jak pobolewa cale podbrzusze to gorzej
    w karcie mam wpisane poronienie zagrażające ;( ale maluch się rusza, nie ma cech krwawienia, krwiaka, odklejania sie czegokolwiek wiec jestem dobrej myśli.

o1483e5e2gt7h77w.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, może po tym wysiłku...skoro dzidzia rusza się i z nia jest wszystko w porządku to będzie dobrze. Może dostaniesz coś rozkurczowego a teraz zapewne boli Cię ze stresu i emocji.. Trzymaj się i bądź dzielna! :-)

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu cieszė się , że już wszystko pod kontrolą . Cały wieczòr myślałam jak z Wami . Teraz będzie już tylko lepiej :-) dzidziuś fika to dobry znak :-) trzymam kciuki za poprawę zdròwka i szybki powrót do domku :-)

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia. Będzie dobrze! Najważniejsze ze z dzidzią wszystko w porządku. A o Tym poronieniu napisali może w związku z Twoja poprzednią strata. Jestesmy z Tobą. U dawaj znać na bieżąco <3

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu najważniejsze że z dzidzią jest dobrze. Z tym zagrażającym poronieniem to podejrzewam że oni muszą tak pisać, wiadomo zabezpieczają swój tyłek. Musisz teraz dużo odpoczywać i nie przemęczać się. Zdrowiej Kochana <3

Iwona gdzie jedziecie na wycieczkę?

Monika właśnie on już praktycznie porobił takie rzeczy jak chromowanie, piaskowanie itd. Chyba po prostu kupię mu jakieś śmieszne bokserki albo whisky bo lubi:)

Dorotko lekarz powiedział że mam go brać tak trochę intuicyjnie, jak czuję że coś może się dziać to koniecznie. Powiedział że niektóre kobiety biorą po owulacji i to na pewno nie zaszkodzi. Powiedział że najważniejsze żebym przerwała dopiero jak mam 100% pewności że nie ma ciąży, że lepiej 2-3 dni przeciągnąć niż za wcześnie przestać brać. A najlepiej zrobić bete. Ale nie uśmiecha mi się co miesiąc na bete chodzić. Pomyślą że jakaś wariatka.

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb

Wysłany: 18 września 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia tak jak napisala Sylwia - w szpitalach pisza od razu ze poronienie zagrazajace wiec nie martw sie. Odpocznij teraz, nie stresuj sie a wszystko bedzie dobrze. Wazne ze maluch ladnie sie rusza :-) dlugo zostaniesz w szpitalu?

Sylwia bierz dupka na wszelki wypadek. Bedziesz spokojniejsza.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz i mniej martwisz. Zgadzam się z dziewczynami - w szpitalach z automatu piszą poronienie zagrażające, więc nie przejmuj się tym. Najważniejsze, że łożysko jest całe, nie ma krwiaków a dziecko ma się dobrze.

43kt9vvjbmmercyy.png
‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ