Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia wyślij link do profilu na fb bo ja wiem czy bezpieczniejsze dla małej, boją się dużego dziecka bo cukrzyca często niesie ze sobą ryzyko makrosomii. Tyle że u mnie cukrzyca prawie żadna, lekko podwyższony cukier na czczo. No ale insulina już mnie podobno kwalifikuje do wcześniejszego porodu. Wszystko ok jak ruszy, boję się i nie chcę cc ;/
Dorotko ja własnie chcę sn, nie wyobrażam sobie, nie chcę cc, dla mnie to ostateczność13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja tak samo ostatecznie cc, nie chce jej ale z drugiej strony jak juz maja ciac to ze znieczuleniem a nie pod pelna narkoza. A niestety jesli porod nie postepuje to chyba juz ida w strone narkozy aby jak najszybciej dzialac.
Zostanie Ci Monia zrobic generalne sprzatanie w skonczonym 37tc, chodzenie po schodach, przysiady, i duuuzo sexu i miziania piersi -
Monia kurczę z jednej strony fajnie ze wiesz juz na czym stoisz ale wywoływania porodu nie zazdroszczę. Tak ja Dorota radzi przed wyznaczoną data musisz sie napracować żeby łatwiej poszlo. Może jakieś mycie okien, i ścieranie kurzy na szafach, przede wszystkim tak żeby miec ręce w górze. Może to coś da żeby uniknąć cesarki.
-
Kasia koniecznie się odezwij. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze. Swoją drogą twój mąż chyba jednak musi się porządnie przebadać.
Dorotko brzuszek masz przeprzeprzepiękniasty! Ja osobiście nie lubię kotów i mam alergię na sierść. Moja teściowa za to straszna kociara. Ja mam tylko akwarium
Wiecie co mam lenia. Nie chce mi się sprzątać. Chyba zrobię to jutro już pojutrze. Wstawiłam tylko pranie i umyłam opiekacz
Monika nie ma już szans że coś się zmieni w sprawie tej cesarki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 20:14
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Z rekoma w gorze to tez chyba trzeba uwazac zeby lozysko sie nie odkleilo. Teraz tak czytalam i nadmierny wysilek tez moze sie do tego przyczynic ale wg mnie jesli z glowa sie dziala to nie powinno sie nic stac.
Sylwia ja zrozumialam ze to Kasia zle sie czuje bo dzwonila po meza.
Ja kocham kocurki -
Co myslicie o takich albumach? Ja zastanawiam sie czy nie kupic i nie uzupełniać. Super pamiatka jak juz dziecko podrosnie, najpierw dla nas a poźniej dla dziecka.
http://allegro.pl/ksiegi-albumy-pamiatkowe-ksiega-album-dziecka-i5317425299.html
http://allegro.pl/ksiega-pamiatkowa-ksiegi-dziecka-album-pamiatkowy-i5475023215.html
http://allegro.pl/ksiega-pamiatkowa-ksiegi-dziecka-album-pamiatkowy-i5299579099.html -
Dorotko, Ada taki mam plan. Od stycznia nie będę wypuszczać męża z łózka
Kasia mam nadzieję, ze to nic poważnego, ściskam kciuki
Sylwia jak mnie oxy nie ruszy jak będą chcieli wywołać to niestety tak, raczej nie będą czekać na tp
Dorotko fajne albumy, lubię takie gadżety13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyNie bylo mnie kilka godzin a tu tyle do nadrobienia...
Kasia czekamy na wiesci mam nadzieje ze wszystko dobrze.
Dorotka sliczny masz brzuszek;)
Reszte postaram sie nadrobic zaraz. Choc na moim tel to bedzie nie lada wyzwanie Utknelam na noc u mamu a nie wzielam mego sprzeta bo bylam pewna ze wroce do doma. -
Faktycznie źle przeczytałam. Kurczę martwię się o nią.
Dorota mi się bardzo podobają takie albumy. To świetna pamiątka. Zastanawiałabym się tylko czy będzie czas go uzupełniać. Bardzo też podobają mi się odciski dłoni i stópek + zdjęcie. Coś w formie ramki na 3 zdjęcia.
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Kasia trzymaj się dzielna i napisz co i jak.
Monika dobrze że jest wszystko ok, a wcześniejszy poród..najważniejsze żeby dziecko było zdrowe na pewno krzywdy Ci nie zrobią
Dziewczyny ja też chce Was na FB w znajomych mam Adę i Monikę, Dorota i Magda na grupie a resztę nie znam