X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutrzejszy dzień będzie mi się dlużył pod każdym względem ... pierw do 20 do wizyty a potem do 23.50 . Ale còż poradzić :P oby nagrodą były same fantastyczne informacje :)
    Męża oddaja wstępnie na 6 tyg ale to zawsze może się zmienić niestety :(
    Ale w środe jedziemy do Szczecina na kurs to trochę pobędziemy razem no i zmienie otoczenie :) przyda mi się taka zmiana :)

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja myślałam o pomalowaniu łóżeczka, ale są dwa Ale. Po pierwsze łóżeczko jest z okleiny a nie z litego drewna wiec nie da sie pomalować, a nawet gdyby to boki z żyrafą nie są śnieżnobiałe tylko takie mleczne i ciężko by było dobrać kolor to tego. Wole nie kombinować żeby go nie zniszczyć.

Sylwia najważniejsze ze owu byla, nie nastawiaj sie a będziesz miec niespodziankę :)

Dorota przypomniałaś mi ze tez mam badania do zrobienia :/ musze sie wybrać

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia fachowiec ma na dzien roboty wiec rzeczywiscie szybciutko pójdzie :)

A co do moczu to nie dam rady tak zrobic bo mam tylko jeden pojemniczek :P
    powiem ginowi, ze mocz nie był z całej nocy. Nic nie poradze, taki "urok" ;)
    ostatnio jak pytałam go o jedzenie przed morfologia to powiedział, ze spokojnie moge cos lekkiego zjesc ale mam o tym nie wspominac w laboratorium ;)
    a czynne jest chyba od 7 albo od 8 ale pojade pewnie kolo 9 bo wtedy mniej ludzi bedzie albo w ogóle.

Ewelina oby nie ściągneli Ci męza wczesniej :)lubie takie dni kiedy na coś wyczekuje, taka eksytacja mnie wtedy ogarnia :D pochwal sie na jki kurs sie wybieracie :) (jesli pisalas a ja przeoczyłam to przepraszam)

Ada w sensie, ze tez masz morfologie i mocz? Ja zawsze robie 2-3 dni przed wizytą

Właśnie szukam biustonosza do karmienia na allegro i chyba kupie taki tani, najzwyklejszy ale z fiszbinami mimo, ze ich nie polecają do karmienia. Ale to dla mojego komfortu psychicznego. Boje sie ryzykować z zakupem drogich bo kto wie czy w ogóle sie przydadzą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 20:47

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia K trzyma kciuki za jutro :) na szczescie musimy tylko kupic nowe czesci maz powiedzial ze sam wymieni :)

Sylwia najwazniejsze ze owulacja byla :) tez ostatnio mialam ochote na piwko ale coz poczekam jeszcze:)

Monika dobrze sie czuje w nowych porteczkach :) nic nie sciska :)

Ewelina a moze zleci szybko:) i napewno beda same fantastyczne wiesci :)

Ada ja bym nie malowala bardzo ladnie wyglada takie jakie jest :)

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina przeleci Ci dzień, zobaczysz :)

Ada w castoramie dostaniesz okleinę do mebli z metra. Imitującą drewno i gładką, ja nią robiłam szuflade bo mi sie jej nie chciało malować

Dorota no nic najwyżej Cie wuśle na badanie drugi raz. Biustonosze masz tu: http://sklepkostar.com.pl/default/biustonosze/dla-mam.html :)

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada szkoda że łóżeczko jest z okleiny :( ale masz jeszcze kupe czasu więc zdążysz się namyśleć :) ja uwielbiam białe meble :) i jak tylko chałupa stanie na działce to bėde się rozgladała za meblami :P na razie cieszę się tym co mam :D

Jeśli chodzi o kurs to tak na prawdę mąż jedzie go zrobić ja będę tam jako osoba towarzysząca :P kolejne 2 tyg bez męża bym nie wytrzymała :P
    Musi zrobić dodatkowe papiery do pracy :)

Jeśli chodzi o biustonisze to polecam wam stronke ebielizna.pl maja tam bardzo fajne oferty . Nie są one najtańsze ale jak juz znajdziecie to czego szukacie to warto zainwestować w porzadny stanik :-) ja sobie chwalę biustobisze typu minimizer są mega wygodne :)

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja staniki kupuję w skepach stacjonarnych, przy moim biuście musze mierzyć (75/80 g/h). Na szczęście estotiq czy intiminissi mają ładne duże rozmiarówki :)
    do karmienia pewnie kupuę na tej stronie którą podałam, duże rozmiary i dla mnie tanio bo zwykle za syanik i tak płacę ponad 100 zł

21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3

Wysłany: 14 września 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika pewnie nie wyśle drugi raz bo to nic nie da. Od jakiegos czasu już tak chodze siusiu i bedzie jeszcze czesciej i nie mam na to wpływu.

Dzieki za link ale dla mnie juz 60zł na stanik wydac to masakra :/ wiem, ze powinno sie dobrze dobrac ale ja ze swoim kompleksem wole kupic jakis w miare pasujacy i sie ewakuowac ze sklepu. Zawsze kupuje takie najzwyklejsze i nie firmowe. A tym bardziej do karmienia bym nie ryzykowała bo jesli miałby sie nie przydać to kasa w błoto wyrzucona.

Ewelina to fajnie ze przy okazji kursu spedzicie razem troszke czasu na neutralnym gruncie ;)

Iwona z tym piecem to lipnie wyszło ale dobrze, ze teraz okazało sie, ze jest coś nie tak niz jakby zrobiło sie juz na prawde zimno. Tylko szkoda, ze dodatkowa kasa do wydania :/

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 14 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia oddaj mi chociaż z 1 rozmiar swojego biustu :D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chętnie oddała z 2 rozmiary z cyca :D

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:22

Marzec x 2 <3 <3

Wysłany: 14 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lorka wrote:
    Ja bym chętnie oddała z 2 rozmiary z cyca :D
    biore ;)

pleasure wrote:
    Dorcia czyli Ty masz maly biust? To tak jak ja ;/ a powiedz w ciazy duzo urósl?? Bo ja wciaz mam nadzieje na duzy biust :D
    mały? on jest malutki :/ w zasadzie teraz widze niewielką róznicę w wielkości. Stanik, który kiedys był troche za duzy teraz jest ok ale w duzej mierze to przez obwód pod biustem, który powiększył sie ostatnio znacznie. Piersi same w sobie są troche nabrzmiałe ale szału, którego sie spodziewałam nie ma niestety :( chyba na poczatku ciązy były większe. Jedynie brodawki zmieniły kolor jakby miało mnie to usatysfakcjonować :D
    I dlatego też szkoda mi kasy teraz na drogi stanik bo nie wiem czego mam sie po tych moich maluchach spodziewac po porodzie. Na ta chwile i tak tylko push-up mnie ratuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 21:44

klz9io4pkfldzhbc.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z miłą chęcią oddam, w ciąży jeszcze urosły o rozmiar :P

21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3

Wysłany: 14 września 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejj bo niedługo jak tak od Was pozbieram to bede narzekała na za duże ;)
    Ale nie bede zachłanna i podzielę sie z Madzią :D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:22

Marzec x 2 <3 <3
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie wydaje ze po porodzie dopiero napuchna. Jak zacznie sie produkcja mleka :-)

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png

Wysłany: 14 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno nie ma znaczenia czy ma sie małe czy duze bo jeśli ma być mleko to bedzie. Z małymi czasami można normalnie karmic a z dużymi nie mieć w ogóle pokarmu. Mimo, ze wiele osób tak mi mówiło, to moja wyobraźnia widzi to tak, że jak małe to i nie bedzie miało gdzie się mleko zbierać. Ale zamierzam zawzięcie walczyć o karminie piersią. Dlatego mam nadzieję, ze cesarki nie bede musiałą miec bo po niej jeszcze gorzej o produkcje pokarmu. Podobno.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka też słyszałem że po cesarce gorzej z pokarmem, cycem też się mogę podzielić bo juz 2 rozmiary do przodu...

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:27

wnidtv73dpzdszlc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tą laktacją różnie bywa, znam dziewczynę co ma kapselki zamiast cycków a dwójkę dzieci wykarmiła do roku :) mój biust też szalu nie robi, ale przyzwyczaiłam sie do niego. Wystarczy mi troche pushupu i jest ok. Nie wyobrażam sobie jak będę miała nosić stanik do karmienia który nie ms push up ;)

Dobra uciekam di małego łobuza bo mam dzisiaj go pilnować. Miłego dnia :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ