Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia u mnie praktycznie nie było skoku po owulce, bylam pewna, że lipa a tu proszę Paulinka
https://ovufriend.pl/graph/faa961e40b496260cf00b49d002d048313.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ada łóżeczka oba fajne szkoda , że nie mają szuflad ale to nie przeszkadza osobiście z żyrafką podoba mi się bardziej tylko ja bym przemalowała szczebelki na biało jakoś wolę jasne kolory pewno z uwagi na to , że zawsze mieszkałam w małych pomieszczeniach a jasne meble nie zmniejszają optycznie pokojów
Monia wózek super , przyznam się wam , że zaczęłam przeglądać stronki z wózkami i ten model też wpadł mi w oko powiedz mi czy spód budy jest materiałowy czy z jakiegoś tworzywa ?
Kasia K. super , że to już jutro chyba chciałabym już być na twoim miejscu po poronieniu jakoś nie mogę zacząć cieszyć się ciążą. Co chwila mi się przypomina coś co czułam albo robiłam wtedy i myślę czy teraz jest dobrze Zwłaszcza jak zaczyna pisać do mnie spanikowana koleżanka , która jest w ciąży i dopytuje jakie miałam wtedy objawy itp ...
Dziś może nie jesteś gotowa ... ale jutro będziesz w 100000% gotowości
No i w końcu doczekałam się wiadomości na temat powrotu męża dostał loty na jutro !!! 23:50 ląduje w gdańsku cała w skowronkach jestem
Ale póki go nie zobaczę na lotnisku to niczego pewna nie mogę być
A jutro na 20:15 mam wizytę u lekarza więc trzymajcie kciuki mam nadzieję , że wszystko jest ok !Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 17:01
-
nick nieaktualny
-
Kasiarzynka lóżko z żyrafą jest dwupoziomowe takze nie ma problemu. Koleżanka dala mi do niego szufladę ale jest taki psikus ze nie ma wszystkich kółek i pokrywki zobacz jak będzie bardzo potrzebna to dokupimy kółeczka a z pokrywką tez cos wie wymyśli.
Sylwia nie ma co patrzeć na wykres trzymam kciuki -
23:50 lądowanie ma to pewno z 10 min na odbiór bagażu i 30 min do domu obwodnicą . A spać na pewno nie będe w końcu muszę go odebrać i tak co 6 tyg. Raz wioze go na lotnisko raz do domu
Ciekawa jestem jak to wygląda po remoncie czy wjade tam gdzie trzeba ponąć się pozmieniało troszke
Kasia a nikt nic nie zapowiadał , że będą jakieś prace na rurach i będzie ochydna woda ?? co za pech ,że też to dziś musiało się trafić może jak puścisz więcej wody to poleci czysta ?? -
Jestem po wizycie. Pecherzyk miał 17 mm i wyglądał jakby niedawno pękł. Ja czuję że to wina prolaktyny. Chyba będę musiała zrobić badanie. Ten cykl spisuje na straty. Niby owulacja była ale wg mnie jakaś słaba. No trudno. W następnym cyklu będę gotowa
Kasiu trzymam za ciebie kciuki i czekam na foto małej dobrze ze się tak zeekaksowalas
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Ewelina, trzymam kciuki za wizytę.
Kasia, czekamy na wieści. Dobrze, że udało Ci się odprężyć.
Monia, fajny ten Twój wózek
Sylwia, przynajmniej nie będziesz się stresować i możesz swobodnie kontynuować picie wina. Korzystaj póki możesz!
Ada, mi bardziej podoba się to białe łóżeczko, ale to z żyrafą też jest ok, jednak rozważyłabym przemalowanie go
Dorotko, jak tam? Młoda dalej wypina tyłeczek z jednej strony?
Arien, odpoczęłaś troszkę?dreambaby lubi tę wiadomość
-
Sylwia jak owulacja była to była, nie ma, że słaba trzymam kciuki aby dała poządane efekty
Kasiarzynka super, ze relaksik jednek się udał kciukamy mocno za jutro! Odezwij sie z tel w miare możliwości
Ada mimo, ze sama mam białe łóżeczko to to z zyrafa bardziej mi się podoba ale weźź to, które tobie bardziej sie podoba. Jeśli zamierzasz "mntować" na lóżeczku jakis przybornik czy jakies ozdoby to i tak białe bedzie elegancko wyglądać
Lorka super, ze mąż wraca. Pewnie jutro będzie Ci sie jak na złość dłuzył dzień a na długo bediesz miała Go przy sobie? Co 6 tygodni wypływają?
A u mnie o 9 w srodę bedzie już hydraulik ciesze się bardzo bo obawiałam się ze dłużej bedziemy czekali
Ja mam problem bo jutro w koncu ide na mocz i morfologie i nie wiem jak zebrac mocz jak ja non stop robie siusiu po kilka kropelek jesli wstane kolo 3-4 w nocy jak zawsze to chyba opije się wody aby zebrało sie do tej 6-7 rano. Mam nadzieje, z,e nie zafałszuje to wyników.
edit
Patrycja - mała dzis tyłeczek wypinała z lewej strony a teraz już denerwuje sie bo nie lubi jak za długo siedze. Najlepiej jak stoje bo chyba ma wtedy najluźniejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 20:16
-
Ewelina spód jest z tworzywa, plastiku, ja jestem zadowolona, chociaż wydaje mi się strasznie duży (w sensie wysoki) bo mam tylko 156 cm więc gondolę mam na wysokości brzucha Super, że męża Ci w końcu oddają, akurat zdążysz po niego po wizycie
Iwona no to nie ma tragedi z ceną Jak się czujesz w leginsach? ten kto wymyślił ciuchy ciążowe powinien dostać nobla
Kasia uwielbiam sphinxa, kiedyś często chodziliśmy bo bylo tanio i duzo, ale teraz tak podnieśli ceny że wolę iść do zwykłej restauracji. Uwielbiałam tak steki no ale teraz nie mogę niewysmażonego to nie zaglądam tam Mohito mniam! Dobrze, ze jednak udało Ci się zrobić wieczór spa, piękna i pachnąca możesz iść rodzić. Będę trzymać jutro kciuki. ładna data 15.09.15
Sylwia skoro była owu to dobrze, wszystko ładnie pracuje. Wkleiłam Ci moj wykres jaką lipna miałam temp w szczęśliwym cyklu, głowa do góry
Dorotko szybko pojawi się u Was fachowiec, rach ciach i po sprawie O ktorej otwierają lab u Ciebie? zawsze możesz wziać 2 pojemniczki, powiedzieć, że ten po nocy z 4 rano a ten po opiciu sie wodą i zobaczysz co Ci powiedzą13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.