Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I ja sie witam
Mega niewyspana bo do spiżarki u rodzicow wpadla mysz i od kilku dni nie daje sie upolowac, pułapki nic nie daja, miedzy sloiki nachowala sobie zarcia i dzis cala noc je gryzla. A spizarka jest przez sciane z moim pokojem i ciagle mnie budzila. Niech ja h.. strzeli
Wiecie co chyba dziala u mnie sila podswiadomosci bo kilka dni mialam spokoju z krwia z nosa a teraz znowu pokazuje sie jak dmucham nos tak jak i u Was.
Ada oczywiscie poprosimy o fotki z usg 4d
Ja sie umowilam na pomiary malej na 9 pazdziernika ale juz chyba rezygnuje z 3d bo sie nie oplacaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 10:22
-
No wiecie co, wkurzyłam sie z tym 4d i chyba zrezygnuje. Jak się umawiałam powiedziano mi ze kosztuje 200zl. Ok, troche sporo ale niech będzie. Ale okazuje sie ze to jest koszt samego usg, a za nagranie płyty kolejne 50zl. I chyba zdjęcia z tego badania sie nie dostaje. Co za zdzierstwo! I może być tak zr wywalę 250zl w błoto vo dziecko się nie pokaże.
-
Hej dziewczyny
Ale duzo naskrobalyscie niewiem czy nadrobie wszystko
Kasiarzynko malutka jest przecudowna taki cukiereczek zakochalam sie ciesze sie bardzo , ze porod byl dla ciebie oraz meza tak fantastycznym przezyciem . Oby kazda z nas tak wspominala ten moment
Co do owiedzin po porodzie w szpitalu osobiscie uwazam ze jak wpadna rodzice to wystarczy :p nie jest to wg mnie nalepszy czas na odziwedziny wiekszej ilosci osob , maluszek jest zmeczony mama tak samo , do tego samopoczucie moze nie byc najlepsze no i ten dyskomfort oczyszczania ... chyba bym nie chciala zeby wszyscy to widzieli , chociaz domyslam sie ze malo kto by w ogole zauwazyl w koncu przychodza do malego czlowieka a nie do rodzacej samo karmienie raczej mnie niebedzie krepowalo zwlaszcza przy mamach z obiema mam swietny kontakt wiec na pewno pomoga jak bede miala problem ale nie beda sie narzucac tatowie maja slaba psychike wiec przyjda popatrza i pewno uciekna jak tylko bede chciala wyciagna cycka
Ciekawe jak moj maz mam nadzieje ze da z siebie wszytko i sie nie przestraszy
Sylwia trzymam kciuki oby nie bylo trzeba odstawiac dupka
Kasia swietnie ze jestes juz w domu . Teraz odpoczywaj ile mozesz , lez , czytaj ksiazki , ogladaj filmy i niczym sie nie przejmuj
Dresiki swietnie ja mam wizyte 9 pazdziernika moze sie dowiemy kto sie chowa w brzuszku
Wymyslilam sobie ze jak juz dowiemy sie jaka jest plec to rodzicom powiemy poprzez spioszka znalazlam w Gdansku sklep " Zeglarskie klimaty " w ktorym mozna kupic spioszki z napisem corcia/synek marynarza
Najpier chcialam kupic babeczki ktore wsrodku sa rozowe albo niebieskie ale spioszki sa fajniejsze chyba
Myslicie ze mi odbija ??
Wczoraj poszlam z mezem na spacer po plazy i parku. Przeszlismy kupe drogi , nawet moj telefo oznajmil ze pobilam rekord krokow dzis ledwo chodze na prawa noge , od biodra do kolona mi promienuje ledwo doszlam do hotelu a w nocy jak sie przewrocilam na prawy bok to odrazu sie obudzilam z bolu dzis sie nie ruszam z pokoju chcialam przejsc sie do lidla i polazic po miescie ale ledwo pokonuje dystans z lozka do kuchni niewiem dlaczego tak mi sie zrobilo zawsze duzo chodze i nigdy tak mnie nie zlapalo -
Ada u mnie 3D chyba samo w sobie tyle kosztuje a nie wiem czy w ogole na plyte nagrywaja. Ale tak czy siak cena spora i najgorsze ze niekoniecznie maluch sie pokaze. W takiej sytuacji pewnie by wzieli 200 ale to tez spora sumka jak na to zeby nic nie zobaczyc. A u innego lekarza mpze by taniej bylo?
Lorka nie zwariowalas spiochy fajne ale jak na taki prezent osobiscie wolalabym dac cos typowo dla babci i ziadka czuli mp z napisem ukochana wnuczka czy ukochany wnuczek.
Spacerek sobie rzeczywiscie sobie zrobiliscie niezly jak teraz tak cierpisz. Pewnie miesnie sie nadwyrezyly, moze niech mezu rozmasuje troszke? -
Ada a jest konkretny powod dla ktorego chcesz zrobic akurat teraz usg 3d ?
U mnie w invikcie robia usg 3d + nagranie na plyte ale nie pytalam jaka jest cena a zdjecia 3d nie daja
Z ta noga to ciezka sprawa boli jak sie dotyka , ale jak chwile pochodze to boli mniej ... z kolei nie chce ryzykowac wyjsca do sklepu bo najblizszy mam ok 2,5km od miejsca w ktorym sie zatrzymalismy... jak zaniemoge to troche wstyd zamawiac taxi : D na taki kawalek
Zjadlabym cos niezdrowego ale pojecia nie mam co -
Madzia no właśnie mój lekarz nie ma 3d dlatego chciałam zrobić ale to nienajlepszy czas na wydatki dla nas. Remont na wykończeniu a my nie mamy nic. Nawet tłuczka do mięsa, chochli do zupy czy żelazka ani pralki. Wszystko trzeba kupić. No i wyprawka dla dziecka. Więc teraz musimy liczyć sie z każdym groszem
Ewelina chciałam zrobić na pamiątkę oraz żeby sprawdzić u innego lekarza czy wszystko ok a przy okazji potwierdzić płeć. A nie masz gdzies w pobliżu jakiegoś fastfooda żeby wyskoczyć na żarełko -
Sprawdzalam jak cena u mnie z 3d i ogolnie nagranie na plyte dvd kosztuje 80 zl + cena za wizyte . Wiec pewno cos w granicach 280-300 zl . My planujmemy usg 3d na wizycie polowkowej wtedy bedzie wieksza szansa ze wszystko bedzie ladnie widac
Fastfodoow tu nie widzialam ... same restauracje i gdzies w glab miasta mcdonald . Poczekam az maz wroci to moze gdzies sie wybierzemy na razie chyba zrobie sobie tosty w mikrofali -
nick nieaktualny