WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 8 dpo. Biorę dupka i acard. W niedzielę chyba zatestuję żeby wiedzieć czy brać go dalej

Lorka, miszkaaa, 100krotka:), dmuchawiec lubią tę wiadomość

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zaciskamy kciuki. :)

dreambaby lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :)

Ada moj tez w pracy a ja sie grzeje w lozku:)

Sylwia zaciskam kciukasy :)

A ja nie moge dzis nosa wydmuchac bo leci mi zaraz krew;/

dreambaby lubi tę wiadomość

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie witam

Mega niewyspana bo do spiżarki u rodzicow wpadla mysz i od kilku dni nie daje sie upolowac, pułapki nic nie daja, miedzy sloiki nachowala sobie zarcia i dzis cala noc je gryzla. A spizarka jest przez sciane z moim pokojem i ciagle mnie budzila. Niech ja h.. strzeli :-/

Wiecie co chyba dziala u mnie sila podswiadomosci bo kilka dni mialam spokoju z krwia z nosa a teraz znowu pokazuje sie jak dmucham nos tak jak i u Was.

Ada oczywiscie poprosimy o fotki z usg 4d :-)

Ja sie umowilam na pomiary malej na 9 pazdziernika ale juz chyba rezygnuje z 3d bo sie nie oplaca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 10:22

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiecie co, wkurzyłam sie z tym 4d i chyba zrezygnuje. Jak się umawiałam powiedziano mi ze kosztuje 200zl. Ok, troche sporo ale niech będzie. Ale okazuje sie ze to jest koszt samego usg, a za nagranie płyty kolejne 50zl. I chyba zdjęcia z tego badania sie nie dostaje. Co za zdzierstwo! I może być tak zr wywalę 250zl w błoto vo dziecko się nie pokaże.

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-)

Ale duzo naskrobalyscie :D niewiem czy nadrobie wszystko :P

Kasiarzynko malutka jest przecudowna :) taki cukiereczek <3 zakochalam sie :) ciesze sie bardzo , ze porod byl dla ciebie oraz meza tak fantastycznym przezyciem . Oby kazda z nas tak wspominala ten moment :)

Co do owiedzin po porodzie w szpitalu osobiscie uwazam ze jak wpadna rodzice to wystarczy :p nie jest to wg mnie nalepszy czas na odziwedziny wiekszej ilosci osob , maluszek jest zmeczony mama tak samo , do tego samopoczucie moze nie byc najlepsze :) no i ten dyskomfort oczyszczania ... chyba bym nie chciala zeby wszyscy to widzieli , chociaz domyslam sie ze malo kto by w ogole zauwazyl :P w koncu przychodza do malego czlowieka a nie do rodzacej :D samo karmienie raczej mnie niebedzie krepowalo zwlaszcza przy mamach :) z obiema mam swietny kontakt wiec na pewno pomoga jak bede miala problem ale nie beda sie narzucac :) tatowie maja slaba psychike wiec przyjda popatrza i pewno uciekna jak tylko bede chciala wyciagna cycka :D
    Ciekawe jak moj maz :D mam nadzieje ze da z siebie wszytko i sie nie przestraszy :D

Sylwia trzymam kciuki :) oby nie bylo trzeba odstawiac dupka :)

Kasia swietnie ze jestes juz w domu . Teraz odpoczywaj ile mozesz , lez , czytaj ksiazki , ogladaj filmy i niczym sie nie przejmuj :)

Dresiki swietnie :-) ja mam wizyte 9 pazdziernika :) moze sie dowiemy kto sie chowa w brzuszku :-)
    Wymyslilam sobie ze jak juz dowiemy sie jaka jest plec to rodzicom powiemy poprzez spioszka :-) znalazlam w Gdansku sklep " Zeglarskie klimaty " w ktorym mozna kupic spioszki z napisem corcia/synek marynarza :-)
    Najpier chcialam kupic babeczki ktore wsrodku sa rozowe albo niebieskie ale spioszki sa fajniejsze chyba :D
    Myslicie ze mi odbija ?? :D

Wczoraj poszlam z mezem na spacer po plazy i parku. Przeszlismy kupe drogi , nawet moj telefo oznajmil ze pobilam rekord krokow :D dzis ledwo chodze na prawa noge , od biodra do kolona mi promienuje :/ ledwo doszlam do hotelu a w nocy jak sie przewrocilam na prawy bok to odrazu sie obudzilam z bolu :( dzis sie nie ruszam z pokoju :( chcialam przejsc sie do lidla i polazic po miescie ale ledwo pokonuje dystans z lozka do kuchni :( niewiem dlaczego tak mi sie zrobilo :( zawsze duzo chodze i nigdy tak mnie nie zlapalo :(

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada u mnie 3D chyba samo w sobie tyle kosztuje a nie wiem czy w ogole na plyte nagrywaja. Ale tak czy siak cena spora i najgorsze ze niekoniecznie maluch sie pokaze. W takiej sytuacji pewnie by wzieli 200 ale to tez spora sumka jak na to zeby nic nie zobaczyc. A u innego lekarza mpze by taniej bylo?

Lorka nie zwariowalas :-) spiochy fajne ale jak na taki prezent osobiscie wolalabym dac cos typowo dla babci i ziadka czuli mp z napisem ukochana wnuczka czy ukochany wnuczek.
    Spacerek sobie rzeczywiscie sobie zrobiliscie niezly jak teraz tak cierpisz. Pewnie miesnie sie nadwyrezyly, moze niech mezu rozmasuje troszke?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie usg 3d wykonuje dwóch lekarzy i cena ta sama.

Głupia wymyślam i kombinuje.... Chyba dam sobie spokój

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:23

Marzec x 2 <3 <3
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada a jest konkretny powod dla ktorego chcesz zrobic akurat teraz usg 3d ?
    U mnie w invikcie robia usg 3d + nagranie na plyte ale nie pytalam jaka jest cena a zdjecia 3d nie daja

Z ta noga to ciezka sprawa :D boli jak sie dotyka , ale jak chwile pochodze to boli mniej ... z kolei nie chce ryzykowac wyjsca do sklepu bo najblizszy mam ok 2,5km od miejsca w ktorym sie zatrzymalismy... jak zaniemoge to troche wstyd zamawiac taxi : D na taki kawalek :P
    Zjadlabym cos niezdrowego :D ale pojecia nie mam co :)

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia no właśnie mój lekarz nie ma 3d :/ dlatego chciałam zrobić ale to nienajlepszy czas na wydatki dla nas. Remont na wykończeniu a my nie mamy nic. Nawet tłuczka do mięsa, chochli do zupy czy żelazka ani pralki. Wszystko trzeba kupić. No i wyprawka dla dziecka. Więc teraz musimy liczyć sie z każdym groszem :/

Ewelina chciałam zrobić na pamiątkę oraz żeby sprawdzić u innego lekarza czy wszystko ok a przy okazji potwierdzić płeć. A nie masz gdzies w pobliżu jakiegoś fastfooda żeby wyskoczyć na żarełko ;)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:24

Marzec x 2 <3 <3
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdzalam jak cena u mnie z 3d i ogolnie nagranie na plyte dvd kosztuje 80 zl + cena za wizyte . Wiec pewno cos w granicach 280-300 zl . My planujmemy usg 3d na wizycie polowkowej wtedy bedzie wieksza szansa ze wszystko bedzie ladnie widac :)
    Fastfodoow tu nie widzialam ... same restauracje i gdzies w glab miasta mcdonald . Poczekam az maz wroci to moze gdzies sie wybierzemy :P na razie chyba zrobie sobie tosty w mikrofali :D

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam chyba ochote na pizze :D moze zamowie sobie z dostawa do pokoju :D

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Następną wizyta za 3tygodnie wiec niedługo. A ze płeć potwierdzi na 2d to wiem ale ciekawość chyba była silniejsza :P

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 17 dni :P megaaaaa dlugo :)

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wizytujemy w poniedzialek :) i juz sie doczekac nie mozemy.

Moj gin robi usg w 4d ale tylko zdjecia i kosztuje to 300 zl ;/

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ