Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorota ale uparta ta twoja siostra...napisz jej że jak będziesz w domu i bedziesz sie lepiej czuc dasz znac to was na spokojnie odwiedzi.
Wow tani dresik! i bardzo fajny , musze sie przejsc do pepco jak bede sie lepiej czuła.
Ja dziś obudziłam się z bólem gardła w nocy.
Moj szwagier tydzien czasu chodzi i kaszle. starałam sie go unikać ale nie da rady sie z nim dogadac, ze moge sie zarazic itd.. maz tez go unikał ale jak mozna mieszkac w jednym domu i sie nie zarazic jak ktos chodzi i kaszle caly czas...
Meza gardlo boli od wczoraj mnie dzis w nocy wiec leze dzis w łóżku wziełam Isle, rutinoscorbin, wieczorem mleko z miodem, maslem. i wygrzewam sie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 12:59
-
Agnieszka, a może lepiej rutinoscorbin zamienic na sama witamine c? Słyszałam teraz w szpitalu, że rutinoscorbin zawiera rutynę, która może być szkodliwa. Trzymam kciuki, żebyś jednak nie załapała infekcji i zeby to było chwilowe osłabienie.
Ja dzisiaj umieram z bólu głowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A-nisia! Suuuper! Tak się cieszę! Strasznie mnie szczęście rozpiera jak któraś z '89 z ovu do nas dołącza! Gratuluję Ci z całego serducha!
I w ogóle jak się czujesz, masz jakieś objawy?
Kasiu, ja w Twojej Justynce to zakochana jestem małe dzieci są różne różniaste, powiedzmy sobie szczerze - nie zawsze piękne. Ale Twoja mała bije reordy piękności. Jest przesłodka, do wycałowania, schrupania, wyprzytulania
Co do bólu głowy to myślałam, że znów coś z ciśnieniem, że za niskie bo w ogóle byłam jakaś taka jak przez walec rozjechana, ale miałam 129/78 więc ładne. Może stres związany ze szpitalem ze mnie schodzi.
W ogóle powiem Wam, że atmosfera podczas tego pobytu była bardzo fajna w pokoju, w którym byłam. Wszystkie byłyśmy w ciąży i raczej wszystkie na obserwacji niż z jakiś konkretnych, groźnych powodów. A jak byłam dwa lata temu to na mojej sali większość dziewczyn była po poronieniu jak ja i psychicznie to był koszmar. A tu kupa śmiechu jednej nocy gadałyśmy do 2 i śmiałyśmy się, że czujemy się jak na koloniach tylko jedzenie gorsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 17:13
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
Jaki aniołek
Kasiak my akurat w swinoujsciu . W szczecinie bylismy w piatek bo maz musial zrobic kurs na starszego ratownika czy jakos tak ... a jutro popoludniu wracamy do domu bo w czwartek rano musimy byc w GUMie w Gdynii
A u nas tez widzialam taki sklep z tematyczymi ubrankami ale poczekam do okreslenia plci teraz musze sie powstrzymac -
Arien kochana ja tez sie tak bardzo ciesze ze do Was dołączyłam czuje sie dobrze, jestem napewno bardziej zmęczona ale generalnie jest ok i musi byc bo do lutego min MUSZE pracowac...choc wiadomo ze jakby co to dzidzia najważniejsza ale jakby sie tak zdarzyło to byłabym nieco w czarnej d...
A Ty jak tam?? widze ze juz poznaliście płec?? super, bardzo wcześnie! -
witaj Anisia
mnie mały przestraszył i z bólami brzucha wylądowałam u swojego lekarza. Z dzieckiem wszystko ok, potwierdziło się że to chłopiec ruchliwy jedynie co to na półkuli w mózgu na jakiś naczyniach zrobiła się torbielka ale lekarz uważa że to nic groźnego i że wchlonie się i oczywiście do obserwacji.
A boł brzucha spowodowany był jelitami i dziecko ułożóne jest miednicowo więc mogłam dostać np. z kolana.
-
Dziś będę dzwonić do lekarza swojego ginekologa bo zaczynam się martwić czy mi to przejdzie.. nie cierpie kataru... ,więc się dopytam o rutinoscorbin, na dodatek od wczoraj mam katar a w nocy już spać nie mogłam przez niego...
Pije herbate z cytryną i maliną, co jeszcze polecacie bezpiecznego do wykurowania się?
Nie przytomna jestem przez te osłabienie.
Ledwo żyje...mam nadzieje że małemu nic nie będzie..
A nisia witam!!