Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja sie melduje ze jest kiepsko morfologia spada ciagle pomimo 3 zelaza tsh znowu wzroslo wszystko mnie wkurwia a najbarsziej popierdoleni lekarze ktorzy maja wywalone na wszsytko szczerze to mam juz dosyć po zelazie ktore mi teraz przepisano wysły mi żylaki nie powiem czego. nie moge sie zalatwic, oszczednośc lekarzy pokazala ze Tsh znowu wzroslo, badanie ktore zrobilam sama na włąsny koszt bo oczywiscie ciezko sie doprosic bylo wczesniej. tsh wyszlo ponad 3, 7 Olewka lekarzy, szczrze to chyba mam juz depresje nie moge spac nie moge jesc i nie moge nawet dobrze się zatawić.
-
Wreszcie mam chwilę, żeby Was nadrobić
Przede wszystkim dziękuję za kciuki
Długo się nie odzywałam, bo po wizycie pojechaliśmy do moich rodziców, a po powrocie poległam i zasnęłam.
Dorcia, Twoja teściowa to niezła jędzaZ drugiej strony za każdym razem, jak Cię wyprowadza z równowagi myśl sobie, że gdyby nie ta jędza to nie byłoby Twojego męża. Może to chociaż w minimalnym stopniu będzie w stanie Cię uspokoić.
Na szczęście moja nie wtrąca się kompletnie do niczego. Czasem zastanawiam się jak ona to robi, bo chyba będąc matką trudno tak zupełnie się nie wtrącać... Za to teść. ten to jest "uroczy"Na szczęście widujemy się kilka razy do roku także da się go znieść.
Lotta, super, że synek tak kopieTatuś musiał być zachwycony
Kasiarzynko, dobrego psikusa Wam córcia zrobiła
Jeny, jak już późnoA jutro 5:10 pobudka
marzę o wolnym, ale na razie chyba nie zdecyduję się na zwolnienie. Zobaczymy jak będzie dalej, jak nie będę dawała już rady to trzeba będzie odpocząć na L4.
blumen21, arien, pleasure lubią tę wiadomość
-
Anisia tak, najpierw do znajomych misisz kogos dodac aby wiadomosc wyslac
Pola czasami tak mysle ze gdyby nie ona to by meza nie bylo. Yhh jedyne co jej sie w zyciu udalo
A mowilas w pracy o ciazy? Czy czekalas na serduszko? Bo albo mi umknelo albo nie wiem ale nie pamietam na czym w koncu stanelo