Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej brzuchatki :* jak wstalam to nie wiem, ale jestem juz w drodze do pracy. Nieprzytomna oby bylo dzis,slonecznie to jakos pojdzie.
Doria, nie mowilam jeszcze w pracy i nie wiem kiedy powiem. Maz radzi, zebym sie z tym nie spieszyla. W sumie moim zdaniem teraz to juz nie ma roznicy ale moze boi sie, zeby na pewno wszystko bylo ok.
Zycze Wam milego dnia -
Dzień dobry
Pola im wcześniej powiesz i przyniesiesz zaświadczenie do kadr, tym wczesniej będziesz korzystała z przywilejów: Nie możesz pracować w nadgodzinach, należy ci się wyjście z pracy na badania bądź na wizytę u lekarza, nie mogą Cie delegować na szkolenie. Mi akurat to pasowało i korzystałam z tego, bo był czas nadgodzin i nie musiałam zostawać, a do tego jak tylko mogłam to wychodziłam na badania. Nie namawiam, bo wiem ze do tego trzeba samemu dojrzeć i chcieć. Mnie tez namawiali, ale poprotu przyszedł dzień gdzie zrozumiałam ze nic tu po mnie.kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
Dokladnie miałam jak miszka. Nie myślałam o l4 ale później jak przyszło co do czego to mąż i mama namawiali mnie żebym odpoczywala a jestem osobą o dużym temperamencie, ale teraz nie żałuję że jestem w domu. Pora roku też narażenie na choroby itd.
Ja dziś od 5:30 tez nie śpię bo trzymam kciuki za męża ma dziś ważny dzień. Ja dziś usg o 19 tez stres jak zawsze i jeszcze problemy z zaparciami no i śnieg za oknemNasz synuś
cykl starań -
Ewelina kciukam w takim razie za meza i za wizyte. Oby tydzien dobrze sie Wam zaczal jeeeny ta pogoda jest nieprzewidywalna. Niedawno upaly byly a teraz snieg
Ja budzikiem ledwo oczy otworzylam o 8 i od razu pomyslalam o Poli ze jak biedna tak wczesnie wstala.
Tez dlugo wypieralam sie zwolnienia ale ciesze sie bardzo ze na nie sie w koncu zdecydowalamlotta.89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry:-)
Pola ja Ci nic nie poradze w sprawie zwolnienia bonsiedze w domu od 5tyg.
Ewelnka trzymam kciuki
Ja już po pobraniu krwi, w środę albo piątek muszę jeszcze mocz zrobić bo dziś zapomniała:-\
Pochwale się jeszcze że pościel wybrana wygrały groszki i paski:-)lotta.89 lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane!
iwona, pokaż, pokaż
Karolina, trzymam kciuki, żeby ten dzień przyniósł Wam same dobre wiadomości :*
Ja sobie nie wyobrażam wstawać tak wcześnie. Ostatnio nawet wspominałam z mężem, że wstawałam przecież do pracy o 5 i dawałam radę a teraz byłoby to chyba niewykonalne
Właśnie czytałam na onecie o opadach śniegu, i że zbliżają się one do Łodzi! A ja butów nie mam, tzn tylko zimowe. Ale w sumie jak spadnie snieg to nieważne, że pażdziernik, będzie je można założyć
A ja miałam pięęękny sen Sniło mi się, że urodziłam...uwaga: córeczkę! W 5 miesiącu, miała 40 cm ale ważyła 3,700 kg i od razu wiadomo było, że jest przezdrowa i to zupełnie nic że urodzona w 5 miesiącu. Była taka śliczna, taka grzeczna, że tylko jadła i się uśmiechała. Była idealnaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 09:48
lotta.89, Kasiarzynka, czekolada, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
U mnie mróz ale śniegu nie widać na szczęście.
Karolina powodzenia na wizycie oraz kciuki dla męża
Iwona, pokaz pościel
Ja umówiłam sie dzisiaj do internisty, niech osłucha i zobaczy, ale wydaje mi się ze jest dużo lepiej. Domowe sposoby zadziałały. Musze pojechać zamówić lutro do łazienki. Ale to dopiero jak mąż wróci z rehabilitacji bo wziął mój samochód, u niego akumulator zdechł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 09:44
lotta.89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny poradźcie juz coś bo dostane zaraz czegoś... niby mam zaparcia tzn czuje się tak pełno jakbym miała ale byłam w toalecie ale uczucie potrzeby mam nadal. Mam tak często to irytujące. Pije aktivie, jem chleb pelnoziarnisty, jem owoce ale może macie coś sprawdzonego ??Nasz synuś
cykl starań -
Madziaaa, biały Kraków <marzyciel>
Wizytuje dopiero 22ego. Jeszcze 10 długich dni i chce zmusić mojego doktora, żeby mi usg zrobił
Karolina spróbuj do activii otrębów dodawać, pojedz śliwek suszonych a w ostateczności polecam czopkiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 09:58
-
Karolina, na mam w pogotowiu czopki. Ostatnio miałam uczucie kamienia, niby sie wypróżniłam ale malo i problemowo. Użyłam czopka i odrazu zrobilo sie lepiej. Wiadomo, czopki trzeba używać awaryjnie, ale może jak użyjesz to się odblokujesz i będzie później lepiej.