Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia płci nie chciała nam narazie zdradzić pani dr. Powiedziała że jest za duże ryzyko błedu więc albo jest córcia albo faktycznie nic jeszcze nie widać
U mnie teściowa wychowała 2 synów i też marzy jej się dziewczynka z kolei moja mama ma same córki , które za każdym razem miały być synami wiéc mojej mamie marzy się chlopak
Ja czuje chłopaka ale mój maż twierdzi że bedzie córa
Koniec końców ważne , że udało się zajść w ciăże i że jest wszystko w porzadku
A zapomniałam wam napisać jak to teściowie nas zaskoczyli w piătek
Parkjemy w centrum handlowym bo tam znajduje sie Invicta patrze a tam auto teściów xD
Dzwonimy zeby sie upewnić czy to na pewno oni i okazuje się , że akurat "całkowice przypadkiem " przyjechali na shopping
Zaraz po wizycie zabrali nas na obiad i wróciliśmy do domu to są aparaty
lotta.89, czekolada lubią tę wiadomość
-
No właśnie ja słyszałam , że na początku zawsze widać "broszkę"
Zobaczymy nic nie zdradziła pani dr okaże się na następnej wizycie
Ale chyba umówię się do niej prywatnie bo ma dużo lepszy sprzęt
na monitorze wszystko ładnie widać a jak zdjęcie drukuje to ledwo można zauważyć coś poza główką
ale może faktycznie przesadziłam z miodem dlatego zdjęcie niewyraźne :>
Ale minka mojego M bezcenna jak zobaczył swojego potomkalotta.89, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczęta Nadrobię Was później albo jutro, ale chciałam dać znać, że mam pod sercem bijące serduszko i maleństwo 4,5mm Odetchnęłam z ulgą! Nawet mężowi się łezka w oku zakręciła
Kasiarzynka, Lorka, miszkaaa, kwiatuszek789, pleasure, 100krotka:), lotta.89, czekolada, blumen21, dreambaby, littleladybird lubią tę wiadomość
-
No mój to się już wszystkim na około chwali , a jakoś ja się z tym czuję nieswojo .
Ustaliliśmy , że poczekamy do końca 12 tyg , termin przeszedł a ja nadal boje się mówić wszystkim :p
Tak patrze na wasze zdjęcia to chyba tylko ja jestem taki pulpet
Karolina brzuszek wygląda ładnie -
Pola kochana! Wiedziałam! :*
Lorka jak Ty jesteś pulpet to ja...nie wiem co :p i sliczne pazurki robisz
Z mężem sytuacja wyjaśniona, przepraszał mnie bardzo, już jest ok
Byliśmy u moich rodziców na obiedzie i jak im opowiedziałam wczorajsza sytuacje z brzuchem to oboje są pewni, że to pewnie dostałam z dupki albo główki
-
Ewelina z tym pulpetem to nieźle przesadziłaś;
Ja w ogóle to proponuje założyć tajną grupę na fb. Taka gdzie łatwiej nam będzie od reki wrzucić zdjęcie czy jakies info jak nie ma czasu na forum, bo wiadomo forum to podstawa! A grupa była by awaryjnie. Co Wy na to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:57
lotta.89 lubi tę wiadomość