Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Ada, przykro mi, że masz takie przygody z tym badaniem Ja pojechałam we wtorek wieczorem do całodobowej apteki, a w laboratorium okazało się, że oni dają swoją glukozę, więc teraz mam zapas.
Aga, trzymam kciuki za rozmowę, dobrze że będziesz to miała za sobą.
Dorotko, wizyta o 16. A co do szumisia to w sprzedaży pojawiły się ptaszki. Są tańsze i moim zdaniem też ładniejsze
Pola, a rozmawiałaś z szefem na temat zwolnienia i pracy z domu? -
Ada jakas paranoja zeby glukozy nie bylo w aptece Kurde szkoda ze nie udalo Ci sie wytrzymac ale dobrze ze juz nie czekalas bo rzeczywiscie wynik nie byłby wiarygodny. A miallas na badanie skierpowanie? bo jak tak to pewnie bedziesz musiala noqwe brac
Bujaczka szukam jakiegos uzywanego bo ceny nowych sa spore. A chce na zasilenie sieciowe bo na baterie nie wyrobimy chyba. Teraz na tym małym lezaczku ciagle zmieniamy baterie a on ma tylko funkcje wibracji. Bujanie pewnie jeszcze szybciej je wyczerpie. Troszke sie boje z tym prądem ale mysle ze jakies zabezpieczenia maja zeby dziecku nic sie nie stalo.
Agnieszka powodzenia w pracy i kciukam mocno aby wszystko gładko poszło
Patrycja to daj znac po wizycie i mam nadzieje ze jakies fotki zobaczymy
Tak sobie mysle ze chyba zamiast szumisia to sciagne sobie dzwiek suszarki na telefon jakis stary i bede puszczała. Efekt ten sam a stówka w kieszeni
-
Dziewczyny, siedziala ze mną babka chyba tez w ciąży i miała robiona krzywą cyrkową. Nawet nie mrugnela okiem jak to pila i nic jej nie bylo po tym. Takze kazda z nas reaguje inaczej. Mnie wyszło słabo, moze następnym razem będzie lepiej.
Dorota miałam skierowanie ale i tak badanie robiłam prywatnie więc chyba nie będzie problemu przy następny razie. Poprostu powiem co bym chciała zrobić i tyle.
A i jeszcze chciałam opowiedzieć o kulturze ludzkiej. Przyszłam do tej przychodni, idę pod gabinet zabiegowy i pytam czy mogę wejść pierwsza bo zle sie czuje i musze jeszcze czekac 2 godziny na następne pobranie. Mloda dziewczyna mówi ze nie ma problemu ale ona i tak jest ostatnia w kolejce, a stara krowa która byla pierwsza słowem sie nie odezwała, pan za nią też nie. Otworzyły sie drzwi od gabinetu i oczywiście stara krowa cichaczem szybko się wślizgnęła i mnie nie przepuściła. Na szczęście pan za nią okazał sie bardziej wychowany. A słyszała jak inna babka mówiła do mnie ze w ciąży to jestem uprzywilejowana i jak najbardziej nie powinnam czekać itp. Taka to oto kultura!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 11:35
-
Ada, same przygody od rana, szkoda tylko, że akurat z kategorii niefajnych
Ja już miałam krzywą robioną dwa razy. I po godzinie od wypicia czułam, że wszystko mi się unosi i zwymiotuję. Nie wiem jakim cudem, ale udało mi się zatrzymać wszystko w żołądku. Cały czas starałam się o tym nie myśleć, może to pomogło.
Te stare krowy są najgorsze mohery jedne, grr i jak tu być pozytywnie nastawionym do wszystkich ludzi? Nie da się. Dobrze, że chociaż ten koleś Cię wpuścił.
Aga, trzymam kciuki, mocnooo
Dorotka, pomysł z dźwiękiem z telefonu jest super szkoda pieniędzy, które możesz wydać na coś bardziej potrzebnego
Patrycja, kciuki za wizytę
-
Dorota ja ma na windowsa aplikacje sleep baby sleep. Moze i na Twój telefon taka będzie. Tam jest kilka szumów: Suszarka, telewizor, samochód, odkurzacz a do tego trzy kołysanki.
Kasia pewnie masz racje bo wstalam ok6,30 a glukozę wypilam o 9 wiec jak dla mnie to za długo naczczo. Kupiłam teraz glukozę i następnym razem pojadę szybciej.
Współczuję problemów brzuszkowych, moze jednak brzuszek musi sie przyzwyczaić do zmiany. -
Ada na tel ma pełno aplikacji tylko problem jest taki ze musialabym jej blizej łózeczka zostawic telefon a wtedy nie mam do niego dostepu. i jak mialabym zagladac do Was? Kochana tu trzeba wszystkie plusy i minusy przeanalizowac
A na mohera brak słów! Jak mnie te babska wkurwiaja!!!
Kasia k. ja bym szybciutko wrocila do Twojego starego schematu. Przypomnij mi czemu wprowadzila lekarka Wam ten infacol jak Justysia nie ma problemow z brzuszkiem? Objawy ktore wymienilas ma Jula wiec zeby przez to u was sie nie rozregulowalo i zeby nie ciepiała tak jak moja. I kazdy problem jste bardzo wazny nie tylko te wieksze!
A ten pępek nie boli podobno bo to takie jakby tzw dzikie mieso. Organizm produkuje za duzo tkanki w momencie kiedy goi sie pepek i przez to takie cos sie pojawia. A niepokoj Juli to przez brzuszek. -
Monia, miałaś rację, dziś nowy dzień, nawet momentami ładne słońce zaglądało w okna i lepszy humor Wstyd się przyznać, ale dzisiaj trochę odpuściłam z pracą i zajęłam się też domem. Po raz pierwszy od dawna miałam na to prawdziwą chęć. Nadrobię to jutro albo w weekend. Do jutra na pewno jeszcze zostaję w domu. Na poniedziałek mam już być gotowa na ewentualny powrót, ale to też nie jest jeszcze pewne. Może macica pomału przygotowuje się do tego, co ją czeka za parę tygodni?
Patrycja, trzymam kciuki za wizytę Nie rozmawiałam jeszcze z szefem. Obecnie ma urlop. Ja do biura wrócę nie prędzej niż w poniedziałek także zobaczymy jak się sprawa rozwinie. Chociaż jakoś straciłam entuzjazm. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że to byłoby już za dużo dobroci z jego strony i szczęścia dla mnie.
Ada, szkoda, że tak wyszło z badaniem Najpierw się nabiegałaś, żeby w ogóle Ci je zrobili, a na koniec i tak czeka Cię powtórka.
Jeny Kasiu, to musiało być okropne przeżycie, jak malutka płakała Ci przez sen Jak tak czytam tych Waszych problemach brzuszkowych to aż mi się wierzyć nie chce, że to tak częsta przypadłość. Biedne dzieci I nawet nie mogą powiedzieć co dokładnie im dolega...
-
Kasia teraz tak wiąże fakty i odkad moja dostaje espumisan to znacznie mniej ulewa wiec pasowaloby ze Wasza dr przepisala infacol na ulewanie. Tylko ze to narobilo wiecej szkody niz przynioslo pozytku. Polozna mowila ze jak sie przuszek odgazuje to mniej sie ulewa bo tak to gazy szukaja ujscia i cofaja sie do przelyku. A nie jadlas nic co by Ją wzdęło? Zrob tak jak piszesz i poobserwuj mała do jutra i jak tak bedzie nadal to odstaw krople. Oby to tylko bylo chwilowe i zeby Justynki na serio nie dopadly takie objawy bo sie obydwie umeczycie strasznie
Pola jak pomyslalam ze w taka pogode mialabym wstawac tak rano jak Ty to az mi sie sabo zrobilo. Porozmawiaj z szefem o rozwiazaniu o ktorym pisalas kiedys. -
Hej Kochane wpadłam tylko żeby wam podziękować że tak mnie wspieracie i trzymacie kciuki To wiele dla mnie znaczy Wczoraj co nieco tu wyczytałam ale nie miałam czasu się odezwać. Wybaczcie że nie odniosę się do waszych wpisów. Nie gniewajcie się proszę. Przesyłam buziaki
Kasiarzynka, miszkaaa, czekolada, monika_89 lubią tę wiadomość
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Wlasnie wyszlam z szpitala wiec relacja na goraco chyba jakos przelkneli ta wiadomosc ale w grudniu jeszcze dyzuruje i uwaga mam dyzur 25 grudnia od 7 rano - 24 h wiec super swieta sie zapowiadaja.biorac pod uwage ze moi rodzice i tesciowir mieszkaja 250 km od krakowa, to juz w ogole rewelacja
-
Aga a jak jest spokojnie na nocnym dyżurze to masz szansę się kulnać na wyrko? Trochę lipa ze24h zmiany Ci dali i to tak każda zmiana czy dyżury są jakoś rzadziej? Obyś w świąteczna nockę nie miała wielu przypadków obżarstwa i tym podobych no i od stycznia już normalne zmiany 8h?
Sylwia czekamy na twoje dwie kreski tak samo mocno jak i Eweliny i mam nadzieję że mikołaj w tym roku przyjdzie do was szybciejdreambaby lubi tę wiadomość