Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam sie po weekendzie
Arien gratuluje rosnijcie zdrowo:)
MalaCzarna pieknie wygladasz
Czekolada ja tez czesto wieczorami i w nocy czuje bol brzocha ale taki leki i bardziej takie wypieranie czy rozciaganie...Napewno Twoja kruszynka rosnie zdrowo
Kwiatuszek narobilas mi smaka tym kalafiorem ja wciagnelam fasolke szparagowa i tez lezakuje
-
arien wrote:Ugotować fasolkę teraz kiepsko dla mnie brzmi pierwsza wizytę mam 23ego lipca.
Nie dziwie się ze kiepsko ja na poczatku ciąży jak tylko się dowiedziałam pochłaniałam paprykę. Do tego stopnia, ze do tej pory nie mam na nia ochoty. Blee
Ja też wizytuje 23 lipca a w środe chyba skocze na morfologie. Powiem szczerze, ze już mam dość tego ciągłego kłucia -
nick nieaktualny
-
arien wrote:Dla mnie kiepsko brzmi bo przecież fasolkę noszę w sobie
To fasolka dla naszych fasolek dla ich zdrowia
A poza tym moze to groszek a nie fasolka?
Teraz to arbuza nie powinnam jesc bo przypomina moj brzuch wzdety a dzis zjadlam pol sporego arbuza, tego kalafiora i kilka brzoskwin. Mega mi ciezko po tym wszystkim -
nick nieaktualnyJa jak ja gotowalam to tak jakos mi bardzo brzydko pachnialo ;/ a wczesniej mialam a nia taka ochote:)
chwalicie sie brzuszkami pozwole sobie i ja sie pochwalic:)
Zdaniem moich siostr to jeszcze nie brzuch ciazowy a tylko sadlo...
Dziewczynki mam takie pytanko co byscie polecily na roztepy? miewalam z nimi problem juz przed ciaza niby nie duze ale jednak oko boli;/ teraz zauwazylam ze na udach mi sie pojawiaja a moje specyfiki nie pomagaja;/Mala_Czarna_89, Kasiarzynka, czekolada, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Arien gratuluje pięknej bety do wizyty juz niedługo wiec szybko zleci.
100krotko masz brzuszek ciążowy a nie sadełko, wredne te twoje siostry
Ja wczoraj cala noc nie spałam i dzisiaj jestem nieprzytomna. Idę zaraz sie kąpać i spać. Jutro lecę na badania, mam nadzieje ze dobrze zniosę lekki głód
Czekolada a jak Twoja senność? Dalej daje o sobie zna? .100krotka:) lubi tę wiadomość
-
100krotko brzuszek masz bardzo ladny. Nie sluchaj siostr bo gucio sie znają
Na rozstepy uzywam kremu perfecty ale to chyba krem przeciw nim a nie juz na widoczne. Chociaz podobno jego sklad nie najlepszy to ja jestem zadowolona jak narazie.
Miszka oby szybko poszlo na badaniach zebys dlugo nie meczyla sie ze zlym samopoczuciem spowodowanym glodem.
Wzielas urlop na jutro czy Cie zwolnili na czas badan z pracy?100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka- brzuszek ewidentnie ciążowy!
ja używam Ziaja Mamma mia, ale mi nie pomaga.. tzn zrobiły mi się rozstępy podczas stosowania. Ale mi się wydaje, że to od genów zależy, bo niektórym akurat ta ziaja służy
P.S: Jak się robi, żeby było widoczne te wklejone zdjecie? jak ja wrzucam to tylko link widać100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wrzucam przez pl.tinypic.com kopiuje drugi link i wklejam
Czasem mam wrażenie że moja rodzina nie cieszy się z mojej ciąży że to za szybko że nie na cieszą się jednym dzieckiem a już będzie drugie...a rady siostry która niedawno urodziła,,bezcenne,, ciągle od niej słyszę przyzwyczaja się Ciebie też to czeka jak bym o tym nie wiedziała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 23:19
Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
100krotka mysle ze masz takie wrazenie ze rodzina sie nie cieszy ale jak juz maluch pojawi sie na swiecie to bedzie ich oczkiem w glowie
A z bezcennymi radami doskonale Cie rozumiem bo na kazdym kroku slysze wysypiaj sie i ospocywaj dopoki mozes jo pozniej nie bedziesz to juz sie skonczy... No jakbym ku**a nie wiedziala i ju komus powiedzialam ze takie pobodki sa najpiekniejsze bo to moje dziecko. Ehh wszyscy najmadrzejsi...
A tak w ogole to witam sie z rana -
Ja właśnie czkam na badania, w sumie czuje sie ok. Byl z rana maly paw i jak narazie jest spokój. Tylko oczywiście ja to swój mózg to chyba gdzies zgubiłam bo po raz kolejny nie wzięłam moczu do badania wiec czeka mnie jeszcze raz wizyta
Kwiatuszku wracam po badaniach do pracy ale tego czasu nie musze odrabiać. Liczy mis sie tak jakbym byla w pracy.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 08:02
-
Hej moje kochane ciążowe brzuszki te większe i te jeszcze całkiem płaskie
Zaczęłam być trochę spokojniejsza, biegunki tez minęły. Myślę że to dlatego że ciągle się tu coś dzieje, dziećmi się zajmuje, gramy ciągle z rodzicami w jakieś gry. Wczoraj tak się chichralismy ze aż zaczęłam zastanawiać się czy to nie zaszkodzi fasolkę