Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. Odliczam godziny do badań a gdzie tam 14 dopiero. Mężowi udało się załatwić wolne i jedzie ze mną. Całe szczęście bo mam ogromnego stresa.
kasiarzynka o widzisz to będę miała kogo pytać o porady. Ogólnie tragedia, dziś napiszę do koleżanki dietetyczki bo z tymi wariatkami nfztowskimi nie ma co gadać. Tak mi baba wlazła na sumienie że się dziś rano aż popłakałam. Mam paski do mierzenia acetonu w moczu i dziś wyszły mi jakieś niewielkie ilości a jak coś wychodzi to podobno głodzę dziecko. Kiepski poranek. Potem w ksiażeczce słodkie mamy wyczytałam, zeby wieczorem nie jeść ciemnego pieczywa bo to powodować obecność acetonów w moczu.
Ada jak mdłości?
Dorotko masz po drodze gdzieś Tesco? Pewnie na dziale dzieciecym też bęzie coś takiegoKasiarzynka lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monia przywoluje Cie do porzadku i masz sie nie martwic tym co ten babsztyl powiedzial! Zeby tak wstrętnej poszlo w boczki i w dupsko za kare ale to tak fest!
Tesco nie mam po drodze tylko na obrzezach miasta. Jutro bede z moim na zakupach to podjedziemy do tesco.
Monia nie bede uspokajala Cie przed wizyta bo to takie glupie gadanie. Trudno sie nie stresowac kiedy to chodzi o zdrowie naszych dzieci. Ale trzymam mocno kciuki zeby wszystko bylo jak nalezy
Ja na prenelatne tez meza bralam do gabinetu i jego cudowny wzrok i usmiech kiedy patrzyl na fikolki Julci w brzuszku posczas usg bezcenneKasiarzynka lubi tę wiadomość
-
Monia, trzymam kciuki za dziś, fajnie że mąż wziął wolne. Mój wczoraj był rozczarowany, że nie mógł wejść do gabinetu posłuchać serduszka.
A co do żywienia i acetonu, to za kilka dni na pewno wszystko ogarniesz i odpowiednie rozłożenie posiłków wejdzie Ci w nawyk. A idiotami nie ma co się przejmować -
Robaczku, to ja już mam jakieś 10kg na plusie
Arien u mnie krew leci przy myciu zębów od początku ciąży. I 2-3 razy zdarzyło się, że puściła mi się krew z nosa. Ale podobno w ciąży to normalne, więc się nie martwię
Jak tam wasze maluchy? Moja daje poważnie popalić ostatnio, wieczorami mój brzuch jest zmęczony od kopniaków. Oczywiście to przyjemny ból ale jednak ból. Zastanawiam się co będzie dalej, skoro teraz nie daje o sobie zapomnieć
My dziś z córką jedziemy do galerii, bo Laura chce się obkupić w ciuchy. Mam nadzieję, że nadążę za nią z brzuchem -
Kasiarzynko tez lubię robić zakupy w tesco przez internet, chyba najwygodniejsza forma i jeszcze mi wniosą do domu. Diety pewnie się nauczę, wszystko wymaga czasu. Pociesza mnie że nieprawidłowy cukirer mam tylko na czczo, w ciągu dnia jest ok więc to taka cukrzyca nie cukrzyca
mała czarna w takim razie udanych zakupów
robaczku dlaczego gin nie chciał wpuścić męża? szkoda13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Kasiarzynka ja zawsze raz w tyg jezdze z mezem na zakupy i on wszystko dzwiga, ja sie tylko rozgladam za dzieciecymi duperelami
Moja mala ostatnio kopala z jednek strony brucha i okladala piąstkami z drugiej. Meczy to na swoj sposob takie wiercenie sie jej. Dzis od rana tez tańczy w brzuszku
Maz kupil w aptece koper wloski fix herbapolu. Tylko napisane jest na nim podobno ze dzieci dopiero od 4 roku zycia moga go pic a w aptece powiedzieli ze w ciazy moge. I nie wiem co robic. Jak myslicie?
Siedze teraz w pracy a na przeciw mojego pokoju jest Urzad stanu cywilnego i wlasnie ktos przyszedl z maluchem gaworzącym cudownie sobie porzkykuje -
Monia ja tez przywołuje Cie do porządku! Nie przejmuj się baranami bo to jeszcze gorzej dla dziecka jak sie będziesz denerwować. Powoli wszystko sobie ulozysz ale na to trzeba czasu.
Jesli chodzi o moje mdłości to wczoraj i dzisiaj jest dobrze, ale nie będę chwalić bo dobra passa moze sie skończyć
Kwiatuszek ja pytalam Gina o koper włoski czy mogę w ciąży na wzdęcia to powiedzial ze mogę. -
Ja juz co raz bardziej zaczynam sie bac tego czy wczesniej mnie nie zlapia skurcze i czy porod sie nie zacznie. Bo juz roznie moze byc...
Kasiarzynka jakbym nie miala meza w domku to tez pewnie bym korzystala z dostaw do domu
Mam nadzieje ze herbatka teraz nie wplynie na laktacje bo czasami juz troszke wycieka -
Hej dziewczyny.
Jak tam dzisiaj Nastroje? Ja nie mogę doczekać się jak mój mąż zobaczy malucha na usg, ale to jeszcze trochę czasu minie. Ciekawa jestem jego reakcji. Mam nadzieje, ze będzie lepsza niż wieść o ciąży
A mnie dzisiaj jakoś mocniej brzuch pobolewa tak miesiączkowo. Do tego zalewa mnie masakryczna ilość śluzu, wiec co chwila biegam sprawdzać czy to przypadkiem nie krew zastanawiam się też czy gdyby zdarzyło mi się teraz plamienie, krwawienie to czy powinnam od razu do szpitala grać. Bo niby z czym? Wynikiem pierwszej bety? Bo drugiej nawet nie mam papierowej wersji...