Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje sie, jakos nie mam kiedy pisac, podczytuje ale do lapka na spokojnie nie usiade a pisanie z tel to same wiecie jakie jest no ale sprobuje.
Ogole u nas ok, wczoraj zaryzykowalam i odrobinke zagescilam malej mleczko kleikiem i byl mega placz po tym wieczorem, zatrzymaly sie gazy i kupka byla dopiero dzisiaj. Chyba narazie odpuszczam rozszerzanie diety bo boje sie ryzykowac. Plulam sobie w brode ze przez moja glupote mala cierpiala.
A dzisiaj rano wkurzylam sie bo pieklam szynke na kanapki i sliczny kawalek miesa okazal sie byc starym prosiakiem i za nic nie chcial sie dopiec. Ostatecznie pokroje drobno miesko, pogotuje, zrobie sosik i jesli sie uda to kopytka i tyle z tego bedzie. Pozniej bylysmy na spacerku, pozniej pospalysmy a wieczory sa marudne bo ona by chciala juz pospac a ja ją troszke przetrzymuje. Tyle u nas a u Was...
Pola szalejecie z mezem z jak ja bym chciala chociaz odrobinke takiej spontanicznosci z sexikiem...
I gratuluje wizyty, ciesze sie ze Jula jest Julą i ze ma sie dobrze
Patrycja gratuluje 9 miesiaca
Ada kiepsko z paciorkowcem ale tak jak piszesz, podaje sie antybiotyk przy porodzie. I faktycznie to nie jest wskazanie do cc.
Marlena biedulko nalezysz sie w tym szpitalu. Zostajesz juz do rozwiazania? Dobrze ze Kuba ma sie dobrze i ze jestes juz na sali.
Dobrze ze lozeczko lada dzien juz bedzie u Was.
Witaj Jotc. Spokojnej ciazy
Kada ja bym sie nie cieszyla ze mala tak szybko tyje (bo teraz to juz tylko zwieksza mase) bo w koncu popekasz przy porodzie albo beda musieli cc robic
Ewelina dobrze polozna poradzila aby juz prac. Z tym sie schodzi i jednak meczace to jest.
Pewnie kogos pominelam wiec z gory przepraszam. Mala juz sie wybudza z drzemki wiec znowu bedzie co robic.
Aaa zapomnialam sie pochwalic. Jutro maz zaczyna dzialac z pozyczka hipoteczna. Narazie idzie z ojcem do notariusza aby ten sie zrzekl uzytkowania wieczystego bo bez tego ani rusz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 20:46
-
Kasia masz racje, zajmij sie czymś zeby nie myśleć
Madzia a czy będzie u mnie poród na dniach to sie okaże. Jeszcze może się zdarzyć ze tak straszy a wyskoczy po terminie
Ale synek tej marcówki malutki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 13:55
-
Dziewczyny musze Was opieprzyc za zamartwianie sie ze wczesniej urodzicie! Na kazdym watku byly takie przypadki ale musicie byc dobrej mysli ze donosocie swoje maluszki. Stres w niczym nie pomoze. Dlaczego akurat Wam mialoby sie cos takiego przytrafic? Pozytywnne myslenie to polowa sukcesu
-
A ja się nastawiam, bo wiele na to wskazuje :p muszę być przecież przygotowana na każdy scenariusz Ale bardzo chciałabym, żeby syn pozwolił nam ogarnąć to co jest do ogarnięcia
A co do wagi z USG. Mnie sie wydaję, że dzieciaczki zawsze rodzą się o mniejszej wadze niż pokazuje USG. Przynajmniej tak podpowiadają mi moje obserwacje.
-
Hej kobietki u nas skurcze ustaly pojawiły się bóle miesiaczkowe ale na ktg nic nie pojawia się czasem twardnienie brzucha brzucha.
Dorotko pytałaś czy zostanie do rozwiązania. Raczej tak bo szpital po skończonym 37 tc nie wypisuje chyba że na własne żądanie.
Dziewczyny nie ma co się martwić u nas na oddziale znowu jest pełno przenoszonych ciąż nawet do 2 tygodni dochodzi. Więc spokojnie. -
Marlenka to lepiej sobie lez i odpoczywaj. Wiadomo ze w domu by bylo o nirbo lepoek ale dla bezpieczenstwa Kubusia lepiej sie pomeczyc.
Kasia nie wiem jak z tymi wagami jest ale na 2 tygodnie przed terminem Jula miala 3300,lekarz powiedzial ze do tp powinna przytyc do 3500 i tak bylo wiec idealnie wymierzyl małą. Ale wystaczy ze lekarz nie zrobi tego dokladnie i wyjda rozbieznosci