X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też płaczę od rana :)

miszkaaa, Kasiarzynka, kwiatuszek789, 100krotka:) lubią tę wiadomość

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia wiem że się boisz ale musisz myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki za Ciebie :-)
    Pamiętam te emocje jak sama zrobiłam test i wyszedł pozytywnie ;-)

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co u mnie chyba naprawdę największy problem to psychika była. Wyluzowałam pierwszy cykl i zaskoczyło.
    Najgorsze teraz to czekanie.

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia. Jednak nasza głowa potrafi dużo zdziałać. Teraz musisz pozytywnie myśleć :) czekanie, fakt, doprowadza do szału. Ale juz niedługo powtórzysz betę która będzie miała piękny przyrost i będziesz spokojniejsza :)

Razem będziemy odliczać do soboty :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:35

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syyylwia i mi sie łzy w oczach zakreciły <3 tak bardzo się ciesze i tak mocno trzymam kciuki aby sie wszystko dobrze skonczyło :) u mnie jutro mija rok jak testowalam wiec śliczny prezencik mam z rocznice testowania :) ajj <3

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:30

wnidtv73dpzdszlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo Sylwia <3 zaciskami kciuki z całych sił <<3

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteście Kochane i jesteście dla mnie wielkim wsparciem :) Wiem że chcecie dla mnie jak najlepiej i że jest to bardzo szczere <3 <3 <3
    Muszę jakoś okiełznać moje emocje :) Chyba pójdę zaraz spać bo nie śpię od 1 w nocy :)

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, to bardzo dobry pomysł. Prześpij sie i odpocznij :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az mi sie przypomnialojak ja plakalam nad dwona kreskami:) gapilamsie jak glupia na test i nie dowiezalam...
    Sylwia popieram odpocznij :)

Ada sliczne te ubranka :) ja czekam na przelew i tez zamiezam kupicjakies bluzeczki sweterki czy cos :)

Kasia K wiem wiem ze z tygodnia na tydzien powinno byc lepiej teraz zaciskam zeby poslady i musze przetrwac :) na szczescie zawsze moge liczycna wasze rady :)

A Lenka ma sie dzis lepiej juz mnie obsiusiala obkupala i obrzygala eh...ale oczywiscie musi byc cos dostala akiegos uczulenia albo wysypaly ja potowki ;/ pranie sie robi wieczorem bedzie mozna prasowac, no to chyba moge ic cos zjesc...:D

• Lorka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaaaa Sylwia śniłaś mi się dzisiaj :D ależ cudowne wieści <3 trzymam kciuki , na pewno wszystko będzie ok :D
    Ale się cieszę :) pobeczałam się a mój mąż mówi , że jestem czajnik :D
    Normalnie oszalałam :D <3

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:30

wnidtv73dpzdszlc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia bobovita tez wysyła takie próbki :) fajna sprawa.

A Tysi sie nie dziwie ja tez uwielbiam szpinak. Niech wcina bo zdrowy.

A te bluzy co Wam dzisiaj pokazałam kosztowały Aż: 4zl, 5 zl i 8 zl. Nieźle poszalałam :P

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 4 lutego 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona a moze to trądzik niemowlecy? Jula miala go na tym samym etapie co teraz Lencia. Nie trzeba nic z nim robic. Dzien dwa i krosteczki znikaly i oczywiscie pojawialy sie kolejne ;-)
    Jesli nic nie jesz to alergia nie powinna byc a jesli potowki to sprawdzaj kark i plecki czy nie za cieple i nie spocone. Przepraszam jesli Ci pisze cos co zapewne wiesz ale czasami najprostrze rozwiazania wypadaja z glowy.

Kasia K jutro podpytam pediatre o rozszerzenie diety i jeszcze raz zaryzykuje z kleikiem ale duzo wolniej niz to ostatnio zrobilam. Chyba liczylam na to ze od razu mloda za sztucce zlapie i kotleta zje ;-)
    Ja myslalam zaczac od bobovity ale jeszcze nie zdecydowalam. A zamowic mozna, noe zmarnuje sie :-) dzieki za info.

Ok ide spac :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada, tak sie podnieciłam newsem od Sylwi, że zapomniałam pochwalić Twoje zakupy :) a skoro wydałaś na nie taki majątek to chwalę podwójnie :)

Kurde, Tomek ma lenia dzisiaj i nawet jabłko za bardzo nie pomaga...

o1483e5e2gt7h77w.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko, właśnie zapomniałam napisać o tym kleiku. Pamiętam jak moja szwagierka zaczęła dodawać kleik, dodawała go trochę tylko do wieczornej butli i mały wtedy zaczął lepiej przesypiać noce. Może to Ci jakoś pomoże :)

Kasia a. może spróbuj coś kwaśnego? jakiś sok czy coś. u mnie zawsze po pomarańczowym lub po mandarynce jest szał. Ale nie wiem jak przy Twojej diecie z takimi rarytasami.

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada u nas nocki sa ok bo przesypia cale. Ostatnio za mocno zagescilam jej mleko i zagazowala sie przez to i brzuszek bolal.
    Teraz mam zageszczacz do mleczka z apteki i od niego zaczne. Jest delikatniejszy od kleiku i mam nadzieje ze lepszy bo cena 10 raz wyzsza :-/

Boze dziewczyny jakby tak policzyc tak zupelnie kazda duperele ktora sie dziecku kupuje plus oczywiste wydatki, pieluchy, kosmetyki, ubranka, jedzenie to suma kolosalna.

Kasia ale ze tak zupelnie sie Tomek nie wierci?

Moja mala to maly zakapior jest. Co mi sie oko przymyka to zaczyna sie wiercic, ja sie rozbudzam po czym ona dalej zasypia. I tak w kolko :-/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:31

wnidtv73dpzdszlc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś tam czasem pyrgnie, slabiutko i rzadko. Dobrze, że w ogóle go czuję, narazie nie panikuję. Nie pomaga kładzenie sie, herbata z cytryną, mandarynka. Może jak tatuś wróci z pracy to jakoś zareaguje. Denerwuje mnie :/ Nawet sabo reaguje jak trząsam brzuchem a różne strony...

o1483e5e2gt7h77w.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia a. Może ma dzień lenia poprostu. Ważne ze cos tam się rusza. Moze być tak ze położyć sie spać a tam się zacznie imprezka.

ex2bmg7yxswzkwmo.png
‹‹ 387 388 389 390 391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ