Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia. Jednak nasza głowa potrafi dużo zdziałać. Teraz musisz pozytywnie myśleć
czekanie, fakt, doprowadza do szału. Ale juz niedługo powtórzysz betę która będzie miała piękny przyrost i będziesz spokojniejsza
Razem będziemy odliczać do sobotyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAz mi sie przypomnialojak ja plakalam nad dwona kreskami:) gapilamsie jak glupia na test i nie dowiezalam...
Sylwia popieram odpocznij
Ada sliczne te ubrankaja czekam na przelew i tez zamiezam kupicjakies bluzeczki sweterki czy cos
Kasia K wiem wiem ze z tygodnia na tydzien powinno byc lepiej teraz zaciskam zeby poslady i musze przetrwacna szczescie zawsze moge liczycna wasze rady
A Lenka ma sie dzis lepiej juz mnie obsiusiala obkupala i obrzygala eh...ale oczywiscie musi byc cos dostala akiegos uczulenia albo wysypaly ja potowki ;/ pranie sie robi wieczorem bedzie mozna prasowac, no to chyba moge ic cos zjesc...
-
Iwona a moze to trądzik niemowlecy? Jula miala go na tym samym etapie co teraz Lencia. Nie trzeba nic z nim robic. Dzien dwa i krosteczki znikaly i oczywiscie pojawialy sie kolejne
Jesli nic nie jesz to alergia nie powinna byc a jesli potowki to sprawdzaj kark i plecki czy nie za cieple i nie spocone. Przepraszam jesli Ci pisze cos co zapewne wiesz ale czasami najprostrze rozwiazania wypadaja z glowy.
Kasia K jutro podpytam pediatre o rozszerzenie diety i jeszcze raz zaryzykuje z kleikiem ale duzo wolniej niz to ostatnio zrobilam. Chyba liczylam na to ze od razu mloda za sztucce zlapie i kotleta zje
Ja myslalam zaczac od bobovity ale jeszcze nie zdecydowalam. A zamowic mozna, noe zmarnuje siedzieki za info.
Ok ide spac -
Dorotko, właśnie zapomniałam napisać o tym kleiku. Pamiętam jak moja szwagierka zaczęła dodawać kleik, dodawała go trochę tylko do wieczornej butli i mały wtedy zaczął lepiej przesypiać noce. Może to Ci jakoś pomoże
Kasia a. może spróbuj coś kwaśnego? jakiś sok czy coś. u mnie zawsze po pomarańczowym lub po mandarynce jest szał. Ale nie wiem jak przy Twojej diecie z takimi rarytasami. -
Ada u nas nocki sa ok bo przesypia cale. Ostatnio za mocno zagescilam jej mleko i zagazowala sie przez to i brzuszek bolal.
Teraz mam zageszczacz do mleczka z apteki i od niego zaczne. Jest delikatniejszy od kleiku i mam nadzieje ze lepszy bo cena 10 raz wyzsza
Boze dziewczyny jakby tak policzyc tak zupelnie kazda duperele ktora sie dziecku kupuje plus oczywiste wydatki, pieluchy, kosmetyki, ubranka, jedzenie to suma kolosalna.
Kasia ale ze tak zupelnie sie Tomek nie wierci?
Moja mala to maly zakapior jest. Co mi sie oko przymyka to zaczyna sie wiercic, ja sie rozbudzam po czym ona dalej zasypia. I tak w kolko -
Coś tam czasem pyrgnie, slabiutko i rzadko. Dobrze, że w ogóle go czuję, narazie nie panikuję. Nie pomaga kładzenie sie, herbata z cytryną, mandarynka. Może jak tatuś wróci z pracy to jakoś zareaguje. Denerwuje mnie
Nawet sabo reaguje jak trząsam brzuchem a różne strony...