Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Błękitna nam lekarz te dal zielone światło na serduszkowanie. Myślę ze to kwestia indywidualna. Ja mimo to jakos sie boje do tego nie mam sily i ochoty
A tak w ogóle to dzień dobry
Marze k tym żeby być juz w domu i położyć sie spać, a tu do konca pracy jeszcze tyle godzin! -
Czesc dziewczyny
Faktycznie co lekarz to opinia. Alw mysle ze powinno zaufac sie temu ktory nas prowadzi. A jesli nas nie olewa to mysle ze wie co robi.
Co do sexu to ja sie nie wypowiadam nawet bo moj maz sie boi ze cos sie stanie, ja troszke tez, teraz z brzuchem tym bardziej i pewnie przy skracaniu szyjki tez niewskazane. Takze od dawna posucha u nas w tej kwestii -
kada, nie przemęczaj się! Męża zatrudnij
Ja dzisiaj też trochę roboty mam. Zakupy, pranie, coś posprzątać i rosołek nastawić trzeba Zjadłam na sniadanie serek cottige i coś mnie zemdliło trochę. Ale to chyba nie ciążowo, bo mdli podobno najbardziej na pusty żołądek a jak sie coś zje to przechodzi.
Miszka, a Tobie to ja muszę pogratulować i podziękować :* Bo to Ty zapoczątkowałaś taką super passę na różowej u nas na wątku od Ciebie się to całe szczęscie zaczęło
-
Arien dziekuje :-* staram się jak mogę żeby całą resztę dziewczyn tu przyciągnąć
A jesli chodzi o mdłości to ja mam tak ze najczęściej na pusty żołądek, ale często zdarza się ze jak zjem śniadanie to za chwile musze je oddać wiec chyba nie ma reguły. Tak tez bylo wczoraj wieczorem, glodna nie bylam. Leżałam sobie u odpoczywałam aż tu nagle zonk i trzeba było lecieć go kibla. -
nick nieaktualny
-
Hej witam się po burzy. W mojej miejscowości było epicentrum, nawet o nas w wiadomościach mówili Straszna ulewa, grzmoty. W sobotę wywaliło prąd, zalączyli dopiero w niedzielę. Wszędzie pourwane linie i połamane drzewa. U nas w domu poszły 2 telewizory (nasz i piętro wyżej u rodziców), nadajnik tv i internet (całe szczęście że z przez laptopa mogę się podpiąć pod neta w telfonie). Mało brakowalo musielibyśmy też kupować nową lodowke, ale na szczęście ruszyła
Ada nie każdy urzędas jest zły, większość to tragedia, ale zdarzyło mi się trafić na parę miłych i pomocnych ja jestem z wykształcenia socjologiem, logistykiem i fotografem, a pracowałam w biurze z klinentami
Arien trochę poprawie po kwiatuszku zarówno genetyczne jak i pappa można robić do 13+6 Co do nospy to podobnie jak lutka - każdy lekarz ma swoje przekonania. Znajoma bierze masę leków a mój najchętniej ograniczyłby je do minimum. Ja jestem za kupowaniem użanych ubranek. Nowe kosztują często majatek a ile takie dziecko w tym pochodzi
100krotko a nie widzialam Cie dawno na styczniowkach ja tez już odliczam dni kiedy poczję kopniaki. wg bf mogę już za tydzień, ale zobaczymy. łozysko na tylnej ścianie więc licze że mój dzidziol szybko zacznie dawać kopniaczki
Madzia też zupelnie zapomniałam że bierzesz ślub, wstyd... też najbardziej bałam sie pierwszego tańca, ale jak macie przytulańca to sie pobujacie i będzie ok. Mąż niech stara się nie dopuścić do Ciebie wujków i kuzynów żeby za mocno Tobą nie wywijali
błekitna my w pierwszym trymestrze zero seksu, ale wcześniej poronienie i teraz plamienie więc chcąc nie chcąc musiałam bardziiej uważać. Zresztą dalej jest obawa, raz się przytulaliśmy ale jakos ciężko wyluzować, zwłaszcza po czy nie zaszkodziliśmy więc posucha :p13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
Arien, chyba się obrażę na Ciebie Razem z Miszką zapoczątkowałyśmy dobrą pasję
Miszka oznajmiła pierwsza a ja zaraz po niej wiedziałam już w niedzielę ale zwyczajnie z dystansem podchodzę do tego wszystkiego. zresztą cały czas. A jak ktoś zorientuje się że jestem w ciąży i pyta o tydzień to nie lubię odpowiadać. Wolałabym żeby nikt nie wiedział ale w sobotę wesele więc na pewno się wyda.miszkaaa lubi tę wiadomość
-
Czekolada, wybacz kochana! Ale tak miszka mi jakoś utkwiła ;p Dziękuję Wam obu w takim razie
Pleasure, pytanie do Ciebie bylo!
Ja nie mam przeczuć, generalnie jest mi wszystko jedno. Mąż chciałby/wolałby syna. Trochę mnie to martwi bo boję sie, że jak będzie dziewczynka to poczuje sie zawiedziony, albo rozczarowany. A z drugiej strony myślę, że zakocha się w dzieciątku bez różnicy na płeć