Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dmuchawiec ciesze sie ze juz u Ciebie wszyszko dobrze. Nie stresuj sie za bardzo.
Co do szyjki to raczej nie kwestia dzwigniecia. Ale juz bede starala sie oszczedzac chociaz jak nic nie boli to ciezko tak nic nie robic. Ale trzeba sie jakos sie przestawic na oszczedny tryb
Chyba zalicze zaraz drzemke bo pogoda temu sprzyja. Rano bylo ladnie ale juz sie zachmurzylo i sennie przez to sie zrobilo. Cos dzieć moj malo ruchliwy dzis i wiazadla chyba bola -
Madzia ja bym chciala córeczkę i tak trochę myslę, że będzie córa, mąż woli syna, ale już sam do brzucha mówi Hania Kraków jest cudny, daleko nie mam, byliśmy parę razy, faktycznie można się zakochać
co do tego ze mężowie wolą synów: jak się urodzi córa to pewnie będą wbiebowzwięci i będą same ukochane córunie
błekitna 7+2 juz powinno być serducho ale roznie to bywa, niektóre dzieci są nieśmiałe kliknij sobie w moj suwaczek i Cie przeniesie na odpowiednią stronę13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
mozg - kalafior. Poszlam do sklepu po serki homogenizowane. Kupilam snickersa, pietruszke, musztarde i smietane. Wrocilam do domu bez tego po co poszlam
Czytałam sobie teraz wyprawki różne, nie wiem jak ja to ogarnęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 17:42
-
nick nieaktualnyJuz jestem wasze kciuki okazaly sie bardzo pomocne pan doktor powiedzial ze wszystko jest wporzatku normalnie kamien z serca mi spadl Moje malenstwo albo jest uparte jak tatus albo wstydliwe jak mamusia bo nie chcialo pokazac co tam kryje pomiedzy nozkami i zaslanialo buzke raczkami :)ma juz 10 cm tak sie ciesze ze rosnie zdrowo :)a serduszko bije jak szalone no i mamy pozwolenie na wyjazd tylko oczywiscie zapomnialam sie zapytac czy moge dupsko moczyc w wodzie
jedyne co mnie smuci to to ze jakos tak nie moge sie hmm niewiem jak to napisac otworzyc przekonac do mojego lekarza;/ strasznie mi zalezalo zeby to on prowadzil moja ciaze a jakos nie moge sie przekonac...tak sie zastanawiam czy to przypadkiem nie przez to ze tylu lekarzy mnie zawiodlo...moze to sie zmieni mam nadzieje -
Arien ja tez mam metlik w glowie co do wyprawki. Niby wiem mniej wiecej co trzeba ale zabrac za to sie nie moge. Chyba zamowie jutro wozek zeby juz sobie stal. Szkoda mi troche gwarancji ale 3 miesiace to juz do przezycia a bede spokojniejsza ze juz jest w domu.
Mysle co z przewijakiem, co na niego sie kladzie? Podklad do przewijania, jakas ceratke?blumen21 lubi tę wiadomość
-
100krotko super wiesci maly kochany wstydzioszek
A co do lekarza to szczerze mowiac nie wiem co poradzic. Bo zmieniac go nie ma sensu i chyba musisz mu sprobowac zaufac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 18:00
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
100krotka, super Nie mogę się doczekać jak i my bedziemy juz na takim etapie
Kwiatuszku, na przewijak są chyba takie ceratkowe pokrowce (ale mogę się mylić).Chociaz w sumie kladzie sie cokolwiek? One sa same w sobie obite w ceratke zeby mozna bylo latwo utrzymac je w czystosci. Chcesz taki wolnostojący czy nakładkowy na łożeczko? My na pewno zdecydujemy się na łóżeczkowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 18:10
-
100krotka:) bardzo się cieszę że wszystko w porządku na pewno poczułaś ulgę... ja nie wiem jak doczekam do kolejnego wtorku kiedy to my pójdziemy sprawdzić jak nasza kruszynka. Ja przeżywam każdej Was wizytę jakbym sama miała tam pójść co chwila sprawdzam czy już jakieś wieści z takich wizyt są...
-
Arien ja tez chce przewijak na łózeczko. Nie mam miejsca żeby ustawic jeszcze cos dodatkowego wiec nie mam nawet wyboru.
Musze tez zabrac sie za swoja wyprawke do szpitala. Bo jakby cos sie wczesniej zaczeło dziac to nie wyobrazam sobie zeby maz biegal po sklepach w celu obkupienia mnie. -
nick nieaktualnyogromna ulge poczulam naprawde ostatno wokol mnie same zle wiesci i strasznie sie balam wizyty ale na szczescie wszystko dobrze:)
Kwiatuszku nawet nie mysle o tym zeby zmienic lekarza ten jest bardzo dobry i bardzo chcialam chodzic do niego mam nadzieje ze sie przekonam i bedzie dobrze:)
Blekitna doczekasz sie i wszystko bedzie dobrze
-
Stanika do karmienia nie kupuje. Z racji ze mam malutkie piersi to raczej poradze sobie z noralnym stanikiem. W domu mialam ich kilka bo zawsze kupuje je na oko (wiem nie powinno sie tak robic) i ich teraz uzywam. Chyba, ze pod pływem karmienia bardzo urosna to wtedy sie rozejrze za jakims ale watpie.
100krotko na pewni bedzie dobrze100krotka:) lubi tę wiadomość
-
100krotko super wieści
Dorotko no tak, u Ciebie 3tr to powoli czas na kupowanie wszystkiego
Arien też miała być u nas Natalia ale siostra męża mnie ubiegla i mam chrześnicę o tym imieniu Natalie to straszne uparciuchy100krotka:) lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.