Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arien ja jak najbardziej będę latać po lumpach. Te paki na allegro to tez fajna sprawa ale ja mimo ze jestem internetowym zakupoholikiem to na aukcjach nie mam szczęścia. Wolę kupować przez kup teraz.
Pleasure. No czas przed weselem jest stresujący ale na pewno wszystko wyjdzie idealnie
Perelka fajne ciuszki -
Pleasure, zobaczysz, że będzie extra nie przejmuj się takimi szczególami jak to, że kiepsko tanczysz, ja też super tancerką nie jestem, wytańcowali mnie wszyscy i było super najważniejsze to chyba być właśnie na luzie ja sie baardzo stresowałam, ale najbardziej samym kosciolem i tego ze dostane w nim biegunki. Wziełam profilaktycznie laremid, nic sie z brzuchem nie działo i było super Pewnie niektore rzeczy nie wyjda tak jakbys marzyła, ale musisz być na to gotowa. Tak się po prostu zdarza i juz
Ja jestem trochę spokojniejsza, dziś brzuch mnie tak nie boli i nawet seksik byl Przyzwyczaiłam się nawet do duzej ilosci sluzu i jak cos wycieknie to nie panikuje, że na pewno zaczełam krwawic. Poza tym nastawiłam się psychicznie na to, że jeszcze wiele może sie zdarzyc i na tym etapie nie bardzo mam na to wplyw. Oczywiscie staram sie robić wszystko tak, żeby nie zaszkodzić, ale nauczona doświadczeniem wiem, że może być róznie. Tak sie nastawiłam i chyba mi to pomogło trochę się uspokoić chociaz jakos intensywnie o tym nie myślę. No i to ze nie musze chodzic do pracy naprawde duuuuzo dało. Czasami napadaja mnie mysli, że boli brzuch - to niedobrze. Mniej piersi bolą, albo są lżejsze - niedobrze. Albo nie mam mdłości - niby chwała za to, ale może być niedobrze Generalnie jest tak, że dziękuje losowi za każdy kolejny dzień w błogosławionym stanie ale co ma byc to będzie. I tyle.
A co do wesela na trzezwo, ja nie wypiłam na swoim ani kropli i było ok ale w sumie jestem z tych nie pijących, nie bardzo lubię i może to pomogło
Perełka, śliczne ubranka
Ja już gdzieś kiedys pisałam, że jestem antytechniczna i w zwiazku z tym tez nie bardzo lubie internetowe zakupy w związku z tym zostają mi chyba lumpy
I męczy mnie od piątku zatwardzenie. Może też od tego brzuch pobolewać chociaż to inny rodzaj bólu. Nawet aktivia przestała pomagac
-
Pleasure toz to 5dni zostalo wiec sie noe dziwie ze stres Cie ogarnal. Ale zobqczysz ze bedziesz najszczesliwsza tego dni kimo braku talenu tenecznego
My z mezem podczas slubu w sumie pierwszy raz tanczylismy razem tak w parze. Slub bralismy po niecale 1,5roku zwiazku i nie trafilo nam sie zadne wesele Cy impreza na ktorej poznalibysmy siebie w tancu. Pierwszy taniec pocwiczylismy w domu, ustalilismy kiedy mniej wiecej obroty itp a wyszlo inaczej bo zespol odrobinke inaczej to zagral niz jest w rzeczywistosci. Moj maz juz podczas wesela zamiast tanczyc podskakiwal jakos dziwnie. Niemilosiernie mnie to denerwowalo wiec to ja zaczelam go prowadzic i trzymac mocniej za rece aby w kózke sie nie bawil i nie skakal. Teraz mamy mega ubaw z tego jak plyte ogladamy ale szkoda nam tych dziewczyn z ktorymi tanczyl
Ja chyba pochode teraz po lumpach za spodenkami i grubszymi ciuszkami bo takich mam malo. Ale i tak poczekam jak bedzie -50% bo czasami i w takich aklepach jest drogo jak na uzywane ciuszki. Moze i sobie cos kupie bo szkoda mi wydawac kupe kasy na nowe ciuchy, ktore po ciazy pewnie nie beda juz przydatne.
To ja chyba zaczne puszczac malej codziennie kolysanke.
Kasiarzynka martwilas mnie mdlosciami, uniknelam ich praktycznie na poczatku ciazy ale twraz moge przyjsc ze zdwojona sila
Arien podoba mi sie Twoje podejscie tak trzymaj
-
Boże nie załamujcie mnie tymi mdłościami wystarczy ze przed chwilą musiałam "oddać" pyszny jabłecznik
My z mężem biliśmy ba kilku lekcjach tańca przed weselem, które dostaliśmy w prezencie. W dniu ślubu bylam tak zestresowana ze wyszlo strasznie sztywno ale teraz mam to gdzieś ważne ze nie połamaliśmy sobie nóg na parkiecie -
No właśnie pleasure. Dobre mówisz. Ja Ci pisałam juz na rozowej ze tez mielismy przytulanca i w jego polowie orkiestra poprosila gosci do tanca. To jest dobra opcja Ostatnio bylismy na weselu gdzie show wlasnie byl. Niby fajnie, mozna bylo sie posmiać, ale jakies to takie strasznie sztuczne. Zdecydowanie jestem za zwyklym tancem, nawet takim zwyklym, prostym, pierwszym malzenskim przytulancem. Nie mysl o tym, że ludzie na Was patrza tylko o tym, że to pierwsza pewnie chwila od przyjazdu narzeczonego po Ciebie kiedy mozecie być blisko siebie i dla siebie. I tylko to sie liczy Reszta to tylko tło. Napawaj się tą chwilą i ciesz sie nią. Po prostu
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
Pleasure dasz rade to Wasza chwila a ludziom jak cos sie nie podoba to niech sobie gadaja albo lepiej zatancza
Ja kawy bym nie wypila teraz ale samo cappucino daje mi dobry efekt przeczyszczajacy. Przez to ostatnio nawet w pracy nie moglam go pic bo meczylo strasznie po nim.
Wlasnie skonczylam wkladac 10kg ogorkow do sloikow i padam na twarz. Reszte mama niech robi, ja ide spac. Dobranoc -
Blekitna, stosuj się do zaleceń lekarza. Ja swojego pytałam o seks i powiedział "narazie można". No to jak narazie mozna to można. Chociaż powiem Wam szczerze, że niestety nie potrafię się do końca wyluzować i boję się, że coś tam możemy popsuć. Szczególnie, że troszkę mnie bolało. A wiecie, że moja szyjka jest srednio nisko i dosc twarda? Czuję ją jak aplikuje luteinę stąd wiem. Podobno w ciąży powinna być wysoko i rozpulchniona. hmm
-
kurcze słyszę tyle sprzecznych rzeczy zlecanych przez lekarzy...jeden przypisuje witaminy drugi twierdzi że nie powinno się nic brać na początku ciąży, jeden robi usg dopochwowo drugi uważa że w tak wczesnej ciąży nie wolno ingerować... i kogo tu słuchać...aj aj zobaczymy co powie mój nowy lekarz na którego się w końcu wczoraj zdecydowałam...