Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madzia trzymam mocno za Ciebie i groszka kciuki wszystko bedzie dobrze
Kompletuje w aptece gemini juz niektore rzeczy do kupienia i jak wyszukalam ten linomag to jakies 2 rodzaje mi wysoczyly. Jeden taki chyba w zielono-bialej a drugi granatowo-bialej tubce. O ile cos mi sie kolory po nocy nie poknocily ktory to ten wlasciwy dla maluszka? -
troszkę czytałam o tych kremach i jeśli chodzi o linomag to ten co wstawiła miszka to jest coś takiego jak sudocrem czyli stosuje się jak maluszek ma już jakieś odparzenia, a taki do częstszego smarowania pod pieluszkę to chyba będzie ten
http://www.aptekagemini.pl/linomag-bobo-krem-a-e-50ml.html
-
miszkaaa wrote:Ja to juz nie ogarniam tych kremów
W ogole jak poprzegladalam wczoraj te rozne potrzebne duperele to zwariowalam. Niby to oczywiste co trzeba kupic ale jest tyle firm i rodzajow ze czlowiek glupieje
Linki podejrze pozniej na lapku bo na tel to nie robota. -
Przejrzałam te porównania składów poszczególnych kremów i zgłupiałam. Jeszcze dzisiaj w rossmanie patrzyłam na nivea beby i pomyslałam, ze moze z nim bym zaryzykowała. A tu sie okazuje, ze mase dziadostwa ma w sobie. W sumie każdy ma. I czort wie co tu kupic
-
Popatrzylam teraz ale chyba nie jestem przekonana do takich marek tzn obcych. A myslisz ze to firma warta uwagi?
Edit
Tak sobie mysle ze chyba nie bede kombinowala i zaczne kupowac te kosmetyki ze sredniej polki, czyli wlasnie typu nivea itp. Jak mała nie bedzie akceptowala to wiadomo trzeba bedzie szukac innego. Najlepiej jak najmniej chemii ale z drugiej strony i tak ona jest wszechobecna i chyba wole zeby dziecko nie bylo zupelnie odizolowane od tej chemii. Sama nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 13:58
-
Kupiłam od nich masło shea do ciała i jestem bardzo zadowolona, i tak jak zobaczyłam ze zrobili kosmetyki dla dzieci to sie zainteresowałam. Wg. Tego co jest na opakowaniu to nie zawiera nic nie wiecej poza naturalnymi składnikami, mam nadzieje ze nie kłamią
-
miszka, a przypomnij mi jakiego kremu na rozstepy uzywasz? mnie ten zakup czeka, dzisiaj (chociaz nie wiem czy to mozliwe) zauwazyłam dziwne kreseczki na piersiach i mam nadzieje, że to nie zaczątek rozstępów, bo to przecież ZA WCZESNIE! I jakie partie ciała smarujesz? Bo ja chyba bede smarowac brzuch, piersi, pupe, biodra i uda. I stracę majątek na te kremy
-
Arien ja smaruje brzuch, piersi, boki brzucha i jak mi coa zostaje na rekach to wcieram w posladki albo tuz nad nimi. Wczorej zrobilam lekki peeling zeby latwiej kremik wsiakal i fajna gladka skora jest. A ja uzywam perfecty, ktora niby ma kiepski sklad ale ja jestem.jak narazie zadowolona.
A ja na pazdziernikowym watku przeczytalam dzis ze jedna z dziewczyn zaczela krwawic i ma lekkie skurcze. Jeszcze troche i chyba wpadne w panike. Dziewczyna ma 8 dni wczesniej termin niz jaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 14:15
-
Arien ja smaruje się cala wieczorem na zmianę balsamem babydream z Rossmana lub palmersem, zalezy który mi di reki wpadnie. A rano masło shea używam tylko do brzucha, boczków i piersi.
Edit do tego prawie codziennie przy kąpieli masuje brzuch szorstką gąbką. Zreszta i tak mam pełno rozstępów jeszcze z czasów nastolatki wiec pewnie ich ni uniknęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 14:28
-
Dużo ćwiczeń robimy na piłce, wiec jak możesz poszukaj ćwiczeń dla kobiet w ciąży na kręgosłup.
https://www.youtube.com/results?search_query=%C4%87wiczenia+w+ci%C4%85%C5%BCy+na+kr%C4%99gos%C5%82up
Tam są różne zestawy.
Ja stosuje krem ze słodkich migdałów, polecam produkty mydlarni u franciszka.
W aptece gemini bede robic praktycznie wszystkie zakupy, mają dobre ceny:)
Blumen świetna wiadomość
Linomag zielono biały:)blumen21 lubi tę wiadomość
-
Ja od czasów dojrzewania mam problem z rozstępami, w pierwszej ciąży, mimo, że trwała tylko 8 tygodni, wyskoczyłymi dwa nowe na lewej piersi, dalej są czerwone. Więc w tej ciąży smaruję się od początku od kolan do szyi. Mam tylko problem z systematycznością, czasem udaje się dwa razy dziennie, a czasem dwa dni przerwy. Widzę, że stare rozstępy na biuście zaczynają się robić różowe, więc mam większą motywację.