Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc
Robaczku a czym sie smarujesz? ja mam problem z na udach smaruje kewmami na rozstepy, bio-oli, oliwka i nic nie pomaga:(
Dopiero co sie ogarnelam z sprzataniem zakupami i gotowaniem, odespalam dzisiaj te ostatnie noce wstalam przed 11...i chyba znalazlam przyczyne mojej bezsennosci bo wczoraj pogodzilam sie z poduszka ortopedyczna i odziwo sie wyspalam i glowa nie boli -
100krotko nie wiem czy dobrze napisze ale wg mnie to musza byc kremy mocno nawilzajace a nie natluszczajace tak jak oliwki.
Fajnie ze juz lepiej Ci sie spi moze jakies nerwy czy naczynia krwionosne Ci sie uciskaly pod wplywem zlego ulozenia i dlatego pojawial sie bol.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja teraz smaruję się na zmianę suchą oliwką z Eveline z olejkiem arganowym i z orzechów macadamia, a raz balsamem dermatologicznym Cetaphil. Ja mam taki problem, że jak się wysmaruję balsamem to mi gorąco i tak duszno, jak jest ciepły dzień to czasem muszę z siebie zmyć, bo niemal mi słabo. Fatalne to uczucie i ogranicza mnie z różnymi kosmetykami o dość bogatej konsystencji. Teraz jak wrócę z urlopu to sobie kupię już coś typowo ciążowego na rozstępy. Liczyłam tu na zabieg dla ciężarnych, ale robią dopiero po I trymestrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 22:35
-
Też właśnie korzystam z basenu i dziś mam jakiś zabieg na twarz umówiony, ale jeszcze nie wiem jaki, bo mamy z kosmetyczką ustalić podczas spotkania.
Fatalnie dziś spałam, co chwilę się budziłam, wierciłam, było mi niedobrze, bolał mnie kręgosłup i biodra, eh. Zmęczona jestem, ale pewnie po obiedzie się zdrzemnę.
Powoli przygotowuję się mentalnie do powrotu do pracy w poniedziałek, choć tak mi się nie chce...