X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ma posladkach i pojawily sie chyba w okresie dojrzewania ale przegapilam ten moment. Oby teraz sie nie pokazaly. Zyje zludnymi nadziejami ;-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeden uśmiech Julci wynagrodzi Ci wszystkie rozstępy :)

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 30 lipca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie :-)
    Tak jak i Wam usmiechy Waszych pociech :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :)
    Robaczku a czym sie smarujesz? ja mam problem z na udach smaruje kewmami na rozstepy, bio-oli, oliwka i nic nie pomaga:(

Dopiero co sie ogarnelam z sprzataniem zakupami i gotowaniem, odespalam dzisiaj te ostatnie noce wstalam przed 11...i chyba znalazlam przyczyne mojej bezsennosci bo wczoraj pogodzilam sie z poduszka ortopedyczna i odziwo sie wyspalam i glowa nie boli :)

Wysłany: 30 lipca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko nie wiem czy dobrze napisze ale wg mnie to musza byc kremy mocno nawilzajace a nie natluszczajace tak jak oliwki.

Fajnie ze juz lepiej Ci sie spi :-) moze jakies nerwy czy naczynia krwionosne Ci sie uciskaly pod wplywem zlego ulozenia i dlatego pojawial sie bol.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bio-oli podobno ma byc pomocne ale nie w moin przypadku ;/ Probuje juz wszystkiego jak wstane nawilzam przed spaniem nawilzam raz na jakis czas natluszczam nie wiem co jeszcze robic...

Wysłany: 30 lipca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Twoja mama czy babcia miały problemy z rozstepami? Może po prostu jestes na nie podatna i dlatego kremy niewiele pomagaja?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie ma złotego środka na rozstępy, niestety. Nawilżaniem i natłuszczaniem mozna jedynie je zmniejszyć. A są dziewczyny które genetycznie nigdy rozstępów miec nie będą miały i nawet nie musza sie niczym smarować. Taka sprawiedliwość :P

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ma na udach i posladkach urodzila nas 4 i takie malutkie na piersiach, siostrze podczas ciazy wyszly tylko na jednej piersi aja sie strasznie bije ze bede miala wszedzie ;/na brzuchu udach posladkach

• arien Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja patrzyłam te kremy w Rossmanie jakis czas temu ale drogie mi sie wydawały. Chyba około 20zl za tubkę

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam cala szawke w laziece zawalona roznymi kewmami zelami itp. za niekore placilam nawet po 50zl;/

• arien Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się wścieknę i oliwki będę używać. Podobno działa :)

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 30 lipca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arien na kazdego dziala cos innego :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 19:35

wnidtv73dpzdszlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio zakupilam ziaja mamma mia przeciw rozstepom ale jak raz posmarowalam brzuch to jakos mnie pieklo i nadal smaruje raz oliwka raz kozim mlekiem :) a te na udach smaruje Palmersem kremem na rozstępy

• Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz smaruję się na zmianę suchą oliwką z Eveline z olejkiem arganowym i z orzechów macadamia, a raz balsamem dermatologicznym Cetaphil. Ja mam taki problem, że jak się wysmaruję balsamem to mi gorąco i tak duszno, jak jest ciepły dzień to czasem muszę z siebie zmyć, bo niemal mi słabo. Fatalne to uczucie i ogranicza mnie z różnymi kosmetykami o dość bogatej konsystencji. Teraz jak wrócę z urlopu to sobie kupię już coś typowo ciążowego na rozstępy. Liczyłam tu na zabieg dla ciężarnych, ale robią dopiero po I trymestrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 22:35

43kt9vvjbmmercyy.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 19:35

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też właśnie korzystam z basenu i dziś mam jakiś zabieg na twarz umówiony, ale jeszcze nie wiem jaki, bo mamy z kosmetyczką ustalić podczas spotkania.

Fatalnie dziś spałam, co chwilę się budziłam, wierciłam, było mi niedobrze, bolał mnie kręgosłup i biodra, eh. Zmęczona jestem, ale pewnie po obiedzie się zdrzemnę.

Powoli przygotowuję się mentalnie do powrotu do pracy w poniedziałek, choć tak mi się nie chce...

43kt9vvjbmmercyy.png

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :-) Robaczku szkoda ze nie mozesz liczyc na zabiegi ale samo to ze wyjechalas to juz jest relaks :-)

Ja dzis ide na zakupy wyprawki dla mnie do szpitala ale nie chce mi sie jak cholera :-/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miałam dzisiaj beznadziejną noc... tak mnie bolał brzuch miesiączkowo że musiałam brać no-spe. budziłam się co pół godziny. Dzisiejszy dzień najchętniej spędziłabym w łóżku ale muszę posprzątać mieszkanie bo jutro mamy gości

178158129f.png
‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ