Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blekitna po poludniu sobie ogarniesz w mieszkaniu, narazie polez i odpocznij.
Ja dzis tez kiepsko sie czuje, wyszlam do piekarni na chwile i jak chodze to albo mala tak sie wypina albo macica sie stawia z jednej strony. Nie lubie tego uczucia kamienia w brzuchu -
Witam i rozpoczynam 8 tydzien
Błękitna, racja, odpocznij. Porządki nie zając...
Ja spałam dzisiaj dość dobrze dopóki nie zaczęły mnie męczyć dziwne sny. Np sniło mi się że moj mąż razem z kochanką swoją mnie sledzili, chcieli mnie zabic i zjesc
Wstałam z mega bólem piersi, dawno mnie tak nie bolały, ale już trochę przechodzą. Ponad to coraz częsciej robi mi sie niedobrze, ale póki co nie tak do wymiotów. I zaczynam mieć kłopot z jedzeniem. Niby coś bym zjadła, ale na nic nie mam ochoty. Nawet na szczawiową, o której jak wczoraj myślałam to ślinka mi ciekła...
-
Dziewczyny mam problem...miałam bardzo ciężką noc bardzo bolal mi brzuch. Dwa dni temu zaczął mi się 7 TC od rana źle się czuje, mam nieustanne mdłości i nie dam rady się z łóżka podnieść tak mi się w głowie kręci. Nie wiem czy to normalne, chce mi się płakać.
-
Blekitna no wg mnie to nic nie poradzisz, w ciazy jestes a Twoje objawy to jej "uroki". Trzeba przecierpiec. Na mdlosci podobno imbir dobry, staraj sie nie wstawac bez zjedzenia czegokolwiek (miej cos awaryjnego przy lozku) albo szukaj czegos do jedzenia czy picia co zneutralizuje mdlosci. Na kazdą moze ialac cos innego.
Arien ostatnio narzekalas ze masz malo objawow to wykrakalas
A ja po zakupach padlam. Jula tez juz sie zbuntowala. Ale kupilam bielizne, szlafrok, 2 koszule do karmienia i troszke dupereli. Pozniej moze po chemie wyjde.i klapki jeszcze prysznicowe i jakies po sali.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 13:35
-
Błekitna, tak to chyba normalne. Jak najwiecej odpoczywaj i nie rob niczego co moze sprawic ze gorzej sie poczujesz. Jak chcesz spac to spij, to chyba najlepsze wyjscie zreszta.
Kwiatuszek, widzę ze przygotowania pełną parą Ty tez teraz odpocznij
Kasiarzynka, myślisz, że wymiotujesz bo mała naciska na żołądek? A masz zgagi?
-
Dzwoniła do giną a on mi powiedział żebym się na pogotowiu pokazała. Już sama nie wiem... Teraz jakby trochę mniej mi się kręci w głowie, wstalam bo do toalety musiała a poprzednim razem jak szlam to musiała się ścian popierać żeby dojść do toalety. Nie wiem już teraz czy mam pojechać czy zostać i po prostu odpoczywać. Zaraz przyjedzie mój P to zdecydujemy
-
nick nieaktualny
-
Cześć wczoraj pojechaliśmy w góry, odpoczeliśmy, najedliśmy się, fajnie spędzić trochę czasu zdala od domu Mam już wyniki pappa, wszystkie wyniki w normie Szukałam dziś rano malucha detektorem i w koncu udało mi się znaleźć serduszko
arien smaruj się z góry na dół, mi rozstepy pokazaly się na wew stronie ud mimo ze w ogóle nie przytyłam jeszcze MOja mama nie miała ani jednego rozstępu a mnie już wysypuje. Pewnie dlatego że do mamy w ogóle nie jestem podobma za to do rodziny ojca a i owszem
kasiarzynko jutro chyba jadę po tą tołpę do rossmana
błękitna skoro gin wysyła Cię na ip to trzeba go słuchać, jedź, sprawdzą co i jak
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.