Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zamówiłam
Ada są takie boxy: z kosmetykami - Shinybox, glossbox, z jedzeniem zdrowym CudMiód - co miesiac przychodzi Ci paczka do wypróbowania i nie wiesz co, fajna sprawa.
Bonbon to edycja dla mam/dzidziusiów13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dziewczyny orientujecie sie czy badanie genetyczne, w mojej sytuacji badanie III trymestru powinno sie robić tylko w 2d czy to nie ma różnicy?
Bo moj gin kazał mi zrobić je max do 21.08 i zapisałam sie do lekarza, który robi tylko w 2d. Ale w sumie dzis zdecydowałam sie na usg w 3d żeby zobaczyc małą i to już musze u innego gina zrobic i pomyslalam ze skoro i tak płace to temu drugiemu powiem zeby zrobił usg III trym w 3d. Chyba, zę na samo badanie bedzie przełączal na 2d?
am nadzieje, ze nie namotałam za bardzo i wiecie o co mi chodzi -
Dorotko nie mam pojęcia niestety
Arien niestety nie, trzeba płacić ten z kosmetykami kosztuje 49zł (chyba że zamawiasz w pakiecie/subskrybcji) to mniej. Ja kupuję już dobre 3/4 lata, kiedyś bardziej szli w jakosć, teraz w ilość więc przerzuciłam się z beglossy na shinybox. W tym drugim jest więcej nietypowych/nieznanych marek do wypróbowania a taki jest głowny zamysł.
CudMiód jest drogi, jakoś koło 80 zł, wiec tylko z utęsknieniem zaglądam na kolejne edycje. Lubę zdrowe jedzenie ale nie za tą cenę
Dla mam jest bonbon i brzusiobox
Darmowych rzeczy jest sporo tylko trzeba szukać. ja mam sporo rzeczy za darmoszkę13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Mi palmers jak na razie pasuje. Ma dosyć specyficzny zapach masła kakaowego ale można sie przyzwyczaić.
Kurczę dzisiaj w biedronce na wyprzedaży byli piękne body Disneya i jak tu kupic jak nie znam płci? Nie da sie bo są albo typowo dla chłopaków albo dla dziewczyn? Nic unisex
Poczytałam o co chodzi z tymi boxami. fajna sprawa, ale ja to nie lubię niespodzianekWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 20:21
-
kasiarzynka nie zamawiała bo z wszystkim wstrzymywałam się do 2 trymestru, pewnie w kolejnym miesiacu spróbuję z brzusioboxem, ja tam uwielbiam takie rzeczy
Ada a jakieś przeczucia co do płci? może akurat byś trafiłaKasiarzynka lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Hej dziewczyny ... ostatecznie wylądowałam wczoraj na pogotowiu pod kroplówką, ale co najważniejsze wszystko z maleństwem dobrze... widziałam moją kruszynkę ma dopiero 5mm i pani doktor powiedziała że to 6 tydzień ale było widać już poruszającą się przestrzeń co ginekolog określiła jako oznakę pikającego już pomalutku serduszka... Zmierzyli mi ciśnienie 110 na 66, zbadali mocz i krew i wszystkie wyniki wyszły w porządku. A te bóle głowy które mnie wczoraj dopadły mdłości i okropne zawroty głowy to są normalne tyle że podobno po prostu ciężej będę przechodzić ten czas. No trudno, ważne że z moim kochanym maleństwem wszystko w porządku. Dzisiaj jest odrobinkę lepiej ale ogólnie nie czuję się dobrze...muszę zacisnąć zęby i po prostu to przetrwać. Doktor kazała mi brać no-spe 3 tabletki po jednej przez cały dzień. Postanowiłam brać dwie...
-
będę się starała, choć nie wiem jak to z tym odpoczynkiem będzie bo mój brat ma 15 sierpnia ślub i wesele a ja miałam pomagać a poza tym jesteśmy jedną z par świadków (bo będzie cztery pary) i mam nadzieję że przynajmniej tego dnia będzie mi trochę lżej bo inaczej to nawet 10 minut w kościele nie wystoję.
-
Błękitna cieszę sie, że z maleństwem wszystko dobrze. Co do nospy to jeśli gin kazała Ci brać 3 tabletki to ja bym sobie na własną rękę nie zmniejszała dawki, jednak ona wie co robi i co i w jakich ilościach może Ci podać13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Błękitna, bardzo dobrze, że pojechałas i okazało się, że wszystko w porządku Współczuje Ci jeśli to ma tak u Ciebie wyglądać...ale czego nie zniesie się dla maleństwa
Ja dzisiaj wstałam o 8.30, pokreciłam się po mieszkaniu, zjadłam sniadanie i położyłam się o 11 spowrotem, właśnie wstałam i w drzemaniu nawet nie przeszkadzało mi to, że mąż uzywał wiertarki i młota pneumatycznego slyszałam to, ale nie przeszkadzało mi to tak bardzo, żeby się podnieść z wyra Biedny mąż, on tam szaleje w remoncie a jego królewna spi. Ah
-
Blekita cieszę się ze wszystko jest w porządku. Szkoda ze tak męczą Cię dolegliwości. Współczuję Ci. Moze do ślubu brata znajdziesz swój sposób na samopoczucie. Ja od tygodnia czuje sie dobrze, mdłości jakos sie nie pojawiają, nie robię popołudniowych drzemek wiec i moze Tobie trochę odpuści. Przede wszystkim dużo odpoczywaj.
Ja dzisiaj od rana w biegu. Bylam z teściową u fryzjera, tak nam zeszlo ze dwie godziny, później pojechałyśmy na zakupy, następnie w domu szybkie sprzątanie i obiad. Teraz czekam żeby zjeść resztę dnia mam zamiar przeleżeć, poczytam książkę moze cos obejrzę. -
Blekitna bardzo dobrze ze pojechalas na IP. Wazne ze z maluchem wszystko dobrze i nospy twz bym nie zmniejszala. Lepiej teraz dmuchac na zimne, tym bardziej w takiej sytuacji niz martwic sie jaki ma wplyw na dziecko. A jaklekarz przepisuje to wie co robi.
A co do wesela i swiadkowania to jakbym zle sie czula to bym z tego zrezygnowala. Kto jak kto ale brat powinien zrozumiec.
My za tydzien idziemy na wesele ale strasza takimi mega upalami ze juz sie martwie czy dam rade. O ile lekarz mnie w ogole pusci ale to juz inna bajka.
My dzis u nas na wsi w ciszy i spokoju. Mezu kosi trawke a ja zaraz ide podlac marchewke dla Juli zeby mezu ja pozniej poprzerywal. Niech rosnie sobie
Narazie lezakuje bo od przestawiania dusznego samochodu slabo mi sie zrobilo. Kurcze a tak zawsze kochalam upaly
A jak tam pogoda w Waszych regionach? Bo u mnie znowu sie zaczyna upal.