Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mogę powiedzieć na podstawie mojego chrześniaka ze sudokrem byk używany caly czas na dupe i nie miał nigdy odparzen. Teraz stosuje Ziaja dermatologiczna baza z tlenkiem cynku, chyba tak to sie nazywa i jest rewelacja. Są osoby które stosują bephanten, tez dobry ale juz inna konsystencja bardziej tłusta i moim zdaniem ciężko sie smaruje. Do tego nie wygodna tubka.
http://ziaja.com/kosmetyki/2941,dermatologiczna-baza-z-tlenkiem-cynku
U niego w ogóle bardzo sprawdziła sie Ziaja. Rewelacyjny jest plyn do kąpieli z rybka na opakowaniu
http://ziaja.com/kosmetyki/1503,plyn-do-kapieli-dla-dzieci-i-niemowlat-natluszczajacyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 14:59
-
hej, ja miałam dwukrotnie ale nie pamiętam dokładnie w którym tyg:( pierwszy raz załóżmy we wtorek po stosunku więc uznałam że może to od tego, potem za tydzień w środę się to powtórzyło wtedy tak po prostu, zauważyłam w toalecie (męża nawet w domu nie było więc wtedy troszkę bardziej spanikowałam), mówiłam lekarzowi i powiedział, że nie wie skąd to plamienie ale jeśli było jednorazowe to mam się nie przejmować.
a jednorazowe było w takim sensie że widziałam je jedynie na papierze, raz w ciągu całego dnia
-
Pleasure tak to często sie zdarza i w większości przypadków nic sie złego nie dzieje ale warto dmuchać na zimne, bierzesz luteine? U nas na lutówkach bylo kilka dziewczyn z częstymi plamieniami a nawet krwawieniami. Najczęściej lekarze źródła krwawienia nie można bylo znaleźć a zaleceniem byl jedynie odpoczynek.
-
Lepiej dmuchać na zimne. Lepiej, żeby na IP powiedzieli Ci, że jesteś panikarą, ale że wszystko jest ok i tak ma być niż zebyś odchodziła od zmysłów. Taka jest moja opinia.
Czytałam jeszcze gdzieś kiedyś, że jak jest takiego koloru jak opisujesz to może być z szyjki, czyli nic groźnego. Ja sama tak teraz plamiłam po wizycie u gina - robił cytologię i uprzedził, że tak będzie. Podobno najniebezpieczniejsze plamienia są wtedy kiedy kolor jest żywo czerwony. Pleasure, mąż jest w domu? Może faktycznie podjedźcie na izbę to sprawdzić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 17:10
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
Kwiatuszku wlasnie dlatego tak słucham ze do Janek chcesz jechac to to samo miejsce:P warto tam pojechac bo jest duzy wybór a wózek można kupic gdzie indziej:P
Jesli bedziesz miala cesarkę to także podklady poporodowe Ci się przydadzą, połóg też będziesz przechodzić, wiec lepiej kup, jak ci zostana wykorzystasz jako podklady dla malej do zmieniania pampersów:)
Sudocrem używa się jak są oparzenia, lepiej nie przyzwyczajac dziecka do sudocremu bo potem nie pomaga, ja mam zamiar kupic linomag , ostatnio doweidzialam sie od kolezanki,poleciła mi aby do 1 miesiaca malenstwo myc w jakis olian czy emulion a potem w aptece kupic zwykla parafine i kapac w tym dziecko , nie ma odparze i nie trzeba niczym smarowac:)