X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze ze dobrze się skończyło. :)

W takim razie jestes przygotowana :)

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Miszka wrzucalam zdjecie kilka stron temu :) ale moge wrzucic jeszcze jedno niema problemu :)

e0fss2.jpg

Kwiatuszku jesli chodzio ten sam swiat dziecka co ja do niego jezdze to nie maja strony internetowej chcialam mezowi pokazac lozeczko jakie mi sie podoba a pani w sklepie mowi ze nie maja strony;/

Blekitna mysl pozytywnie :)

U mnie kolejna ciezka noc ostatnio nie moge spac co usne to sie zaraz budze;/ wczoraj czulam ciagniecie brzucha dzis strasznie nogi mnie bolaly i maz chrapal jak szalony;/ nad ranem znowu sasiad budrowal i golebie chodzily po dachu masakra jakas...i te moje bole glowy to chyba z tego niedospania...
    Pociesza mnie to ze jeszcze kilka dni przeniesiemy sie do pokoju nizej bedzie blizej do lazienki i kuchni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 12:53

monika_89 lubi tę wiadomość

• dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.e-swiatdziecka.com.pl/nasze-sklepy

Mają stronę internetową, ale tych sklepów jest kilka, jeden jest na Targówku ( Malborksa 45, Towarowej i Aleji Krakowskiej.
    Błekitna nie stresuj się , to że mocz jest ciemny rano może być kilka powodów wiec lepiej to skonsulotwać z lekarzem jak będziesz u niego.
    Zrobić badania , wiem ze kolor moczu jest tez zalezny od naszego nawodnienia organizmu. jak jest ciemny to znaczy ze za malo pijemy wiec pij duzo :)

Do szpitala to przede wszystkim kubek i własne sztucce:) lepiej miec swoje:)

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko to chyba przegapiłam, jestem tu codziennie ale moje roztrzepanie bierze czasami górę :P

Ładny brzusio :)

100krotka:) lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo :) ja jezdzilam do sklepu pod warszawe moze ten akutat nie ma :)

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 19:28

miszkaaa, monika_89 lubią tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak papier i wiele innych rzeczy:)

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 09:00

Marzec x 2 <3 <3
  • arien Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100ktorka, ale ładny brzuś :)
    Jeśli chodzi o wózki to ja sobie z Wami nie pogadam. Kupiliśmy używany, dwa lata temu jak byłam w ciąży. Bardzo mocno wtedy się pospieszyliśmy, ale była okazja, a ja jak tylko dowiedziałam się ze jestem w ciąży to wpadłam w jakiś dziki szał nie do opanowania i chciałam mieć już wszystko natychmiast. Tym razem nie popełniamy już takiego błędu i wszystko na spokojnie. Póki co mamy wydadtki remontowe. Nam rodzice póki co nie deklarowali żadnej pomocy, ale myśle, że to też wynika z tego, że jeszcze wcześnie i nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu. Tak nas nauczyło doświadczenie. Poza tym póki co od jednych rodziców dostaliśmy kuchenkę do kuchni a od drugich piekarnik :) Nie pamiętam nawet nazwy firmy tego wózka, ale był bardzo zadbany, 3w1, turkusowy. Od dwóch lat stoi w piwnicy i pewnie będzie wymagał odświeżenia zarówno tapicerki jak i samych "mechanizmów" - kółka, podwozia itd. Wszystkim tym mąż się zajmie, ale do tego jeszcze daleka droga :) Łóżeczko raczej też kupimy używane, ewentualnie nowy materacyk.
    Jak piszecie o tych wózkach to tak trochę czuję, że wypadłam z obiegu i nie za bardzo mogę włączyć się do dyskusji :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem jakas nienormalna bo pisze, zę nie chce wpuszczac sie w wawe przez korki a przeciez janki do których chciałam jechac gdzie sa jeśli nie przy alei krakowskiej.. czub ze mnie!
    Dzieki Dmuchawiec, zerkalam dzis na tą strone ale zaraz popatrze na ceny dokladniej.

Ja w piątek ruszam z mamuśką na miasto obkupić mnie do szpitala, sama nie wiem ile tego wszystkiego kupować, podkłady poporodowe itp chyba sobie daruje bo po co mi one jesli bylaby cesarka.

Kasiarzynka czytaam na październikowych o tym, ze wrześniowka rozpakowana i też małła lampeczka mi sie zapaliła. Jak tez czas ciąży szybko mija Trzeba być zabezpieczonym już na wszelką ewentualność i przynajmniej bez stresu, ze cos nie gotowe czekac na godzine 0.

Arien co do lęku przed stratą to nie jest tak, że boją się tylko te z nas które same doświadczyły straty badz ktos z ich bliskich. Owszem, pewnie te z Was, które to przeszły mają silniejszą obawe przed kolejną stratą ale np ja nie przeżyłam straty ani nikt z moich bliskich a tez bardzo sie bałam, że cos sie wydarzy. Mężowi powtarzałam przez długi zcas,z e moze być różnie i że lepiej nastawić, ze ze nie bedzie tak jak byśmy chcieli. I strach jest do tej pory. Fakt, jest mniejszy bo ryzyko straty jest teraz malutkie ale jednak nadal jest. Teraz obawiam się owinięcia pępowiną i gdzies to cały czas siedzi w głowie, tym bardziej jak czuje małą raz jak jest ułozona gówkowo a raz poprzecznie. Wiem, ze wtedy się przekręca a pepowina wraz z nią...

Chyba ide zaraz zaliczyć drzemkę ;)

dmuchawiec lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki :)

Jesli mowa o wozkach mi sie strasznie podoba CAMARELO VISION 3w1 vis 3 i 6 kolory

http://allegro.pl/lekki-wozek-dzieciecy-camarelo-vision-3w1-gratis-i5341939352.html

i ADAMEX PAJERO ALU 3w1 44M

http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-adamex-pajero-alu-3w1-12xgratis-i5177095286.html
    pewnie zdecudujemy sie na ktorys z tych :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 14:32

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszek mimo cesarki będziesz krwawić bo macica sie będzie oczyszczać wiec zaopatrz sie w podkłady. Chociaz większość szpitali ma je na wyposażeniu w łazienkach matek ale lepiej miec na wszelki wypadek. No i majtki poporodowe jednorazowe

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 krotko koleżanka ma camarelo i jest zadowolona. Ale ma model carera

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 14:27

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w szpitalu niestety trzeba mieć swoje. Z tego co znajoma mówiła to szpital tylko ubiera w swoje ciuszki dziecko po porodzie a reszte trzeba miec swoje. Nawet nie mają listy swoich wymagań co do tego co powinnam zabrać do szpitala

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Dzieki dziewczynki :)

Jesli mowa o wozkach mi sie strasznie podoba CAMARELO VISION 3w1 vis 3 i 6 kolory

http://allegro.pl/lekki-wozek-dzieciecy-camarelo-vision-3w1-gratis-5341939352.html

otwiera mi sie dział muzyki na allegro ;)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 19:28

wnidtv73dpzdszlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz poprawilam :)

Adamexa nie widzialam jeszcze na zywo a camarelo ma siostra i tez jest zadowolona :)

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okej przekonałyście mnie do zakupu podkładów :)

I cały czas mam dylemat nad kosmetykami jakie wybrać.
    A i co do sudocremu, to jak to w koncu jest, używa sie go na bieżąco czy tylko kiedy te odparzenia sie pojawią a wczesniej zapobiegawczo jakiś inny krem przy przewijaniu? bo z różnymi opiniami sie spotkalam :/

klz9io4pkfldzhbc.png
‹‹ 61 62 63 64 65 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ