Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robaczku chyba tylko siniaka bo wydaje mi sie ze chodzil normalnie ale widzialam sie z nim o 2.30 w nocy i po przebudzeniu sie chyba gorzej chodzilam niz on a teraz jeszcze spi. Ale muszw go zaraz obudzic bo trzeba krawat kupic i koszule a sama za niego tego nie zrobie.
Trzymam kciuki za wizyte i daj znac po niej jak szefowa zareagowala. -
Ja również się cieszę że udało nam się ruszyć po wielkich trudach...
Mam nadzieje ze jakoś to się teraz poukłada, każdy etap ciągnie za sobą następny jak to przy remontach.
Wybaczcie ale nie udostępniam swoich zdjęć na forach itd jesteśmy z mężem przeczuleni na tym punkcie z pewnych względów.
Kasia dziękuje za link , byłam ciekawa czy po porodzie naturalnym także może wziąć.
Jeśli będę się kiepsko czuła myślę że weźmie jak mamy taką możliwość, zawsze to pomoc w domku a 1 miesiąc wiadomo będzie ciężki...
Mąż załatwia wszystko ja co mogę to z domu przez telefon, lata i goni swój cień...
ale dziś go przypilnuje aby odpoczął
Dorotko, jesli prostujesz codziennie to włosy trudniej potem nakręcić na lokówkę, a jak już to najpierw pianka potem lokówka, lub można kupić L'Oreal Wild Stylers Scruff Me , mam i robię nim włosy na termoloki , potem jeszcze z tej serii używam LOREAL WILD STYLERS NEXT DAY HAIR SPRAY. świetnie się trzymają.
Ja tak samo truskawki wcinałam ,potem maliny, borówki, teraz śliwki i winogrona bez pestkowe. nektarynki także jadłam na początku:)
Ja u nóg nie daje rady malować sama, wiec podziwiam
Czesc Arien:) dobrze ze dziś masz lepsze samopoczucie:)
-
Kupilam w koncu inne buciki, delikatniejsze i nie wiem czy nie dalabym rady wytrzymac w nich cala noc bo sa mega wygodne jutro kaze mezowi strzelic fote jak sie wyszykuje to sie Wam zapreentuje czy tego chcecie czy nie
dmuchawiec, monika_89, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Madzia uważaj na słońce bo w ciąży jest inna produkcja melatoniny i można sie plam nabawić, które później nie schodzą. Wiec koniecznie używaj krem z wysokim filtrem i oslaniaj brzuszek żeby się za bardzo nie nagrzewał.
Udanego wypoczynku. A gdzie jesteście? Bo ja jestem znad morza -
Pleasure, martwiłam się jak sie nie odzywałaś, ale cieszę się, że wszystko w porządku, humor dopisuje, samopoczucie też i jesteś już trochę bardziej na luzie. Naprawdę super. I strasznie zazdroszczę, że masz chociaż trochę chłodniej niż w centralnej Polsce Miszka, u Ciebie jak z temperaturami?
-
pleasure wrote:Ja tylko wczoraj lezalam bo chcialam sie opalic. Staralam sie lezec na brzuchu wiecej. Mysle 1 godzinka nie zaszkodzila
Jestem w trojmiescie. -
Robaczku daj znać po rozmowie:) w przyszłym tygodniu chyba wiekszość z nas ma wizyty?
Pleasure,
Ada ma racje z tymi plamami ,mogą wyskoczyć ale jak bedziesz się smarować to nic Ci nie będzie:)
My wstępnie na urlop kilku dniowym pojedizemy na pod koniec wrzesnia poczatek pazdziernika, aby odetchnąć chwile:)
przeraża mnie jutro wesele i temperatura powietrza:/ duchota będzie ... i jeszcze Ci ludzie wypachnieni perfumami i innymi zapachami..
pewnie skonczy sie to tak że bede siedziala w samochodzie w klimie...
dzis wyszlam na chwil na dwór i jest taki skwar.. -
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/na-plazy-w-ciazy-zasady-bezpiecznego-plazowania-bez-opalania-w-ciazy_36049.html
nie strasz pleasure :p
jesli robiła to z głową to na pewno wszystko będzie w porząku
miszka, doskonale Cie rozumiem, bo my też takie auto mamy. Bez klimy. Trzeba okna pootwierać ale to niewiele daje. Poza tym wyobraźcie sobie, że chyba już ze 3 razy mielismy w tym sezonie szerczenia w aucie właśnie przez pootwierane okna. No może przesadziłam, raz faktycznie był w srodku i zatrzymalismy sie na srodku jezdni i ucieklismy z auta dwa następne razy próbował sie wbic ale mąż bohater go przegoniłWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 14:04