X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robaczku chyba tylko siniaka bo wydaje mi sie ze chodzil normalnie ale widzialam sie z nim o 2.30 w nocy i po przebudzeniu sie chyba gorzej chodzilam niz on :-P a teraz jeszcze spi. Ale muszw go zaraz obudzic bo trzeba krawat kupic i koszule a sama za niego tego nie zrobie.

Trzymam kciuki za wizyte i daj znac po niej jak szefowa zareagowala.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również się cieszę że udało nam się ruszyć po wielkich trudach...
    Mam nadzieje ze jakoś to się teraz poukłada, każdy etap ciągnie za sobą następny jak to przy remontach.

Wybaczcie ale nie udostępniam swoich zdjęć na forach itd jesteśmy z mężem przeczuleni na tym punkcie z pewnych względów.

Kasia dziękuje za link , byłam ciekawa czy po porodzie naturalnym także może wziąć.
    Jeśli będę się kiepsko czuła myślę że weźmie jak mamy taką możliwość, zawsze to pomoc w domku a 1 miesiąc wiadomo będzie ciężki...
    Mąż załatwia wszystko ja co mogę to z domu przez telefon, lata i goni swój cień...
    ale dziś go przypilnuje aby odpoczął:)

Dorotko, jesli prostujesz codziennie to włosy trudniej potem nakręcić na lokówkę, a jak już to najpierw pianka potem lokówka, lub można kupić L'Oreal Wild Stylers Scruff Me , mam i robię nim włosy na termoloki , potem jeszcze z tej serii używam LOREAL WILD STYLERS NEXT DAY HAIR SPRAY. świetnie się trzymają.

Ja tak samo truskawki wcinałam ,potem maliny, borówki, teraz śliwki i winogrona bez pestkowe. nektarynki także jadłam na początku:)

Ja u nóg nie daje rady malować sama, wiec podziwiam :)

Czesc Arien:) dobrze ze dziś masz lepsze samopoczucie:)

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, spoko jak najbardziej rozumiem :)

Robaczku powodzenia na rozmowie!

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a do tej mojej kiecki pasowalyby koturny z odkryta pieta i zdobieniami z cyrkonii?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie kochane za 4 dni prenatalne :D:D:D aaaa dodalam zdjecie do galeri z brzuszkiem rozowa bluzka 12+1 tydzien zaczynam sie martwic ze znowu ogromny brzuch bede miec

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Kada, niezły ten brzuszek :), ale podobno to normalne w kolejnej ciąży, że szybko się pokazuje.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko, ja mam takie koturny z odkryta piętą i właśnie lubię zakładać je do delikatnych sukienek bo dobrze pasują. :)

Kada powodzenia na wizycie!

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada, galancie! :) Niezły rozmiar juz :) Powodzenia na wizycie :)

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam w koncu inne buciki, delikatniejsze i nie wiem czy nie dalabym rady wytrzymac w nich cala noc bo sa mega wygodne :-) jutro kaze mezowi strzelic fote jak sie wyszykuje to sie Wam zapreentuje czy tego chcecie czy nie :-D

dmuchawiec, monika_89, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak! chcemy! tylko nie zapomnij! :D

o1483e5e2gt7h77w.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta w poniedziałek ale napewno dam znać

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• pleasure Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 09:03

dmuchawiec lubi tę wiadomość

Marzec x 2 <3 <3
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia uważaj na słońce bo w ciąży jest inna produkcja melatoniny i można sie plam nabawić, które później nie schodzą. Wiec koniecznie używaj krem z wysokim filtrem i oslaniaj brzuszek żeby się za bardzo nie nagrzewał.

Udanego wypoczynku. A gdzie jesteście? Bo ja jestem znad morza :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 09:03

Marzec x 2 <3 <3
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah to daleko ode mnie :) troche słońca nikomu nie zaszkodzi ale wiadomo trzeba ostrożnie

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pleasure, martwiłam się jak sie nie odzywałaś, ale cieszę się, że wszystko w porządku, humor dopisuje, samopoczucie też i jesteś już trochę bardziej na luzie. Naprawdę super. I strasznie zazdroszczę, że masz chociaż trochę chłodniej niż w centralnej Polsce :) Miszka, u Ciebie jak z temperaturami?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pleasure wrote:
    Ja tylko wczoraj lezalam bo chcialam sie opalic. Staralam sie lezec na brzuchu wiecej. Mysle 1 godzinka nie zaszkodzila :)
    Jestem w trojmiescie.
    W ciąży nie wolno się opalać i leżeć na brzuchu ta godz na słońcu to gotujesz fasolkę juz temp ciała ma 37,2 w ciąży a co dopiero wystawiane się na słońce to dziecko się gotuje mi lekarz zabronił się opalać

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robaczku daj znać po rozmowie:) w przyszłym tygodniu chyba wiekszość z nas ma wizyty?

Pleasure,
    Ada ma racje z tymi plamami ,mogą wyskoczyć ale jak bedziesz się smarować to nic Ci nie będzie:)
    My wstępnie na urlop kilku dniowym pojedizemy na pod koniec wrzesnia poczatek pazdziernika, aby odetchnąć chwile:)

przeraża mnie jutro wesele i temperatura powietrza:/ duchota będzie ... i jeszcze Ci ludzie wypachnieni perfumami i innymi zapachami..
    pewnie skonczy sie to tak że bede siedziala w samochodzie w klimie...
    dzis wyszlam na chwil na dwór i jest taki skwar..

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arien, na dobra sprawę to nawet nie wiem jaka jest temperatura. Siedzę w pracy i sie gotuje. :P nawet w pokoju mam znośnie ale jak pomyśle ze mam wsiąść do samochodu to mnie aż skręca. Po 8hodzinach na słońcu bez klimatyzacji to dramat!

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/na-plazy-w-ciazy-zasady-bezpiecznego-plazowania-bez-opalania-w-ciazy_36049.html
    nie strasz pleasure :p
    jesli robiła to z głową to na pewno wszystko będzie w porząku :)
    miszka, doskonale Cie rozumiem, bo my też takie auto mamy. Bez klimy. Trzeba okna pootwierać ale to niewiele daje. Poza tym wyobraźcie sobie, że chyba już ze 3 razy mielismy w tym sezonie szerczenia w aucie właśnie przez pootwierane okna. No może przesadziłam, raz faktycznie był w srodku i zatrzymalismy sie na srodku jezdni i ucieklismy z auta :) dwa następne razy próbował sie wbic ale mąż bohater go przegonił :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 14:04

o1483e5e2gt7h77w.png
‹‹ 83 84 85 86 87 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ