Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale ja dostałam specjalny kubek tam gdzie oddawałam mocz. Zwykly kubeczek bez przykrywki a do niego taka jakby strzykawka. I tą strzykawke się z siuskami zanosi. zakres referencyjny dla bakterii to 0-130 a ja mam 1273,5 trochę tego jest
Morfologia iealna, glukoza chyba tez bo 78, rozyczki, toksoplazmozy, hivy i inne w najlepszym porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:52
-
kiedyś trzeba pozałatwiać wszystko. Podjechałam z l4 do pracy to przy okazji załawiłam co miałam na mieście, od razu też zapisałam sie do szkoły rodzenia i wybrałam połozną środowiskową. Poza tym musiałam jechać do gminy gdzie budujemy złozyć korektę,a jako właściciel działki musiałam to zrobić osobiście zamiast wysłać męża. Napisali, że b. pilne to co zrobić. Teraz odpoczywam pod wiatrakiem popijając zimną wodę z miętą
Dorotko Twój mąż miał szczęście w nieszczęściu
Kasia pierwszy raz slyszę o takim dziwnym sposobie oddawania moczu do badania13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monia to sie nabiegalas troszke. Ale dobrze, ze juz wszystko ogarnelas i odpoczywasz
Ja wlasnie potanczylam na mopie i czekam jak podloga wyschnie. Skoro moja szyjka ma sie w miare dobrze to korzystam i sprzatam po swojemu. Maz pewnie opierdzieli mnie ale co sprzatne to moje pozniej poprasuje ciuchy na jutro i wieczorem odpoczywam i maluje pazurki ott taki plan na dzisiaj
arien lubi tę wiadomość
-
Dorotko ja tak przegięłam z prasownaiem jak mąż poszedł do pracy i dwa dni zdychałam tak mnie krzyż bolał
moj ojciec zajmuje sie sprzętem rtv i wlaśnie przyniósł mi klimatyzator na te upały bo musi wypróbować czy się nie przegrzewaarien, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ahh klimatyzator
Tylko nie przezięb sie od niego
Ja sie klimatyzuje wiatrakiem ale nawet daje rade
Duzo nie mam do prasowania ale perspektywa meskiej koszuli mnie oslabia... Ciuszki Julci leza i czekaja na chlodny dzien bo do nich nie mam sily.
blumen21 lubi tę wiadomość
-
Kwiatuszku, to na to prasowanie jeszcze poczekasz. Podobno chłodniej ma być dopiero po 14.
Monika, ale się nalatałaś, ale przynajmniej masz już wszystko załatwione , ja się jeszcze nie orientowałam jak to jest ze szkołą rodzenia i położną środowiskową. Ale to pewnie dlatego, że nikt z moich bliskich jeszcze nie rodził i nie ma mi kto poradzić.
Arien, te wyniki rzeczywiście są słabe, ja bym na Twoim miejscu powtórzyła badanie w poniedziałek i tym razem zaniosła mocz w pudełku z apteki, a jeśli wynik będzie słaby to w czwartek do lekarza.
Już po rozmowie z szefową. Było bardzo dobrze, ucieszyła się i pogratulowała, powiedziała, że jeśli będę się słabo czuła to żebym nie obawiała się iść na zwolnienie. Pytała czy na pewno chcę pracować do grudnia i czy to nie za długo. Przyznała się także, że rozważa zmianę pracy i bierze udział w dwóch rekrutacjach, w przyszłym tygodniu będzie wiedziała czy odchodzi. Z jednej strony to dobrze, że obie ruszamy do przodu, każda w trochę innym kierunku. Z drugiej to stawia pod znakiem zapytania przyszłość mojego zespołu, no ale zobaczymy, do 2017 sytuacja może się zmienić jeszcze 5 razy. -
Robaczku najważniejsze ze masz juz to za sobą, teraz nie martw sie co będzie bo tak jak mówisz, sytuacja moze sie jeszcze wiele razy zmienić.
Kasia, no to dziwny sposób badania moczu. Ja bym zrobiła tak jak radzi robaczek. Kup w aptece sterylny pojemniczek, podmyj sie przed i zanieś do lab. Wtedy zobaczysz jak wynik.
Ja dzwonilam już do szkoły rodzenia, mam przyjść na zajecia jak skończę 21tc. U mnie e mieście nie trzeba wybierać położnej środowiskowej. Jest przypisana położna z urzędu z przychodni do której zapisze dziecko. Po porodzie musze tylko w szpitalu wypełnić deklaracje jaka przychodnie wybieram i tak wysyłane dokumenty dziecka.blumen21 lubi tę wiadomość
-
Arien nie spotkałam sie takim oddwaniem moczu, moze powtórz mocz?
Monia wyjasnij skrót SN bo nie czaje:P
Moj jak będzie możliwośc też będzie brał, dach remont i tysiąc innych spraw...trzymajcie kciuki.
Teściowe eh.. twoja wyjątkowa jest Dorotko jak widze:)
Robaczku dobrze ze masz za soba te rozmowe:) -
Robaczku, bardzo się cieszę, że ta rozmowa tak się skończyla Fajna ta Twoja szefowa
Co do moczu to muszę mieć przecież nowe skierowanie albo zapłacić za badanie. W poniedziałek zadzwonię do mojego lekarza to powie mi co robić.
Własnie prognoza leciała, u mnie w rejonie około 36 stopni do srody Dalej nie wiem bo nie podawali chyba padnę
W ogóle dziwna ta moja ciąża...mam ochotę na gin + tonic + lod + cytryna! ooo tak!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 19:49
-
hej jejku jaki upał umieram;/ miszka ja teraz bede sie zapisywała na szkole rodzenia bo od 22 tyg. Arien ja tez 1 raz słysze o takiej metodzie. Nie mart sie moj gin tez mi nie dał 1 skierowania na morf i bede musiala je wykupic dał mi sam mocz.;)Dziewczyny zauwazylam 1 rozstepy na pośladkach mimo tego ze smaruje od poczatku ciązy pojawiły sie różowe pregi;/;(
-
Hej hej
Ja sie witam niewyspana po zanim maz wrocil z pracy, pogadalismy to byla 2 w nocy a psy sasiadow zrobily pobodke o 8, ehh
Kasiarzynka cos czuje ze wymeczysz dzis meza swego w ta pogode
Robaczku fajnie zareagowala szefowa dobrzez ze masz juz z glowy rozmowe z nia.
Ada gratuluje kolejnego tygodnia
Umnie tez juz mega duchota ale co zrobic.
Mezul myje samochod i jeszcze przed nami zakup butow dla niego
-
Lorka witaj nie byłam przez parę dni na Staraczki a tam widzę że znowu dobre wieści
Miszka, gratuluję kolejnego tygodnia
Kwiatuszku, uważaj na siebie
Robaczek, dobrze że masz już za sobą rozmowę i że tak przyjęło to szefowa.
Blumen, różowe jeszcze można zlikwidować tylko pytanie jak??podobno z białymi już się nie walczy a ja takie mam a jeszcze na dobre nie zaczęłam tyć
Arien, mnie też wyszły bakterie w moczu a raczej podwyższone leukocyty miałam, dostałam antybiotyk do tego dużo piłam i pije wody z cytryną oraz herbatkę z żurawiną.
Mnie od czwartku głowa boli, najbardziej łapie wieczorami. I doła mam aż dziś się popłakalam
Miłęgo dnia wam życzę