Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:54
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Oczywiscie ze tak, ale to nie znaczy ze osobie, ktora wpisala "w jakim szpitalu bede rodzic" trzeba mowic, ze powinna byla wpisac "czy dziecko zyje".
Kazda ma swoje zdanie, mnie po prostu troche zdziwilo ze jak po zrobieniu testu wszyscy panikuja, to my staramy sie wszystkich uspokoic. A jak jedna osoba zaczyna od tej przyjemniejszej kwestii to zaczynaja sie historie o poronieniu. Mysle ze kazda kobieta zdaje sobie sprawe z poronienia, czy to przezyla czy nie ale szanuje wasze zdanie i opinie, macie inne doswiadczenia i tak jak ja moge nie rozumiec was tak samo wy mozecie nie rozumiec mnie
Nie moge spac, ogladam m jak milosc a wy co porabiacie?
-
onaa123 wrote:Ja za nutellą nie przepadam, w ogóle nie lubię kremów ;p
Czy wam w ciąży też serce tak jakby bije mocniej?
Ja wsunelam wlasnie 2 talerze jarzynowej
Kurczę chyba trzeba będzie faktycznie do teściów jechac ile można wode naprawiać? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
My byliśmy z rana na zakupach w tesco, zjedlismy razem śniadanko, przedyskutowalismy pare spraw związanych z remontem pokoju tam w domu rodzinnym, wybralismy farbę itp..
A teraz wlasnie wrocilismy z długiego spaceru, bylam w pracy zanieść zwolnienie i potem pochodzilismy po parku. Fajnie mroźno jest
A teraz biore sie za obiadek kotlety mielone z szczypiorkiem i papryka czerwona, ziemniaczki i surowka z kapusty kiszonej.
Moj mowi ze wczorajszy zakalec jest bardzo smaczny ha ha
Kupilam taka książkę na poczcie :kronika dziewczynki, super jest wszedzie takie pytania, zdjecia na usg, z pierwszych świąt, spaceru, nawet jest zdjecie zebow i zeby wpisac kiedy ktory wyszedl od ciazy do przedszkolaka rozne fajne chwile plus do wklejenia kosmyk włosów, odciski dloni, stopek, pasek z raczki ze szpitala i wiele wiele innych polecam
Nana powodzenia na wizycie dziś :* fajne wozki mamy w awatarach ha haWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 13:52
onaa123, nana266 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:54
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
A ja zjadłam właśnie świństwo nasze mnie ochota na zupke chińską ale smaczna byla obiadek sie gotuje dzis skromnie bo pomidorowa bylam na zakupach a teraz jakas spiaca jestem .
X
Forumowiczka mnie na początku jak korcilo by cos kupic to szlam do sklepu i oglądałam tylko , np.pepco i to mnie potrafiło zaspokoić jutro jadę do lekarza wiec tez polecę do pepco żeby chociaż popatrzeć znow mi na jakiś czas starczyStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Natka2 wrote:No co poradzic...ale to tak e Pl jest, tutaj np tego ani nie zauwazylam ani nie odczulam. Sa tez wszelkie udogodnienia dla matek karmiacych i wgl dla matek jest inna rzeczywistosc. Ciaza to cos pozadanego w czym sie pomaga a nie jeszcze poniza, nie przyjme Cie, bo zaraz urodzisz. Nosz kuzwa nie rozumiem tego
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny