Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
oslyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:54
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:Gdzie samemu odebrac? Ja dostalam wszystko w szpitalu i musialam tylko podpisac odbior czy cos w tym stylu juz nie pamietam, ale normalnie piguly nam to przyniosly
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:54
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo mam nadzieje ze jeszcze dojdzie ta przesyłka, w sumie nie pali sie jest czas ale wiecie jak to jest jak sie chce juz
Ja to bede chciala te wszystkie niebieskie rozowe pudelka, ogolnie lubie takie pierdolki probki dostawać jak za darmola to biore wszystko -
Monia1028 wrote:No mam nadzieje ze jeszcze dojdzie ta przesyłka, w sumie nie pali sie jest czas ale wiecie jak to jest jak sie chce juz
Ja to bede chciala te wszystkie niebieskie rozowe pudelka, ogolnie lubie takie pierdolki probki dostawać jak za darmola to biore wszystko -
To polecam Wam jeszcze stronę everydayme tam tez są darmowe próbki i można sie zgłaszać do testowania produktów albo zostac ambasadorem jakiejś marki jak jest jakis projekt. Mnie np w tamtym roku wybrali jako ambasadora marki Pantene i dostałam szampon i wszystkie rodzaje tych nowych odzywek w piance dla siebie a dla znajomych do rozdania próbki malych pianek i zniżki do Rossmana na kupno. Musiałam tylko później z każdym przeprowadzić ankietę i napisać opinie kazdej osoby o piance
-
kania901 wrote:Nie wiem. Musiałabym po to podjechać do innego szpitala.
Gdzie jeszcze się rejestrowałaś po jakieś próbki?
Z bobovity dopiero wysyłają sloiczki jak Dzidziuś skończy 3 miesiące chyba -
Uu chyba rozpetałam jakaś gównoburze?
Właśnie powiedzialam dziewczynom w pracy. Bardzo sie cieszą razem ze mną! A mi ulżyło, że ktos już o tym wie
Została mi jeszcze szefowa, którą ta wiadomość napewno przytłumi. Dziś koleżanka powiedziała mi, że kiedyś między wierszami podpytywała ją o mnie i ta zapytała czy przypadkiem ja sie nie staram o dziecko, na co znajoma odpowiedziała, ze ona w moim wieku na pewno by sie strala. Wiecie co szefowa na to?
-Chyba mi tego nie zrobi!Wypadałoby uprzedzić.nana266 lubi tę wiadomość
-
Forumkowiczka wrote:Uu chyba rozpetałam jakaś gównoburze?
Właśnie powiedzialam dziewczynom w pracy. Bardzo sie cieszą razem ze mną! A mi ulżyło, że ktos już o tym wie
Została mi jeszcze szefowa, którą ta wiadomość napewno przytłumi. Dziś koleżanka powiedziała mi, że kiedyś między wierszami podpytywała ją o mnie i ta zapytała czy przypadkiem ja sie nie staram o dziecko, na co znajoma odpowiedziała, ze ona w moim wieku na pewno by sie strala. Wiecie co szefowa na to?
-Chyba mi tego nie zrobi!Wypadałoby uprzedzić. -
nick nieaktualny