Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kania901 wrote:Dzień dobry wszystkim.
Ina na kaszel możesz brać syrop prawoślazowy.
Martynka a polecasz jakiś rodzaj łóżeczka? Bo my też myślimy o turystycznym.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kania901 wrote:Nic jeszcze nie czuje. Ale też prawdę mówiąc nie wiem czego się spodziewać.
X
Viola mize lec do rodzinnego po zwolnienie do dnia wizyty u gin nasciemniaj ze zle się czujesz itp. Po co masz się męczyć w pracy... !nana266 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
ja nie mogę z tel wstawić.. jak mnie któraś wstawi ( wysłałabym na tel, tylko któraś musi mnie swój tel na priv wysłać) to wam wyślę..
Dam radę jeszcze chce pracować.. ten tydzien do wizyty przeczekam.. a zponiej lekarz zadecyduje wtedy powiem szefowi i to inaczej bedzie wyglądało:) -
Jestem i ja. Jednak nie udalo sie juz zdrzemnąć bo umieralam z głodu, czy Wy tez jesteście ciągle glodne? Ja nie mogę się do tego przyzwyczaić przed ciaza starałam sie jeść w miare regularnie zero słodyczy zero masla itp a teraz nie wyobrażam sobie kanapki bez masla a na dodatek jak nie zjem jak mi się chce to od razu mi niedobrze... Boje się ze będę wyglądać jak slon
-
Kaaarooolina89 wrote:Jestem i ja. Jednak nie udalo sie juz zdrzemnąć bo umieralam z głodu, czy Wy tez jesteście ciągle glodne? Ja nie mogę się do tego przyzwyczaić przed ciaza starałam sie jeść w miare regularnie zero słodyczy zero masla itp a teraz nie wyobrażam sobie kanapki bez masla a na dodatek jak nie zjem jak mi się chce to od razu mi niedobrze... Boje się ze będę wyglądać jak slon27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Ina ja mam tak samo a czasem to klade sie juz spać czuje glod wczesniej miałam mniejszy apetyt a teraz jak mdlosci sa juz troche mniejsze to ciągle bym jadla. Musze się zacząć ograniczać. Plus taki ze słodycze mnie nie ciągną. Najbardziej to kanapka z pomidorem i tak bym mogla w kolko
19ina90, Natka2, nana266 lubią tę wiadomość
-
Kaaarooolina89 wrote:Ina ja mam tak samo a czasem to klade sie juz spać czuje glod wczesniej miałam mniejszy apetyt a teraz jak mdlosci sa juz troche mniejsze to ciągle bym jadla. Musze się zacząć ograniczać. Plus taki ze słodycze mnie nie ciągną. Najbardziej to kanapka z pomidorem i tak bym mogla w kolko27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30