Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaaarooolina89 wrote:Jestem i ja. Jednak nie udalo sie juz zdrzemnąć bo umieralam z głodu, czy Wy tez jesteście ciągle glodne? Ja nie mogę się do tego przyzwyczaić przed ciaza starałam sie jeść w miare regularnie zero słodyczy zero masla itp a teraz nie wyobrażam sobie kanapki bez masla a na dodatek jak nie zjem jak mi się chce to od razu mi niedobrze... Boje się ze będę wyglądać jak slon
Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Nie wiem czy mam cos do powiedzenia ale tańcząca dzidzia jest the best
A co do tych pudełek dla niemowlaków to uważam ze genialna sprawa. Pomysł wywodzi sie z Finlandii gdzie każda kobieta po porodzie dostaje taki box, w pudełku jest materacyk wiec dziecko moze tam spokojnie spać kilka tygodniu po porodzie, bezpiecznie koło mamusi i nic mu tam nie grozi, do tego w środku jest wszystko czego kobieta i nowodordek potrzebują na start - smoczki, pieluchy tetrowe, śpioszki, buteleczki itp itd. W Szkocji tez teraz to wprowadzili w ramach rządowego programu i rownież wszyscy chwała. Uważam ze genialne cowiecej nie wiem na jakiej zasadzie ale wiem ze tymi pudełkami sa wspierane rownież kraje trzeciego świata np w Afryce i tam to realnie ratuje dzieciom życie -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:46
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyok to poczekamy na inne dziewczyny co powiedza
Natka Ty chcesz sie zajmowac ta tabelka czy ja mam wstawic w pierwszym komentarzu? bo akurat moj jest pierwszy, ale dla mnie obojetnie , jesli Ty chcesz sie tym zajmowac to mozesz Ty a jesli mam wstawic to napisz to wstawie nad tymi miesiacami zeby tabelka byla pierwsza -
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Nie wiem czy mam cos do powiedzenia ale tańcząca dzidzia jest the best
A co do tych pudełek dla niemowlaków to uważam ze genialna sprawa. Pomysł wywodzi sie z Finlandii gdzie każda kobieta po porodzie dostaje taki box, w pudełku jest materacyk wiec dziecko moze tam spokojnie spać kilka tygodniu po porodzie, bezpiecznie koło mamusi i nic mu tam nie grozi, do tego w środku jest wszystko czego kobieta i nowodordek potrzebują na start - smoczki, pieluchy tetrowe, śpioszki, buteleczki itp itd. W Szkocji tez teraz to wprowadzili w ramach rządowego programu i rownież wszyscy chwała. Uważam ze genialne cowiecej nie wiem na jakiej zasadzie ale wiem ze tymi pudełkami sa wspierane rownież kraje trzeciego świata np w Afryce i tam to realnie ratuje dzieciom życie
no to mamy dwa za tanczaca dzidzia
szczerze mowiac mi tez sie najbardziej podoba ale czekamy jeszce na pozostale -
Kuchcinka wrote:Nie wiem czy mam cos do powiedzenia ale tańcząca dzidzia jest the best
A co do tych pudełek dla niemowlaków to uważam ze genialna sprawa. Pomysł wywodzi sie z Finlandii gdzie każda kobieta po porodzie dostaje taki box, w pudełku jest materacyk wiec dziecko moze tam spokojnie spać kilka tygodniu po porodzie, bezpiecznie koło mamusi i nic mu tam nie grozi, do tego w środku jest wszystko czego kobieta i nowodordek potrzebują na start - smoczki, pieluchy tetrowe, śpioszki, buteleczki itp itd. W Szkocji tez teraz to wprowadzili w ramach rządowego programu i rownież wszyscy chwała. Uważam ze genialne cowiecej nie wiem na jakiej zasadzie ale wiem ze tymi pudełkami sa wspierane rownież kraje trzeciego świata np w Afryce i tam to realnie ratuje dzieciom życie
Kuchcinka no ba co to za pytanie pewnie ze masz tu cos do powiedzenia, bo juz niedługo będziesz tu stalym bywalcem
A co do pudelek ja ich nie krytykuje bo uważam ze na pewno sa wygodne tylko mi tak troche smutno jak patrzę na te dzieciatka np jak leżą w tym pudelku na podłodze, albo boje się ze dzieciątko jakos sie przeturla i pudelko sie przewróci wiem ze to Malo prawdopodobne ale ja jestem straszna panikara
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anq05 wrote:Kate aż łzy stają w oczach zazdroszczę Ci ze juz po W domu bedzie jeszcze piękniej Buziaki dla Was :*
A tu macie dziewczynki obiecane zdjecie
Daj znac jak po wizycie , widzę ze to dzis
X
Martynka tabelka czadStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny