Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:27
Ink@, Mila123 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:27
Ink@, Annie1981 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Hej dziewczynki
Natka jak pech to pech ale juz limit wyczerpaliście na najbliższy czas i juz będzie tylko lepiej
Stella ale masz fajnie czasem potrzebne takie SPA
Dziewczyny mam pytanie bo ogólnie juz długo biorę luteinę i zawsze cos tam po niej wyplywalo ale to bardziej takie resztki tej tabletki białe. Od kilku dni czuje tak jakbym miała bardziej mokro i wypływa cos mniej gęstego z takimi resztkami ale dzisiaj jak bylam w łazience to zauwazylam taki jakby żółty glutek maly i nie wiem co to jest. Nie wiem czy jakas infekcja czy wody płodowe moze panikuje ale nie śmiejcie sie ze mnie -
nick nieaktualnyInk@ wrote:Oooo Natka oprocz tego, ze wszyscy czekaja na Twoje usg to jeszcze na zdjecie piesela.. nie darujemy hehe super, ze to juz dzis
Wiecie co.. kuoilam dzis sok malinowy.. i jestem szczesliwa z tego powodu.. jeden soczek i tyle radosci hahaInk@ lubi tę wiadomość
-
Nana ja po naszej ostatniej rozmowie pytalam mojego lekarza w szpitalu o ta wydzieline po luteinie i powiedzial mi ze po luteinie jej jest.duzo wiecej i moze byc tez taka bardziej wodnista i powodować podrażnienia i nawet jakies pieczenie ale ze to normalne. Ale nie mowil nic o zoltej wydzielinie tylko bardziej o mleczno-białej i przezroczystej. Nie pomogę Ci co do tego.zoltego, a boli Cie cos? Piecze? Albo cos podobnego?
-
Kaaarooolina89 wrote:Nana ja po naszej ostatniej rozmowie pytalam mojego lekarza w szpitalu o ta wydzieline po luteinie i powiedzial mi ze po luteinie jej jest.duzo wiecej i moze byc tez taka bardziej wodnista i powodować podrażnienia i nawet jakies pieczenie ale ze to normalne. Ale nie mowil nic o zoltej wydzielinie tylko bardziej o mleczno-białej i przezroczystej. Nie pomogę Ci co do tego.zoltego, a boli Cie cos? Piecze? Albo cos podobnego?
-
nick nieaktualnyNana a może się tą luteina "zbrylila" i wyleciała?
Lisa- dzieciaki wiedzą o rodzenstwie? Jak zareagowały?
edit: właściwie jak synek zareagował bo małej to pewnie jeszcze wszystko jednoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 10:06
Lisa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLisa85 wrote:Nana chodziło mi o to, że jakby to były wody płodowe to byś czuła moment, w który one by z Ciebie wypływały.
Stella już pisałam kiedyś, że mój synek jak mu tata powiedział, że mama ma w brzuszku dzidziusia, to powiedział, że to świetnie i czy może go zobaczyć
Mój synek (2,5 roku) zapytał ostatnio czy dzidziuś placzeLisa85, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia1028 - lista podobna do mojej bardzo boję się, że czegoś zapomnę hehe, ja raczej gruszkę kupię do noska
nana266 - ja czekam właśnie na album, który ma przyjść dzisiaj, zamówiłam na allegro za ok 30 chyba i 40 stron, czy ponad 40, to Ty jakiś lepszy może masz? wyślesz zdjęcie?
O co chodzi z tymi skurczami przepowiadającymi?? kiedy się je ma?
Dziewczyny, co mam zrobić z tym katarem moim? dzień w dzień dmucham z krwią, ropa z krwią tak jakby, czasami sama krew na ściankach, mam iść do rodzinnego z tym? może spróbować wodą morską nawilżać???Monia1028 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNana- to normalne że się denerwujesz
Powiem Wam że zauważyłam że jak w pierwszej ciąży normalnie pracowałam to jakoś się tak nad sobą nie rozczulalam coś mnie bolało coś strzyknelo ale jakoś tak uwagi na to nie zwracalam a teraz jak siedzę na zwolnieniu to mam chyba za dużo czasu na myślenie i rozkminiam każdą drobnostke;-) -
nick nieaktualny
-
Nana kuedys ze dwa razy zauwazylM na papierze taki glutek ale ja wiem on byl taki kremowy moze wpadal troche w zolty , ale mysle ze nie powinnas sie martwic.
Natka nie ważne jakie auto ale ważne ze dupsko ci jutro na usg zawiezie
Natka2, nana266 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość