Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaaarooolina89 wrote:A ja od paru dni czuje Antosia mniej wiecej w tym samym miejscu myslicie ze to ok? Tzn moze czasem bardziej z prawej albo z lewej ale to takie minimalne roznice a zwykle to jest na srodku pod pepkiem.
-
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Nana no wlasnie z tym ze mam lezec to tez mi w kolo powtarza ale przez to ze on ciagle pracuje to com zarosl by brudem I stad moja irytacja:-) ze z jednej strony kase mi lezec a z drugiej sam nie ma kiedy cos zrobic I on nie widzi w tym problemu.
-
Ale mi się najbardziej podoba jak moj czasem sie pyta czy cos tam Mu wypralam a ja mowie a bylo w koszu na brudy? Bo juz Mu wiele razy powtarzałam ze ja się nie będę domyślać co jest brudne a co czyste i jeszcze mnie denerwuje ze On uważa ze nie zawsze trzeba prasować ubrania, teraz Go juz troche nauczyłam ze tak nie pójdzie ale kiedyś ile bylo gadania bo mowie ze nikt nie pomyśli ze On nie uprasował tylko ze żona nie dopilnowała tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 14:52
-
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:A wiecie co zrobiłam?? postanowiłam zrobić zdjęcie sobie w majteczkach i lekko zakryte piersi i wysłałam do swojego, ale coś nie mówi nic na ten temat hmm.. i weś tu zrozum faceta, pytałam się czy dostał zdjęcie, to napisał: Tak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ink@ wrote:Ja dzis o 4:30 na nogach, padam na ryj dopiero skonczylam Was nadrabiac hehe chyba zaraz zapodam drzemke bo mi sie oczyska zamykaja
Dzis mam Malo czasu , maz mi zostawił troszke pracy i staram się skupić i nardowic mu zaległości ale jutro was nadrobię i będę z wami
Co do imienia to jeszcze nie pidaje bo mamy nie wybrane
Wczoraj maluch tak kopal ze mąż nawet przez chwile poczulInk@, nana266 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Natka2 wrote:Anq ja miałam na pewno siarę żółtą, bo pamiętam, a mleko dopiero po porodzie, teraz jeszcze nic nie leci, nawet jak nacisnę ;pStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nana266 wrote:Ja na brzuchu na razie nie mam i oby tak zostało ale biust niestety ucierpialStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Wlasnie Meza jeszcze nie ma ale lada chwila bedzie moze mnie uratuje a samopoczucie psychiczne juz troche lepiej fizyczne tez juz Nie najgorzej dzis troche czuje brzuch ale tyle to Nic tylko znow biore Ta luteine I mnie denerwuje to uczucie wilgoci
-
nick nieaktualny
-
Mnie wczoraj tak wzieło na rzyganie w centrum handlowym ze aż sie popłakałam a do płaczliwych nie należę.
Normalnie idziemy do kina a nagle słabo mi sie zdobiło, ciemno przed oczami usiadłam wzięło mie na wymioty. Wsiedliśmy do samochodu a tam juz tylko gorzej, zakrywałam twarz rękoma i łzy mi leciały i sie powstrzymywałem zeby sie nie zgrzygać w samochodzie ( bo jechaliśmy niestety moim a nie męża ) mowie Wam cos strasznego, do garażu juz nie dałam rady i wybiegłam przed blokiem. Wróciłam i poszłam spać nie wiem co to było.