Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaaarooolina89 wrote:Effy biedba a wymiowowalas wczesniej w tej ciazy?
Chyba to pora na relax :-)ale moj wybawca juz jest
-
Ink@ wrote:.. oesuuu, ale mnie spanie dopadło.. mogłabym już tak do rana, ale znając życie obudziłabym się o 2 w nocy i dupa.. ani po chałupie połazić (jeden pokój - LOL) ani co porobić
Moze na wspólnej, milionerzy albo to tylko seks ?Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stella_88 wrote:Ja dziś jakaś polamana wstałam...;-/ ogóle się nie wyspalam.
Cały weekend imprezy mamy ale dzisiejsza to się stresuje....mój synek pierwszy raz zostanie z teściową...aż jestem chora na sama myśl...;-/Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyEh...niby tylko na wieczór i noc zostaje...;-/
Moja teściowa jest specyficzną....nie boję się że sobie nie poradzi czy ze jakąś krzywda mu się stanie ale tego że np. będzie maryjny i np. Nie będzie chciał iść spać i ona się z nim "nameczy" a później będę przez miesiąc słuchać jakie mam niegrzeczne dziecko...;-/
Wcale nie chcialam jego z nią zostawiać ale mąż prosił żeby dac babci szansę...no to dałam...a teraz od rana o tym myślę... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:20
Ink@, onaa123 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Forumkowiczka wrote:Dzień dobry
Ale mnie dawno nie było. Przez ta prace na nic nie mam czasu.Ale dzis mam wolneeeee i bardzo sie cieszę
Co tam dziewczyny? Co słychać?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
W poniedziałek idę do lekarza i zobaczymy co powie. Szczerze mówiąc mogłabym juz iść na zwolńieńie, bo tak mnie moja szefowa juz irytuje. W środę wróciłam 1,5 h pózniej do domu bo musiałam zostać dłużej w pracy. Byłam tak wyjechana. Szok. Myślałam zeby do kwietnia popracować ale jak da sie krócej to skorzystam.