Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nana no wlasnie o to chodzi ja pracowalam po 12h I czy wracalam po calym dniu o 19 czy po nocy o 7 to jechalam robilam zakupy I bylo ok... On teraz robi zakupy raz na trzy dni Bo przeciez Nie bedzie jezdzil codziennie po pracy // ale to moja wina Bo sama go nauczylam tego wygodnictwa.
-
Ja też wracałam z pracy to zakupy i gotowanie. Nie powiem bo ogólnie Mąż mi we wszystkim pomagał a teraz musi większość rzeczy robic sam bo ja nie mogę ale cieply obiad codziennie ma po pracy. Tylko wlasnie te zakupy ze musi stać pól godziny przy jogurtach bo ja wymyślam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaaarooolina89 - nie przejmuj się, mój jest taki sam, pracoholik, ciągle przy komputerze, rozumiem, że ma taką pracę, ale można poświęcić chwilkę dla swojej kobiety eh.. jeszcze studiuje i zostało mu 3 semestry, więc jeszcze więcej ma pracy, też potrafi zapytać co takiego robiłam, a co mam mu powiedzieć? chyba, to co lekarz zalecił ;p albo często się spieramy, co do porządków w domu, na początku ciąży zapowiedział, że będzie sam sprzątał łazienkę, ok a teraz potrafi się wymigiwać od tego i nie tylko od tego, bo też były takie sytuacje, że miał poodkurzać, a tu zaraz Ci powie Ja pracuję, jestem zmęczony, to to, to tamto i weś tu zrozum faceta ;/ żebym mogła tak wszystko robić, robiłabym to bez żadnych ale, po przed ciążą, właściwie to ja bardziej dbałam o dom, ja też pracowałam po 12 godzin dziennie przez pół roku ponad, mało bardzo spałam, bo musiałam ugotować, sprzątnąć itd, a on pracując 8 godzin narzeka? oj już skończę narzekania, bo jak mój przyjdzie z pracy, to jeszcze naskoczę na niego niemiło hehe
Dzisiaj jest międzynarodowy dzień pizzy i u nas dzisiaj będzie pizza -
Ona dokladnie o to chodzi. Ja mam bzika na punkcie lazienki I mylam ja co dwa dni a teraz musze sienprosic zeby raz w tygodniu zostala umyta. Jak nie przypomne to klapki na oczach. Jest duzo rzeczy ktore robilismy razem I z tym jest ok I bylo ale niektore to koszmar. Dobra koniec Bo tak jak mowisz nie ma co psuc atmosfery przed przyjsciem.
onaa123 lubi tę wiadomość
-
A moj Maz na mnie "krzyczy" jak za dużo wstaje i za dużo robię
Czasem mi go szkoda bo przychodzi styrany z pracy i jeszcze musi zrobic zakupy i pozmywać albo w sobotę posprzątać albo jak ja dam rade ogarnąć to przynajmniej odkurzyć i podłogi zetrzeć. No i pracuje od pon do soboty dlatego co dam rade to staram się robić ale On mi każe leżeć tylko -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:20
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Nana no wlasnie z tym ze mam lezec to tez mi w kolo powtarza ale przez to ze on ciagle pracuje to com zarosl by brudem I stad moja irytacja:-) ze z jednej strony kase mi lezec a z drugiej sam nie ma kiedy cos zrobic I on nie widzi w tym problemu.
-
nick nieaktualny
-
Kaaarooolina89 wrote:Nana no wlasnie z tym ze mam lezec to tez mi w kolo powtarza ale przez to ze on ciagle pracuje to com zarosl by brudem I stad moja irytacja:-) ze z jednej strony kase mi lezec a z drugiej sam nie ma kiedy cos zrobic I on nie widzi w tym problemu.
-
Viola999 wrote:Cześ laseczki ja dziś urwanie cycków w pracy .. niby nic ale ciągle jakiś papierek....
Ogólnie nie czuję dziś nic oprócz standardowej ochoty na wszystko i głodu:)