Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć ))
Annie-wszystkiego najlepszego!
Weekend wolny zleciał jak szalony. Nawet sie nie obejrzałam a tu zaraz znowu do pracy szefowa na urlopie wiec bedzie nieco lżej :p
Nawet nie mam czasu z Wami więcej pobyć na forum, bo jak wyjeżdżam z rana do pracy tak wracam po 19. Tam nie mam jak siedzieć na forum...a w weekend z kolei krzyczę na męża zeby. Je siedział na tablecie wiec ńie mogę sama tego robić :p
Dzisiaj mamy wizytę u lekarza na 19:20. Nie mogę sie docZekac. Trochę sie denerwuje.
Niby tak chciałam iść na zwolńienie a teraz kiedy jestem przed wizyta i mogę przecież o nie poprosić bo do końca prawdy nie muszę mówić lekarzowi zastanawiam sie czy je brać. Czy będę w porządku wobec dziewczyn, szefowej. Jestem zła na siebie K takie myślenie! Nikt sie mną nie przejmuje a ja zawsze wszystkimi! głupia ja!
Aaaa wczoraj szwagierka pokazała nam śliczne mebelki dla maluszka które chciała kupic. Ha, ale cena zwaliła ja z nóg. Są śliczne, ale cena zabija. Caramella. Oglądaliście? Zakochałam sieInk@, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
caroline29 wrote:Karolina gonisz mnie... Juz 20 tydz
Jak sie czujesz? Ruchy wyrazne czujesz? A jak samopoczucie?Ink@ lubi tę wiadomość
-
Forumkowiczka... Ja tez Cie rozumiem ale na pierwszym miejscu w tym przypadku myśl o sobie o Maluszku.
Czy szefowa myśli o Tobie? Zamiast Ci jakos ulżyć to jeszcze Ci dowala ja na Twoim miejscu nawet bym sie nie zastanawiała, żebyś pozniej nie zadowala ze mogłaś cos zrobić a wybrałaś lojalność wobec koleżanek czy szefowej. Oczywiście to Twój wybór ) -
Karolina ruchy czuje tak jak ty raz wyraźniej raz mniej ale czuje, moze nieraz sie poruszam i maluch urwisyje i nie martwię się. Imię wstępnie wybrane Staś albo Antoś jeszcze nie możemy się zdecydować ale wersja zostaje taka jaka na poczatku byla brana pod uwagę
Tak ja caly czas na nospie
X
Forumkowiczka tak jak Ink@ napisala teraz ty i dzidzia jesteście najważniejsi jesli masz możliwość to idź na l4Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Hej dziewczyny
Annie jeszcze raz gratuluje
Forumkowiczka powodzenia na wizycie :* ja tez myślę ze powinnaś być teraz troche egoistka zwłaszcza ze widziałaś jaka ostatnio byla sytuacja czy warto tak ryzykować? Ale to oczywiście Twoja decyzja
Monia dalej się nie odzywała?
Natka ale masz bodyguarda he he ale z tym spaniem to rzeczywiście chyba nie do konca dobrze bo jak później sie wszyscy w łóżku pomieścicie?
Ink@ mama sie cieszy? jak sie czujesz?
Karolina odpoczywasz? Jak tam sie czujesz?
Szymek od kilku dni jakis taki spokojniejszy jest i nie wiem czy sie tym martwic? Ale jutro wizyta to juz się dowiem czy wszystko ok
Annie1981, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Dziekuje za zyczenia
Fotke obiecalam faktycznie, ale nie mam zadnego ladnego w sukience. Dostalismy tylko 4 obrobione od fotografa, ale akurat nie widac tam sukienki, reszte w nastepny weekend.
Wstawiam Wam to najladniejsze zdjecie Prosze o nie cytowanie, bo wieczorem usune.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 14:02
onaa123, stella_88, Lisa85, Martynka1234, Natka2, kania901, Mila123, anq05, Ink@ lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyMila123 - fajnie, że synek tak się interesuje dzidzią będziesz miała pomoc hehe, starszy brat
Natka2 - moim zdaniem to normalne zachowanie psa, że chodzi wszędzie za swoim właścicielem hehe, on po prostu Ci ufa suczka mojej siostry york, też tak robi, a jak zobaczy, że ktoś usiądzie blisko jej pana, to pcha się pomiędzy, taka zazdrosna haha
Annie1981 - gratulację i szczęścia Wam życzymy z fasolką :*
Forumkowiczka - bierz zwolnienie, nie wiadomo, co jeszcze ta Twoja szefowa wymyśli i powodzenia na wizycie :*
Co do ubranek, to mam pytanie, jeśli urodzę w lipcu, to przyda się dla maluszka jakaś cienka kurteczka? czy bluza? czy z krótkim? aj trochę się martwię, że nie będę wiedziała, jak ubierać odpowiednio dziecko ;( jak byście ubrały wychodząc ze szpitala w lipcu?Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nana czuje sie ok tylko zastanawiam sie czemu Antos taki leniwy od wczoraj w sobote dokazywal na calego a Ty jak sie czujesz? Ale fajnie ze juz jutro masz wizyte:-)
Annie slicznienana266, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Ja mam praktycznie całą ciążę twarz w takich czerwonych krostkach
nana266 lubi tę wiadomość
-
Kaaarooolina89 wrote:Nana czuje sie ok tylko zastanawiam sie czemu Antos taki leniwy od wczoraj w sobote dokazywal na calego a Ty jak sie czujesz? Ale fajnie ze juz jutro masz wizyte:-)
Annie slicznie