Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do prania to tez myślałam ze najlepiej miesiąc przed ale siostra męża kaze mi po te ciuszki przyjechać mam sobie wybrac a ona mi juz wypierze i sobie tylko poprasuje i mowi ze będę miala juz gotowe ze sie im nic w szafie nie stanieStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
onaa123 wrote:Kaaarooolina89 - a mi ciężko wybrać imię dla dziewczynki, dla chłopca byłoby prościej, bo więcej mi się podoba
nana266 - a jakiego proszku i płynu będziesz używała? -
caroline29 wrote:U nas poród w czerwcu wiec mysle ze na pewno jakies body na długi rękaw ale bez żadnego sweterka zreszta zalezy tez od pogody i temperatury
Annie śliczna z was parka normalnie jak dwudziestolatkowie no ślicznie!!!
Ona jak u nas bedzie druga dziewczynka to będzie Ala lub Basia jesli nam się nie odmieni
No właśnie Monia gdzie jesteś????
Nana jutro wizyta, ale zlecialo a ty tylko chodzisz na nfz ? -
nick nieaktualny
-
Ostatnio widziałam w biedronce plyn do prania lovela a jaku kupie to jeszcze nie wiem , szdagierka mowila ze dobre sa z firmy bambino ale pierwsze słyszę musze sie zorientować
Kate jak samopoczucie, lepiej juz? Gorączka odpuściła ?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
caroline29 wrote:Ostatnio widziałam w biedronce plyn do prania lovela a jaku kupie to jeszcze nie wiem , szdagierka mowila ze dobre sa z firmy bambino ale pierwsze słyszę musze sie zorientować
Kate jak samopoczucie, lepiej juz? Gorączka odpuściła ? -
nick nieaktualnyLisa85 wrote:Ja mam dzieci z lata jak wychodziłam ze szpitala to body z długim rękawem im chyba założyłam i półśpiochy, a potem to tak samo jak siebie ubierałam dzieci, chociaż czasem pytałam męża albo mamy czy im zimno, bo mi to zawsze jest ciepło nawet jak innym zimno hehe..
Lisa85 lubi tę wiadomość