Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaaarooolina89 wrote:A ja wlasnie boje sie ze bede za grubo ubierac Bo mi ciagle jest zimno I bede sie bac ze Antosiowi tez
Ja nie chce nigdy nikogo oceniać ale jak widziałam ze szwagierki corka ma golfik jak wszyscy mieli krótki rękaw to swoje myślałam he heKaaarooolina89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNana - jak miałam termin na koniec września to pralam na początku września
ale ja ogóle się nie spieszylam i pierwszego bodziaka kupiłam po 34 tc.
Nie ma co prac za wcześnie żeby się nie kurzylo i było świeżeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 09:40
nana266 lubi tę wiadomość
-
Kaaarooolina89 wrote:Caroline czyli Ty tez czasem masz takie spokojniejsze dni z tymi ruchami??
A imiona bardzo ładne)
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co do ubierania to o dziwo z synikiem nie mialam problemu bo dziecko wczesno-jesienne i jakoś mi to naturalnie przyszło...a teraz rodze w lipcu i też się zastanawiam jak takiego noworodka ubierać...!??? Żeby nie przegrać to niby na krótki rekaw/ramiączka ale z drugiej strony to taka delikatna skórę chyba nie można tak na słońce ostre wystawiać...,?? Która ma doświadczenie z letnim dzieckiem????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 09:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas poród w czerwcu wiec mysle ze na pewno jakies body na długi rękaw ale bez żadnego sweterka zreszta zalezy tez od pogody i temperatury
Annie śliczna z was parka normalnie jak dwudziestolatkowieno ślicznie!!!
Ona jak u nas bedzie druga dziewczynka to będzie Ala lub Basiajesli nam się nie odmieni
No właśnie Monia gdzie jesteś????
Nana jutro wizyta, ale zlecialo a ty tylko chodzisz na nfz ?onaa123, Annie1981 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Stella a jak nocka malucha z tesciowa??
Maly podobno wolal mame jak usypial ale obylo sie bez histerii
tylko zapomniala rolety opuścić w oknie i Mały się obudził przed 6 rano bo mu słońce w oczy świeciło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 09:53
Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny