Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila dzis ostatnia noc z brzuszkiem w domu jutrzejsza juz w szpitalu w piatek zobaczycie juz Marcelka
A my sie witamy w 23 tyg i rozpoczynamy 6 mies. Zostalo do porodu 4 miesiące
Aaa i super pozytywka tez taka chceKaaarooolina89, Mila123, Annie1981, Natka2, onaa123 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
No dziendobry kochane tak to juz tak blisko jeszcze dzisiaj wizyta o 16. Kupilam lewatywe mam sobie jutro zrobic zanim przyjade do szpitala bo te szpitalne podobno ostro przeczyszczaja a te apteczne lagodniejsze co nie zmienia faktu ze dozownik do odbytu mnie przeraza zaraz bierzemy sie z mezem za porzadki bo synek w przedszkolu a malo czasu to trzeba wykorzystac. Inka oby serduszko dzis juz bylo powodzenia na wizycie.
-
Mila123 wrote:No dziendobry kochane tak to juz tak blisko jeszcze dzisiaj wizyta o 16. Kupilam lewatywe mam sobie jutro zrobic zanim przyjade do szpitala bo te szpitalne podobno ostro przeczyszczaja a te apteczne lagodniejsze co nie zmienia faktu ze dozownik do odbytu mnie przeraza zaraz bierzemy sie z mezem za porzadki bo synek w przedszkolu a malo czasu to trzeba wykorzystac. Inka oby serduszko dzis juz bylo powodzenia na wizycie.
-
nana266 wrote:Ink@, Martynka powodzenia na wizytach czekamy na same dobre wiadomości
Mila 3mam kciuki i odezwij sie jak tylko bedziesz moglaMila123, Ink@ lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Dziekuje kochane jak tylko bede juz sie ruszac to napisze czy wszystko ok a pozniej opisze jak wygladalo cc bo co po niektore moze to interesowac. A to Martynka ma jeszcze wizyte no to kochana jak to nieraz piszesz oby wizyta byla nudna jak flaki z olejem
Martynka1234, caroline29 lubią tę wiadomość
-
Mila. To juz niedlugo, az ciezko uwierzyc. Powodzenia Mnie interesuje jakie bedziesz miala wrazenia z cc
Ja od pewewgo czasu zauwazylam, ze nie ciesze sie ciaza i mialam nawet wyrzuty sumienia z tego powodu. Ostatnio Belly mi wyswietlil, ze na obecnym etapie ciazy ekscytacja ustepuje miejsca przygnebieniu i nawet przerazeniu, wiec przynajmniej nie jestem nienormalna
Jak zaczelam sie nad tym bardziej zastanawiac to boje sie porodu. Cale zycie sie tego balam, ale nie chcialam myslec podczas staran, bo moglam sie zablokowac i w ogole nie zajsc. Teraz juz nie da sie o tym nie myslec, co wiecej, spedza mi to sen z powiek. Dzis kazde przewrocenie sie na drugi bok to byly zaraz mysli o porodzie. Nie chce w taki sposob przezyc ciazy, bo nie mam radosci. Musze zdecydowac gdzie i jak chce urodzic, moze wtedy poczuje sie lepiej.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:01
Mila123, nana266 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Annie ja co prawda w pierwszej ciazy myslalam o porodzie ale dopiero pod koniec i nie przerazalo mnie to wiedzialam ze boli ale jakos kobiety dawaly rade w strasznych warunkach a co dopiero teraz kiedy jest znieczulenie i grono lekarzy czuwa nad toba i twoim dzieckiem. Z perspektywy czasu moge napisac ze pierwszy porod jest najlepszy nie wiadomo co Cie czeka czego sie spodziewac i poprostu rodzisz a przy drugim dziecku kobieta wie jak to wyglada co ja czeka i wtedy rzeczywiscie mysli czesciej o tym porodzie bynajmniej ja tak mam. Uwazam ze ta nieswiadomosc z pierwszej ciazy byla lepsza.
Natka2 lubi tę wiadomość