Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lisa85 wrote:Racja. Najlepszy tekst "odpoczywaj i się wysypiaj, bo po porodzie.." haha
Lisa85, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
No wlasnie, wczoraj czytalam, ze tokofobia moze sie zrodzic po wysluchaniu takich przerazajacych historii, szczegolnie, kiedy matka miala trudny porod. Lepiej chyba tego nie opowiadac, bo kobiety same siebie bez sensu strasza.
Kolejna przyczyna jest niskie poczucie wlasnej wartosci i inne zaburzenia lekowe, strach przed bolem. Ja tak mam. Unikam cale zycie takich sytuacji. Do dentysty tak balam sie isc, ze zniszczylam sobie zeby. Potem zeby je wszystkie wyleczyc lezalam pod narkoza 6 godzin. Wiem, ze dla Was to pewnie nienormalne albo smieszne, ale to sa na prawde silne leki.
Nana. Ja wlasnie mam to szczescie, ze mam przyjciolke, ktora ciagle mi powtarza, ze dzieci to cud, ze to doswiadczenie niesamowitej milosci i dlatego nie boje sie, ze to bedzie dla mnie ciezar, bo trudne chwile zostana wynagrodzone chociazby usmiechemnana266, Lisa85 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Wiecie No dzieci to nie jest sielanka to jak z podróżami lot samolotem sto godzin upał komary, muchy, czasem sraczki dostaniesz od złej wody czy jedzenia wspinasz sie na jakis szczyt mówisz ze juz to pierdolisz ale jak wejdziesz na górę i zobaczysz po drugiej stronie amazońska dżunglę i piękny wodospad mówisz nie No warto było
Lisa85, Annie1981, nana266, Kaaarooolina89, Natka2, Tasza, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Wiecie Internet to jest dobry wynalazek ale zarazem nie do końca. Naczytamy sie zawsze różnych rzeczy i zakładamy od razu najgorsze. Najlepsze jest to ze moglybysmy przeczytać 50 opinii kobiet które przeszły poród bez problemów a wśród tych opinii bedzie 10 które napisaly kobiety mające złe doświadczenia i my bardziej weźmiemy pod uwagę te zle opisy niż dobre
Każdy zawsze opowiada swoje doświadczenia ale kazda kobieta przechodzi inaczej ciążę, inaczej poród mało tego ta sama kobieta moze różnie przechodzić wszystkie swoje ciążę wiec naprawde wszystko trzeba przeżyć samemu.
Moja siostra np. gdybym miała sugerować sie jej zdaniem to powiedzialaby mi ze ciąża to lajt bo nie miała praktycznie żadnych większych problemów z drugiej str ostrzegla by mnie ze dużo przytyje i ciężko juz będzie to zgubić bo ona tak miała. A ja mimo ze jestem 3 lata starsza to póki co nie przytylam za to od samego poczatku mam różne problemy wiec naprawde nie ma regułyLisa85 lubi tę wiadomość
-
Lisa85 wrote:Mi gin. zapisała Dicortineff na zapalenie ucha. Powiedziała, że spokojnie mogę go użyć. Co my z tymi uszami mamy..
-
KateA92 wrote:zadzwoniłam do gin i rozmawiałam z babka z recepcji - powiedziała że pogada z lekarka czy normalnie na wizytę mam przyjść czy tylko do recepcji po receptę. fajnie by było jakby mi tylko receptę dała to by mąż po pracy podskoczyl i ja odebrał. bo jeśli wizytę to mąż będzie się musiał z pracy szybciej zwolnić żebym zdążyła do gin
A u mnie np nie bylo żadnych objawów a niby infekcja i bakterie sa i niedobrze mi dzis nie wiem czy po tych lekach... -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:57
nana266, Kaaarooolina89, Lisa85, Annie1981, Mila123, Martynka1234, onaa123, Ink@, kania901 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.