Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Monia ja nie bardzo pomogę bo mi siara sama z siebie aż tak nie wyplywala- jak piersi bardziej scisnelam to tak leciutko widziałam że coś jakby się zbiera ale jak tylko takie coś zobaczyłam to więcej nie sciskalam, jakoś tak wolałam żeby mi nic nie wyciekalo przed porodem także ja takiego problemu nie miałam. A ta skorupka to taka wyraźna fest ? ja tam bym nic nie ruszyła raczej..
Ja też mam pytanko. w ciazy jak miałam brzuszek jakoś za bardzo nie widziałam u siebie tej takiej ciemniejszej pionowej linii na skórze brzucha, jednak po porodzie jak ta skóra już taka napięta nie jest to i linia się pojawiła, to znaczy stała się wyraźniejsza. no i tak się zastanawiam kiedy ona zniknie ?? domyślam się, że jak hormony powrócą do normalnego poziomu itp itd ale we wtorek minie 6tyg od porodu a ona nadal jest a myślałam, że do końca połogu zniknie ale chyba się przeliczylam
A co do tej kreski pewnie zniknie za jakis czas jak brzuch sie obkurczy, mi wlasnir wyszla ta kreska -
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:Zjadlam właśnie jablko i sie polozylam na boku lewym i amelka mnie strasznie zaczela kopac, normalnie az dziwnie mi ze tak czesto i mocno. Niewiem czy cos chce czy cos jej nie tak czy poprostu po tym jablku tak skaka sobie..
-
Monia1028 wrote:A my z amelka zjadlysmy zupke pomidorowa a na drugie gołabki i lezymy, odpoczywamy..
Moj ma teraz trzy nocki pod rząd niestety caly weekend to bedziemy same w nocy:/
-
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:A jak tam wybraliscie już miedzy stasiem a antosiem?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Mila gratulacje
Witam z rana. Dawno mnie nie było. Ostatnio złe sie czuje. Zaczęły sie mdłości i rano i wieczorem. Koszmar.
U lekarza byliśmy w poniedziałek. Jest tętno. Wszystko w porządku
Lekarz pytał czy chce l4,ale stwierdziłam ze na następnej wizycie wezmę i to chyba był błąd. Nie wiem jak dzis dojadę do pracy bo jest cieżko.Annie1981, onaa123 lubią tę wiadomość
-
Forumkowiczka cieszę sie ze wszystko w porządku i ze widzialas serduszko, no szkoda ze nie poszlas na l4 tym bardziej ze teraz te mdlosci cie dopadly, a teraz kiedy wizytujesz?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualnyForumkowiczka super ze z fasolka ok no szkoda ze nie poszlas na l4 , ale mialas wybor, nie skorzystalas to teraz nie ma co narzekac tylko trzeba wziac sie w garsc i pracowac, dasz rade.
My dzis jedziemy z mezem na obiad i na zakupy to pewnie bede potem. -
Ink@ wrote:Hejka Kobietki.. mam pytanie.. wszedzie gdzie nie czytam to ge pierwsze badania z krwi jakie wykonuje się w 9-10 tyg a ja juz dostalam zeby robic.. ktoras z Was tak miala?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Lisa85 wrote:Forumkowiczka a może pójdziesz do lekarza jednak po te l4? Powiesz, że się źle czujesz i na pewno Ci wystawi. Nie będziesz musiała czekać do kolejnej wizyty.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Lisa85 wrote:Ink@ ja dostałam skierowanie na badania jak byłam na pierwszej wizycie w 6 tygodniu. Gin. kazała mi je zrobić dopiero chwilkę przed następną wizytą. Też tak zróbStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość