Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas tak samo do tego jedna wielka sluzgawica wiec uważa dziewczynki na dworze.nana266 wrote:Hej wszystkim jak tam dzisiaj samopoczucie i humory? U mnie brzydko pochmurno i chlapa

Forumkowiczka fajnie ze wszystko ok :* jak lekarz chcial dawać zwolnienie to trzeba bylo brać
współczuję mdłości :*
Ciekawe kiedy kania wraca
nana266 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:53
nana266, Effy lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
To zrób badania 24 lub 27 lutegoInk@ wrote:no mi mowil wlasnie za 2, 3 tyg i karte ciazy zalozy, ja zdecydowalam sie ze za dwa tyg na wizyte pojde chce szybciej na zwolnienie, bo w.robocie nie dam rady
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Hej ja jestem, jestem
od rana z pechem
zrobiłam sobie cappucino (ze dwa miesiące nie piłam) i co? Wylalam prawie cala, goraca, na noge. Jestem wsciekla juz nie o to ze sie nie napilam tylko o to ze sie oblalam i wystraszylam. Jestem straszna niezdara ostatnio
(
-
Bardzo oparzyłaś? Ja tez ciągle cos rozlewam i mi wypada z rąkKaaarooolina89 wrote:Hej ja jestem, jestem
od rana z pechem
zrobiłam sobie cappucino (ze dwa miesiące nie piłam) i co? Wylalam prawie cala, goraca, na noge. Jestem wsciekla juz nie o to ze sie nie napilam tylko o to ze sie oblalam i wystraszylam. Jestem straszna niezdara ostatnio
(
-
Natka mojego Męża tez nie ma całymi dniami w domu a wolne ma tylko w niedziele
ja też jestem ciągle sama a teraz jak nie chodzę do pracy to juz w ogóle mi sie tęskni za Nim. Jak przychodzi to jest często tak zmęczony ze zje, wykapie sie i niedługo zasypia i nawet nie ma kiedy porozmawiać czy poprzytulać sie
-
Ja tez lacze sie z Wami w bolu odnośnie malej obecności męża w domu. Wczesniej jak pracowałam mieliśmy nawet takie dni ze sie mijaliśmy on wracam z pracy a ja jechałam wiec czasem nawet 2 dni się nie widzieliśmy
wiec ogólnie kiepsko. A teraz ja siedzę nudze sie w domu a on najwcześniej jest e domu kolo 17, a najczęściej po 19 zje cos i zaraz pada.. Takze tyle z naszych rozmów, a znow w weekend to zawsze ma cos do zrobienia w kolo domu no i tak
jedynie niedziele mamy dla siebie.
-
Mi się żadne imię nie podoba dlatego właśnie wstrzymuję się z komentarzami, bo nie chcę robić przykrości
Większość kojarzy mi się z ojcem, ciotką, wujkiem dlatego u mnie odpadają
Najważniejsze, żeby rodzicom się podobało 
Doczekałam się listu z zaproszeniem do położnej. Wyznaczyli ma na 7 marca. To będzie już 11+2 i tak naprawdę ta wizyta też chyba wiele nie wniesie, bo z tego co wiem głównie będzie to zbieranie wywiadu. Mam przynieść siuśki, więc przynajmniej to zbadają.
Martwię się czy zdążą zrobić mi te pierwsze USG. Tyle się czeka na list i wizytę, że boję się, że potem może być już za późno.
Natka Ty kiedy miałaś pierwszy scan? Czy na tej pierwszej wizycie z położną oni robią już jakieś badania krwii?
Całą ciążę będę Wam zazdrościć opieki w Polsce. Ink już w 6 tygodniu będzie miała badania krwii a ja pewnie nawet w 12 nie będę miała. O USG to już nie wspomnę kiedy będę miała pierwsze. Gdybym nie poszła na bardzo drogie prywatne to pewnie pierwsze bym miała w 14 tygodniu dopiero. Kto tyle wytrzymuje?
Przepraszam za narzekanie, ale myślałam, że w liście dostanę już zaproszenie na pierwsze USG a tu dalej nic nie wiadomo.

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Mam pytanie, czy któraś z Was ma poduszkę do spania? Ta specjalna dla kobiet w ciąży? Bo czytam dobre opinie a mi śpi sie coraz gorzej boje się ze mimo pilnowania sie w nocy i tak po części śpię na brzuchu niby podkladam poduszkę ale jakos mi tak nie wygodnie. Ktos cos poleci?
-
nick nieaktualny