Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCaroline najwazniejsze zeby wam sie podobalo, innym nie dogodzisz a jak wybierzecie razem i bedzie sie wam obojgu podobalo to juz wogole super, u nas bylo tak z imieniem Amelia, bo wczesniej na Ryśka sie nie chcialam zgodzic
My juz po obiadku, ktoras tu pisala o cappuccino i wyslalam mojego do sklepu i wlasnie sobie parzę takie z belgijska czekolada mniam
A teraz czekamy az przyjdzie facet po czynsz i przegladamy znow pościele bo nam sie jeszcze inne spodobalyInk@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:Ja teraz mam tak, ze prawie nic mi nie smakuje, wszystko pachnie, a co do czego to jesc nie moge.. i czasami jak zjem to zamiast czuc sie normalnie jak to czlowiek po zjedzeniu, to mi jest dziwnie, ni to slabo ni to co, sama nie wiem jak nazwac ten stan..
Cappuccino to doskonałe zaspokojenie kawy z mlekiem, ja pije teraz inke tez z mlekiem ale mi juz troche zbrzydla, owszem czasami zdarza mi sie wypic kaee z ekspresu z mlekiem ale staram sie unikac jednak.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:53
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:53
nana266, Ink@, Effy, kania901, onaa123 lubią tę wiadomość
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyNatka super dywan fajny kolor..
Teraz jak sie zajmiesz remontami to ci w mig przeleca tygodnie do porodu
Mi zostalo zamówienie poscieli tam do domu na lozko narzuty i poduszek, ale niestety nie moge sie zdecydowac bo co przegladam to cos nowego mnie sie podoba.
A dla małej chyba jednak inny komplecik zamowie poscieli taki mniej pstrokaty tez szarosc z rozem bo tak sobie pomyślałam ze jak dojdzie do tego malinowy kroliczek, jakies rozowe ciuszki malej to moze byc przesyt a tego nie chcemy byc jak barbieInk@ lubi tę wiadomość
-
Ink@ wrote:kurcze straszne to co nie?!
na co dzien pije inke z mlekiem.. uwielbiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Monia co Ci brakuje dla Amelki?
Mam liste co jeszcze brakuje mi :
Dwa materace gryka kokos, musze zakupić jednak nowe jeden do lozeczka w domu drugi tutaj
Termometr
Duza butelka
Podgrzewacz do butelek
Laktator
Emolium do kapieli
Octanisept
Bialy proszek
Stojak do wanienki
Zestaw poscieli
Komplet do wozka minky
Kocyk
Pampersy
Literki na ścianę
Wypatrzony malinowy mieciutki kroliczek przytulanka
Szumis
Masc bepanthen
No i ubranka
Plus moja torba do porodu koszule nocne staniki itp
To by bylo tak dokladnie wszystko co mi brakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 15:59
-
nick nieaktualnyanq05 wrote:Ja już nie wiem co mam jeszcze dokupić kosmetyczne sprawy na pewno, ale to zostawiam na koniec. Dziś zamówiłam dwa okrycia kąpielowe i chyba mam już wszystko po ciuszki muszę wyjść jeszcze na strych bo sama nie wiem co mam i co muszę dokupić ;p ale jak mi odpisze ktoś z tego A GUGU na FB to już będę miała 3 nowe kompleciki
Super maja tam rzeczy ja tez bede u nich zamawiać niektore ubranka -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:51
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Monia maść na sutki masz?
Wiecie co ten mój mąż to serio jakiś lewy. Sprosil mi teściów na obiad a my pusta lodówkę mamy, ale naprawdę pusta!!! I co ja mam zrobić? Mieliśmy na zakupy jechać z rodzicami najpierw. A on najpierw podłogi a później obiad a później zakupy. Ot wymyślił. Nawet kasę zabrał i nie mam jak iść do sklepu. Noszenie masakra z nim... Toż go tak kiedyś zostawię... Plus to, że teściów wziął tam do mieszkania a ja w domu sama z Kubą. A to chyba też moje mieszkanie? Nie zapytał czy chce jechać zobaczyć no kuźwa.... Siedź w domu i rób obiad z niczego. Ah pomarudze wam, nie mam się komu wygadać. Powiedziałam teściowej, że się kłócimy strasznie ostatnio i już mnie to męczy... Trochę obgadalysmy męża i mi ciut lepiej :d
Natka nie podpuszczam cię ale weź mu pierdolnij haha niech sie obudzi troche chlopinaNatka2 lubi tę wiadomość