Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia1028 wrote:A rozkladasz sobie jakos w czasie zakupy czy wszystko odrazu kupisz?
Ja swoje rzeczy w tym miesiącu zamowie sobie zeby miec gotowe a reszte w marcu pokupuje. Ubranka zostawiam na koniec tqk zeby miesiac przed wyprac tylko i uprasowac -
Natka nie wiem co Ci powiedziec tak się cieszyłaś na to mieszkanie. Ja tez bym się wkurzyła jak cos by bylo nie po mojej myśli ja nawet garnki w szafce w kuchni musze miec w tym samym miejscu poukładane a jak Maz chowa to ja po swojemu przekładam tak samo w łazience na polce wszystko musi stać zawsze w tym samym miejscu
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:51
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Powiem WM ze u mnie to samo.
Dziś byłam z mężem oglądać dom, super oczywiście do remontu No ale wliczone to jest w budżet urzadzilibysmy sobie po swojemu. To nie ten wymyślił pózniej chyba TYSIĄC wad tego miejsca ale kurwa nic nie zaproponuje. I zostaniemy tu do usranej śmierci na 14 pietrze w kołchozie jak kurna blok na Tajwanie najlepsze ze on chyba by chciał znów sie przeprowadzić do takiego wieżowca bo on lubi miec widok z okna No ja pierdole.
Pózniej pojechałam do rodziców. Moja mama wymyśliła remont kuchni. Ale powiedziała ze jak sie nasłuchała gadania ojca to chyba tylko łazienki wyremontuje, ze jak ona wymyśla ze kuchnia ma 6 lat ze wszystko jest wspaniale ze on nie przyłoży do tego ręki niech sobie moja mama wszystko sama załatwia bo on nie widzi potrzeby remontów ja myslalam ze go zabije.
Faceci maja tyle kurwa problemów ze naprawdę często łatwiej bez nich ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 21:05
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:51
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Monia1028. Piękne naklejki
Natka.Współczuję
A ja właśnie wróciłam z kina z Greya. Może być, ścieżka dźwiękowa też fajna, ale chyba jedynka wywarła na mnie większe wrażenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 22:16
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dziewczyny dziekuje za gratulacje Marcel wazyl 3180gramow i mierzy 55 cm 10/10 Apgar. Ja juz bez przeciwbolowych jestem troche boli i ciagna szwy nie powiem ale chodze nosze synka dajemy rade jest uroczy i bardzo grzeczny. Do domu jak wszystko bedzie ok to wtorek/sroda wyjdziemy. Nie odzywalam sie wczwsniej bo walczylam o laktacje i dzis jest mleko nie powiem bo maly tak mi obesaal sutki ze nawet jak chodze to bola caly czas go trzalam na puersi zeby pobudzic laktacje i udalo sie. Teraz juz bedzie tylko lepiej. Powiem Wam ze szy ko dochodze do siebie po 4 godz jak znieczulenie puscilo juz sie obracalam oczywiscie tak zeby glowy nie podnosic Na drugi dzien jak tylko wyjeli cewnik odrazu poszlam do lazienki sie przebrac. Dzisiaj no wiadomo.z bolem ale chodze wszedzie gdzie trzeba przebieram malego bylam sie wykapac jest ok odezwe sie jak bede w domu pewnie bo maly ciagle by na.piersi byl na zdrowko pozdrawiam dziewczyny papa
Zuza33, Ink@, Kaaarooolina89, Natka2, Effy, Annie1981, Lisa85, kania901, onaa123, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynka widzialam takie mebelki na internecie i rowniez chciałam ale taka komoda u nas w pokoju niestety juz by sie nie zmiescila wiec bede musiala jakos małą pomieścić w takiej podobnej wielkosci ale szafce otwieranej z drzwiczkami.. A ja sie bede musiala wyprowadzic z ciuchami stamtad.. Na ten czas co bede po porodzie w rodzinnym domu wyniose to co sie nie pomiesci na strych chyba
Ale ten misiu jest naprawde sliczny
A lozeczko tez z nim macie??
Mila super ze lepiej sie czujesz i ze z marcelkiem wporzadku wszystko zajrzyj do nas na spokojne jak bedziesz miala czas :* duzo zdrowka i siły kochana :*:*
Co tu takie pustki od rana az zdziwiona jestem
Natka i jak tam bylas zobaczyć? Opowiadaj :*
Od rana mamy ochote na nalesniki z serem wiec biorę sie bo amelka czeka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 10:46
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-