Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Forumkowiczka wrote:Jest odrobine większy. Minimalnie
Ale w dziny nie wchodzę, tzn nie dolne sie bo mocno ciasno. Aż maz krzyczy
Wymiotów u mnie mnie było, ale małe mdłości sie pojawiły w piątek. Zastanawiam sie tylko nad wiekiem ciąży bo jakoś martwi mnie to ze lekarz mi powiedział ze 7 tydz, a według poprzedniego lekarza to 8t5d. To prawie 2tyg różnicy...27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Forumkowiczka wrote:To tez racja termin porodu wyszedł dzień wcześniej niż u tamtego lekarza wiec żadna różnica. Wam na każdej wizycie mierzą ciśnienie i waza? Bo mi nic takiego nie zrobił.27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Forumkowiczka wrote:To tez racja termin porodu wyszedł dzień wcześniej niż u tamtego lekarza wiec żadna różnica. Wam na każdej wizycie mierzą ciśnienie i waza? Bo mi nic takiego nie zrobił.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 08:59
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
caroline29 wrote:A masz juz założona kartę ciąży? Mnie od drugiej wizyty ważyli itp.zalozyli kartę, jak juz miałam wszystkie wyniki.
Tak, założył mi kartę ciąży i dał skierowanie na wyniki.
Poza tym pytał czy bedziemy robić badania krypton...oczywiście ze chce je zrobić. Jaka jest u Was cena tych badań? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyForumkowiczka wrote:Tak, założył mi kartę ciąży i dał skierowanie na wyniki.
Poza tym pytał czy bedziemy robić badania krypton...oczywiście ze chce je zrobić. Jaka jest u Was cena tych badań? -
Annie1981 wrote:Bylam pewna, ze teraz zobacze dwie tluste krechy. Tu w UK nie moge ani zrobic bety ani pojsc do gina, wiec testy to moje jedyne narzedzie, ale teraz zaluje, ze zrobilam.
-
Martynka. Pewnie masz racje. Powinnam sie cieszyc a ja dalej nie moge uwierzyc w ta ciaze.
Na poczatku ciazy robilam testy codziennie i patrzylam jak kreska ciemnieje, nawet po wyschnieciu. Teraz chcialam dolozyc do tej kolekcji test z tlusta krecha, ale masz racje, to zadne usprawiedliwienie
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny