Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry!
Ja robię tylko usg genetyczne, nie robię testów z krwi. Dla mnie to zupełnie niepotrzebne bo mogę być i tą jedną na 1000 i jedną na 12000. Test Pappa to tylko statystyka i o niczym nie świadczy. znam masę dzieci, ktore z dobrych parametrów, rodziły się zdrowe a po latach wychodziły jakieś ukryte wady. Co ma być to będzie.
Poza tym ja już bylam w ciaży 2 razy i powiem wam, że ani w 2009 ani w 2011 te badania nie były w ogóle popularne, a teraz co lekarz to poleca. Dla mnie to jakaś ogólna moda się zrobiła.Ink@ lubi tę wiadomość
Daniel
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:51
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim
Karolina napisz jak tam po wizycie
Kate ja niestety mam hemoroidy Skąd wiem? Po prostu w któryś dzień wyczułam taki jakby guzek w okolicy odbytu Zdziwiłam się bo podobno zanim one się pojawią to odczuwa się swędzenie i zauważa krew, u mnie nic takiego nie było. I ostatnio na wizycie mówiłam lekarzowi i sprawdzał więc wiem, że to na pewno to. Na razie tragedii nie ma bo mnie nie boli i nie krwawi a podobno niektórzy nawet siedzieć nie mogą z bólu A co Ty coś zauważyłaś? Super że Fabianek zdrowo się rozwija
Martynka gratuluję Ja też nie jem słodkiego tylko wczoraj u teściowej zgrzeszyłam i zjadłam makowca
Mila jeszcze raz gratuluję, wracajcie szybko do domu :*
Natka super, że udało się poprawić
Mnie dziś mdli i wymiotowałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLisa85 wrote:Natka jeśli chodzi Ci o to, czy urodziłabym chore dziecko wiedząc wcześniej o jego chorobie, to tak. Nigdy w życiu bym nie usunęła ciąży.
-
Kate hmoroidy mi nie dokuczają ale nieraz mój mąż ma, wiec to jak nana napisala taki guzek lub jak by krosta i boli nic przyjemnego
Nana wymioty, oj kochana nameczysz sie, pewnie makowiec sxymkowi nie smakowal. Ja tez jeszcze nieraz mam odruch wymiotny czyli cos co mnie mordowali na poczatku ciąży.
Ink@ ja jestem niska i startowalam z 70 kg oj wezmę sie za siebie po ciąż ale dla synka wszystko, ktos tu pusal o chipsach i właśnie mi ochoty narobiłStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyLisa85 wrote:Martynka dlatego ja nie robię tych badań. Ja bym po prostu nie mogła potem żyć z tą świadomością, że zabiłam własne dziecko. No nie dałabym rady..
Ale racja, nie gadajmy juz na takie smutne tematy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Dziewczyny, a jeśli ja bardzo rzadko leżę, właściwie, to tylko na wieczór i na noc, to źle robię? muszę leżeć trochę też i w dzień? bo mi się nie chce, wolę posiedzieć, czy coś porobić, nie lubię leżeć hehe
onaa123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caroline29 wrote:Kate hmoroidy mi nie dokuczają ale nieraz mój mąż ma, wiec to jak nana napisala taki guzek lub jak by krosta i boli nic przyjemnego
Nana wymioty, oj kochana nameczysz sie, pewnie makowiec sxymkowi nie smakowal. Ja tez jeszcze nieraz mam odruch wymiotny czyli cos co mnie mordowali na poczatku ciąży.
Ink@ ja jestem niska i startowalam z 70 kg oj wezmę sie za siebie po ciąż ale dla synka wszystko, ktos tu pusal o chipsach i właśnie mi ochoty narobił