Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaroline na poczatku sie dluzylo a teraz az trudno mi w to uwierzyć ze to ju trzeci trymestr, dopiero co drugi zaczynałam
Martynka no to zazdroszczę, musicie miec sliczny pokoik bo te mebelki sa przecudne super że waga troche stanęła, ja próbowałam tez tak jak ty ale ciezko mi tak nic slodkiego nie zjesc w ciagu dnia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Martynka ale cos jest nie tak z Twoja waga ? Jakos znacznie przytyłaś ?
-
Mila123. Właśnie o Was myślałam, jak miło, że się odezwałaś i u Was wszystko dobrze
Martynka1234. Gratuluję wytrwałości ze słodyczami
Dzisiaj drugie podejście do przytulania i było super Nic nie myślałam o ciąży i byłam w stanie złapać klimat Chyba wczorajszy Grey mi pomógł Oby już tak zostało
caroline29, Zuza33, nana266 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Mila123. Właśnie o Was myślałam, jak miło, że się odezwałaś i u Was wszystko dobrze
Martynka1234. Gratuluję wytrwałości ze słodyczami
Dzisiaj drugie podejście do przytulania i było super Nic nie myślałam o ciąży i byłam w stanie złapać klimat Chyba wczorajszy Grey mi pomógł Oby już tak zostało
Grey jest dobry na wszystkoAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Kolejna wizytę mam 13.03. Zobaczymy czy wytrzymam. Dziś jest trochę lepiej. Wczoraj wróciłam szybciej z pracy bo było ciężko.
Na zdjęciu usg napisane mam że fasolka ma 5,4cm. Jakaś ściema. Lekarz mi powiedział że 7 tydzień a według tamtego iekarza u którego byłam najpierw to byłby już 8t4d.
Sk7erowanie na wyniki też dostałam. Czekam żeby je zrobić.
Coraz ciasniej mi w ciuchach A cycki mi tak rosną że zaraz stanika mi braknie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:51
Ink@, Lisa85, onaa123, nana266 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
My tez byliśmy dzis w gościach , oczy sie same zamykają. Widzę ze tu pustki dzis byly ale jutro nadrobimy:)
Natka super bedzie, będziesz zadowolona tylko musisz ich gania h i pilnowac:) dobranocStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Forumkowiczka wrote:Hej
Weekend jest cudny, a ranek w poniedziałek buuuu....kolejny tydzień zaczynamy. Ale ten bedzie krótki bo mam wolny piątek i sobotę
Co tam u Was? jaj sie czujecie? U mnie wszystko okej, poza tym, ze mam na plusie dobre 2kg :p27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Jest odrobine większy. Minimalnie
Ale w dziny nie wchodzę, tzn nie dolne sie bo mocno ciasno. Aż maz krzyczy
Wymiotów u mnie mnie było, ale małe mdłości sie pojawiły w piątek. Zastanawiam sie tylko nad wiekiem ciąży bo jakoś martwi mnie to ze lekarz mi powiedział ze 7 tydz, a według poprzedniego lekarza to 8t5d. To prawie 2tyg różnicy... -
nick nieaktualnyForumkowiczka wiek na usg wychodzi z pomiarow odleglosci od glowy do pupy. Wystarczy że zmierzył niedokładnie i wybik bedzie sie roznil;-) dzieciątko rośnie,objawy masz- wszystko jest ok
mi na ostatniej wizycie jak mierzył to mały się ruszył kliknela w złym miejscu i wyszło 13t4d i od razu samą mówi że to jej błąd bo dziecko się ruszyło i pomiar błędny zmierzyła jeszcze raz i już było ok;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 08:29